matama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Ortakoy de bir cok yerel ve ulaslararasi firmaya dijital ajans hizmet veren firmamiza coder ariyoruz. *c# yada php bilen *ama ben sadece birini bilirim digerine bakmak bile istemem demiyecek *Javascript bilen, *Ben yok frontend ciyim, yok sadece database yaparim demeyecek, gerekirse calisip ogrenicek arkadasliga onem veren *Su gibi ingilizce konusmasada dokuman okuyup anlayabilecek Kisacasi ben coder im, mutlu rahat bir ortamda calismak isterim diyenleri bekliyoruz junior aramiyoruz ilgilenenler ozel mesaj yada [email protected] mail atarsa cv leri sevinirim. Gorusmek uzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 androidci buldunuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bir arkadasla ise basladik ama oda anca part time gelebiliyor halen android developer da ariyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 O zaman c# yada php bilen değil c# ve php bilen yazın. Yada demek herhangi birini demek sonra sen yine php ye bakıyorsunda c# ye bakmıyorsun demezsiniz adama. Her konunun tek profesyoneli vardır. Hem php de şahaserler yaratsın hem c# de ortalığın mına koysun istemek saçma geliyor bana. Birde bu özelliklerin hepsini barındıracak be eşşek gibi çalıştıracak bir adam bulursanız bana da haber verin sizin verceniz maaşın 2 katını vermeye hazırım;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ooo ferrarili çocuklar kapışıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 sequo sen de mi pc cisin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 matama said: Ortakoy de bir cok yerel ve ulaslararasi firmaya dijital ajans hizmet veren firmamiza coder ariyoruz. *c# yada php bilen *ama ben sadece birini bilirim digerine bakmak bile istemem demiyecek *Javascript bilen, *Ben yok frontend ciyim, yok sadece database yaparim demeyecek, gerekirse calisip ogrenicek arkadasliga onem veren *Su gibi ingilizce konusmasada dokuman okuyup anlayabilecek Kisacasi ben coder im, mutlu rahat bir ortamda calismak isterim diyenleri bekliyoruz junior aramiyoruz ilgilenenler ozel mesaj yada [email protected] mail atarsa cv leri sevinirim. Gorusmek uzere tam olarak neler mesela? projelerinizi yazın demiyorum tabiki de neleri katıyorsunuz bu tanıma? herkes kod olsun olmasın bunu yazmaya başladı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 iyi para verseler gelicem valla türkiyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Yok mu şu coderlığın 'bi b*k bilmiyorum , geliim asgari ücret verin hem öğretin hem çalıştırın' versiyonu? Otelcilikten coderlığa geçiş yaparız hem , teknolojidende uzak kalmayız. Çalışkanımdır , bi de ingilizce bölümü mezunuyum okuduğumu anlarım. Yarışmaya istanbuldan levazımdan katılıyorum, yerde yakın bak ;) Saat derdim falanda yok 10-23 falan çalışıyorum şuan zaten , rahat rahat hem öğretip hem katır gibi çalıştırabilirsiniz , zaten hali hazırda onu yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Hem c# biliyorum, hem php + js biliyorum. Her ikisiyle ilgili iş deneyimim de oldu. Frontend de yaptım back end de yaptım. Bide çok iyiyim. Fazla para verin geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ok Sequo said: O zaman c# yada php bilen değil c# ve php bilen yazın. Yada demek herhangi birini demek sonra sen yine php ye bakıyorsunda c# ye bakmıyorsun demezsiniz adama. Her konunun tek profesyoneli vardır. Hem php de şahaserler yaratsın hem c# de ortalığın mına koysun istemek saçma geliyor bana. Birde bu özelliklerin hepsini barındıracak be eşşek gibi çalıştıracak bir adam bulursanız bana da haber verin sizin verceniz maaşın 2 katını vermeye hazırım;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Bir suru farkli projeler var Oyunda yapiliyor mobile applicationda Websitesi designida Zate bir ekip var Bir master var o yonlendirecek O yuzden coder ariyoruz Not: asgari ucretle birilerini aramiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 10k ya ne iş olsa yaparım abiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 5k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bu tamamen sizin deneyim ve bilginizle alakali dedigim gibi cok top senior aramiyoruz, yeni baslayanda aramiyoruz cv lerinizi paylasirsaniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Kısaca asgari maaş vermeyecez ama çok para da vermeyecez diyor. Askeri maaş x 1.2 falan işte beyler + sigorta + akbil Öğlenleride nutellalı ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Nedense hiç samimi gelmedi bana bu iş ilanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 konuyu bozmayın gencolar, agzınıza kodlamayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hayır, bölümde modluğum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 maaslar deneyime gore verilir burada maas yazmak hos degil, yorum yapmakta gereksiz bir sekilde degil. Calisan bir cok arkadasta gerek maddi gereksede manevi olarak bizim sirketimizde mutlu oluyorlar. Bu arada bizde bir patron dunyasi yok, maasinizi gelin 2 kati vereyim, hadi bas git kral benim gibi bir ortamimiz yok. Acikcasi neden insanlar asgari ucrete bu kadar takilmis bilmiyorum, ben yazilim sektorunde pek asgari ucret gormedim. CV lerinizi bekliyorum gereksiz mesajlar atmazsak sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 seq hayatının ayarını aldı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hayatının ayarı verilmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Olm konu çok komik ben ne ayar alacam :) ferrarisi olan adam diye zamanında karşıma çıkardığınız sayın matama bedelsiz işçi çalıştırabilmek için elinden geleni yapiyor. Nerde ise ÇIRAK aranıyor yazacak ausdhasuhdaushduashduas Kusura bakmayın ama ben buna çok gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 herkes nefret etse de seuqo bu konuda haklı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ortakoy de bir cok yerel ve ulaslararasi firmaya dijital ajans hizmet veren firmamiza coder ariyoruz. *c# yada php bilen *ama ben sadece birini bilirim digerine bakmak bile istemem demiyecek *Javascript bilen, *Ben yok frontend ciyim, yok sadece database yaparim demeyecek, gerekirse calisip ogrenicek arkadasliga onem veren *Su gibi ingilizce konusmasada dokuman okuyup anlayabilecek Kisacasi ben coder im, mutlu rahat bir ortamda calismak isterim diyenleri bekliyoruz junior aramiyoruz ilgilenenler ozel mesaj yada [email protected] mail atarsa cv leri sevinirim. Gorusmek uzere şurdan nasıl bi haterlık çıktı lan adam mis gibi yazmış işte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar