Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Quel-Thul said: taş maş atmam anca gelen gazı geri yollarım onun dısında şarkılar türlüler söyledik slogan attık, gezi ile alakalı oldugunu sanmıyorum yani kasımda askeriyeden tarih almaya gittigimde 2. sefer bakaya kalmışsınız, dava açılacak otomatik falan denmişti onunla alakalı olabilir ya şimdi hatırlıyorum askeriyedir o kesin ggbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Somon said: Certhas said: gezi olaylarında polise taş falan attın mı? öyleyse eğer 2k kişiyi çağırmışlar dün ve bugün. NERDE OKUDUN? asdhasdhasdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 @Quel-Thul biz sana bakariz icerde aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Olm ortada dava yok bişey yok şüpheli olarak ifadeye cagirilmişsin. O kdar uni okuyosunuz ama yazandan bişey anlamıyorsunuz. Yazık size %99 internet uzerinden yazdigin bir yazı yuzunden şfadeye cagirildin sende inkar edecen olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Quel-Thul said: taş maş atmam anca gelen gazı geri yollarım onun dısında şarkılar türlüler söyledik slogan attık, gezi ile alakalı oldugunu sanmıyorum yani kasımda askeriyeden tarih almaya gittigimde 2. sefer bakaya kalmışsınız, dava açılacak otomatik falan denmişti onunla alakalı olabilir ya şimdi hatırlıyorum facebook, twitter, forum vb. üzerinden hükümete başbakana hakaretimsi yazılar yazdın mı? bana yoklama kaçaklığından dava açılmıştı, eve polis gelmiş gelir kontrolü için işlem yapılacak dava öncesi demiş. annemin ömründen ömür gitmişti, sonuç olarak 400 lira idari para cezası aldım, tecille ilgili sorunlar yaşatmak dışında bir sıkıntısı olmadı para cezasının. hatta konu açmışım paticikte bende direkt http://forum.paticik.com/read.php?20,6014899,6014899#msg-6014899 bakayaların faturalarını kesiyorlar bu ara 8-10 milyar ceza çıkarıp askere gönderirlerse şaşırma :D bu arada katibimin yazdığı yazıda hayattan soğudum ya. said: Şüpheli sıfatıyla ifadeniz alınıyorsa ciddi bir durumda olduğunuzu ve özgürlüğünüzden mahrum olmanızla sonuçlanabilecek bir sürecin başladığını unutmayınız. Etrafınızdaki kişiler, hatta bazen memurlar dahi sizi sakinleştirmek için “önemli değil”, “bundan bir şey çıkmaz”, “Savcı seni hemen bırakır” gibi sakinleştirmek amaçlı cümleler kurabilirler. Bunların nezaket amacıyla söylenmiş temenniler olduğunu unutmayınız. Ulan adamlar moral veriyor işte, ne baltalıyonuz hehe yazıya bak, baltalı ilah gibi asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 katip orada kendisinden örnek veriyor sanırım. bişi olmaz koçum kesseler acımaz diye telkin ediyo, arkasından helvasını karıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 noyan gibi elinde usturayla git ki mesaji alsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Absolut said: Yapılacak en mantıklı olay e-devlet sitesine girip detaylı bilgi almayı denemek veya bir polis karakolunu veya gitmeni istedikleri yeri arayıp önceden konu hakkında bilgi istemek olabilir. İsmin Bilal değil di mi :P degil moruk nerden cıkardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Quel-Thul said: taş maş atmam anca gelen gazı geri yollarım onun dısında şarkılar türlüler söyledik slogan attık, gezi ile alakalı oldugunu sanmıyorum yani kasımda askeriyeden tarih almaya gittigimde 2. sefer bakaya kalmışsınız, dava açılacak otomatik falan denmişti onunla alakalı olabilir ya şimdi hatırlıyorum budur direkt. geçerli bi sebep sunamazsan para cezası alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 evet.askerlikle ilgilidir.para cezası keseceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 2. Kez bakaya kaldiginda dava acilir, para cezasi kesilir muhtemelen bakaya kalmanla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 pazartesi çağlayan adliyesinden bakayım abi istiyorsan neymiş ne değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 git savcıyla konuş. direk lafa gir abi ben taş atmadın gelen kapsulu geri attım diye asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Ceza Muhakemesi Kanunu m. 145 e gore ifadeye cagrilan supheliye gonderilen davetiyede cagrilma nedeni acikca belirtilmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 torbacını değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ne salak adammış ya yolda görsem hiç utanmıyon mu derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 gittim dün 2. kere bakaya kaldıgım icin cagırmıslar niye askeriye degil de siz ilgileniyosunuz dedim, bu son yoklama kacagı dalgası bayaa bi kişiyi kapsıyormus, askeriye başsavcılıgın üzerine atmış görevi bi şekilde ifade verdim cıktım, para cezası gelecek muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 eşimin kardeşi bugün gitti sordurmaya, "cuma geliosun" demişler senin iyi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Korax said: Agzini burnunu kiracan bu gerizekalinin. Aglatiyor bacak kadar cocugu, cog gomigmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Dworgian said: eşimin kardeşi bugün gitti sordurmaya, "cuma geliosun" demişler senin iyi yine Valla bende tirsiyorum subeye gitmeye,su 29 yas muhabbeti cok muallakta kaldi,aof de kayitta var gerci. 85 dogumlular mi yoksa 84 dogumlular mi 2014 sonunda 29 u doldurmus oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 85, 84luler 30u doldurmus oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Quel-Thul said: gittim dün 2. kere bakaya kaldıgım icin cagırmıslar niye askeriye degil de siz ilgileniyosunuz dedim, bu son yoklama kacagı dalgası bayaa bi kişiyi kapsıyormus, askeriye başsavcılıgın üzerine atmış görevi bi şekilde ifade verdim cıktım, para cezası gelecek muhtemelen 5. sayfa üşenmeden okudum ne olmuş ciddi bir şey mi diye, geçmiş olsun. bizide heyecanlandırdın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar