Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Homofobi ?

Mathias

Öne çıkan mesajlar

Certhas said:

iki arkadaşın da normal değil bence.

sürtünende ki gaylik değil abazanlık. diğer arkadaşınınki de hıyarlık.

övünülecek bir yanı yok homofobinin hatta biraz medeni bir ortamda söylendiğin de insanlar seni sallamamaya bile başlar.

türkiye'de herkes 'delikanlı' olduğundan dolayı bunlarla övünülür. türkler bu konuda bir ölçüt değil yani. müze yapılmış nazi kampına gidip nazi selamı veren insanlardan bahsediyoruz.

nazi kampina gittiginde dayanilmaz bir sekilde nazi selami vermek istemez misin? bu tarz seyler bana hep oluyo cok zor tutuyorum bazen tutmuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

Mathias said:

Bu yılbaşı arkadaşlarla bir ev kiraladık

3 sap ev kiraladınız yani

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/06/gay_dance.gif

Ahah keşke 2-3 kız da vardı ya onu yazmayınca mal abaza olmuşuz :).

Bu arada biri giydirmiş bana " normal görüyosan psikoloğa git" diye.

Abi normal değil elbette, sürttüren arkadaş harbi sorunlu zaten kıza yazıyordu yüz vermedi mal espri anlayışına döndü o noktada.

Ama benim dikkatimi çeken " ben homofobiğim aq yapma şunu " tepkisiydi. Bu mu lan homofobi yani dedim içimden, yoksa götoş bir şaka işte.

Irkçılık ile karşılaştırıyorum Homofobikliği + bu olayın homofobikle ne kadar alakası var ve yok bu konuda sizden fikir alıyorum sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

hani şu örnekte diğerine vuran arkadaşını garipsemen gerçek anlamda günlük hayatında ya da bilinçaltında mevcut psikolojik rahatsızlıklara bir kanıt niteliğinde bence.

bunun normal olduğunu düşünüyorsan gerçekten bir psikologla görüşmen gerektiğini düşünüyorum.

tabi bu benim fikrim.

ha homofobi kısmına gelecek olursak, şahsen "gay" bir arkadaşla 100m yakın dahi olmak istemem, aynısı "lezbiyen" bir arkadaş içinde geçerli, homofobinin bir hastalık olduğunu düşünmüyorum.

hani modern olacağız diye şunları söylemenin lüzumu yok.

ha eyvallah eskidende vardı ya ne alakası var eşcinsel ilişki doğal bir şey diyebilirsin. ama eşcinsel ilişki bir insanın başka bir insanı öldürüp öldürmemeyi seçmesi ile aynı kulvarda.

sürekli cinayet işleniyor fakat şahsen ben kimseyi öldürmem.

bilmem anlatabildim mi.

bu ne lol
sonraki postlarindaki agresifliginden de homofobik oldugun anlasiliyor
tabi bu benim fikrim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...