Lectre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Aluriel said: lectre geckomuymuş abi ne alakası var ciddi misiniz siz? neyse şu konuyu biraz takip edeyimde bir liste çıkarayım artık patiye bile güvenemiyoruz yani. geyiği gerçeğe taşıdınız resmen. ibne forumu :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 imamizer said: lectre niye millete sıradan sektiriyo lan asdfghj anlamadım. kedi canını senin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Biz homofobiye cigdem deriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 nekrofiliyede nekro mu diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 toplanıp toplanıp sevişiyoruz hep. gel seni de katalım araya iki hoplatalım Lectre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 aptala aptal diyoruz, orda anlasalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 sahibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Lectre said: nekrofiliyede nekro mu diyorsunuz? Ona domat diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 aquila said: aptala aptal diyoruz, orda anlasalim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 yatakta dayama ve sürtme? doğru okudum değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Certhas said: iki arkadaşın da normal değil bence. sürtünende ki gaylik değil abazanlık. diğer arkadaşınınki de hıyarlık. övünülecek bir yanı yok homofobinin hatta biraz medeni bir ortamda söylendiğin de insanlar seni sallamamaya bile başlar. türkiye'de herkes 'delikanlı' olduğundan dolayı bunlarla övünülür. türkler bu konuda bir ölçüt değil yani. müze yapılmış nazi kampına gidip nazi selamı veren insanlardan bahsediyoruz. nazi kampina gittiginde dayanilmaz bir sekilde nazi selami vermek istemez misin? bu tarz seyler bana hep oluyo cok zor tutuyorum bazen tutmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 insani homoluktan sogutuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ben şimdi bir espiri yapacağım. bence bu sitedeki herkes zaten homo. neden mi? biraz düşünün... biraz daha..... e çünkü hepimiz homo sapiens iz aptallar!! ehi ehi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Senin yaptigin yapacagin espriyi sikeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Theridone said: Senin yaptigin yapacagin espriyi sikeyim. AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 üstteki mesaj alıntılanmıyor ayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Theridone said: Senin yaptigin yapacagin espriyi sikeyim. ausdhUHADUHASDUHASUDHASUDHASUDHASUDHASUDHAUSHD MADE MY DAY BRO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 o kadar güldümki böyle herkesin elindeki chromea diye bağırdım lan üst kattan şikayete gelicekler ahahahahahahahahssauhdashaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ahahhaahhaasdasfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 OF didnt see that coming. Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 risk budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 imamizer said: Mathias said: Bu yılbaşı arkadaşlarla bir ev kiraladık 3 sap ev kiraladınız yani http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/06/gay_dance.gif Ahah keşke 2-3 kız da vardı ya onu yazmayınca mal abaza olmuşuz :). Bu arada biri giydirmiş bana " normal görüyosan psikoloğa git" diye. Abi normal değil elbette, sürttüren arkadaş harbi sorunlu zaten kıza yazıyordu yüz vermedi mal espri anlayışına döndü o noktada. Ama benim dikkatimi çeken " ben homofobiğim aq yapma şunu " tepkisiydi. Bu mu lan homofobi yani dedim içimden, yoksa götoş bir şaka işte. Irkçılık ile karşılaştırıyorum Homofobikliği + bu olayın homofobikle ne kadar alakası var ve yok bu konuda sizden fikir alıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Lectre said: hani şu örnekte diğerine vuran arkadaşını garipsemen gerçek anlamda günlük hayatında ya da bilinçaltında mevcut psikolojik rahatsızlıklara bir kanıt niteliğinde bence. bunun normal olduğunu düşünüyorsan gerçekten bir psikologla görüşmen gerektiğini düşünüyorum. tabi bu benim fikrim. ha homofobi kısmına gelecek olursak, şahsen "gay" bir arkadaşla 100m yakın dahi olmak istemem, aynısı "lezbiyen" bir arkadaş içinde geçerli, homofobinin bir hastalık olduğunu düşünmüyorum. hani modern olacağız diye şunları söylemenin lüzumu yok. ha eyvallah eskidende vardı ya ne alakası var eşcinsel ilişki doğal bir şey diyebilirsin. ama eşcinsel ilişki bir insanın başka bir insanı öldürüp öldürmemeyi seçmesi ile aynı kulvarda. sürekli cinayet işleniyor fakat şahsen ben kimseyi öldürmem. bilmem anlatabildim mi. bu ne lol sonraki postlarindaki agresifliginden de homofobik oldugun anlasiliyor tabi bu benim fikrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bence lectre uslanmaz bir .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar