quixef Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Bitsoup tan zaten freeware dağıtılan bir şeyler indirmeye çalışıyorum da, yoksa uğraşmam yani böyle sitelerle yanlış anlaşılmasın (öhhö öhhö), yılbaşından önce gayet iyi çalışan site şu an çalışmıyor, siteye girdiğimde yukarıdaki barda "Connectable : no" diyor. Sitenin bu duruma önerdiği çözüm port forwarding. Fakat benim durumumu komplike hale getiren şey, Docsis 3.0 destekli Uydunet modem fazla komplike bir şeye ihtiyacım yok diye aldığım Netmaster bilmemne ve arayüzü inanılmaz temiz ve naif. Yani yazıyorsunuz şifreyi, internete bağlı mıyım: evet gibi düşünün hiç bir ayar falan yok, dolayısıyla bu modemle nasıl port forwarding yapılır birisi aydınlatabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 http://mgx.com/blogs/wp-content/uploads/2013/11/no.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Vatana millete faydalı birisinden de yorum alabilirsek iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 aşk olsun free up'lıyorum hala bir parça sevgi göstermiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMASTER_TR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 quixef said: Bitsoup tan zaten freeware dağıtılan bir şeyler indirmeye çalışıyorum da, yoksa uğraşmam yani böyle sitelerle yanlış anlaşılmasın (öhhö öhhö), yılbaşından önce gayet iyi çalışan site şu an çalışmıyor, siteye girdiğimde yukarıdaki barda "Connectable : no" diyor. Sitenin bu duruma önerdiği çözüm port forwarding. Fakat benim durumumu komplike hale getiren şey, Docsis 3.0 destekli Uydunet modem fazla komplike bir şeye ihtiyacım yok diye aldığım Netmaster bilmemne ve arayüzü inanılmaz temiz ve naif. Yani yazıyorsunuz şifreyi, internete bağlı mıyım: evet gibi düşünün hiç bir ayar falan yok, dolayısıyla bu modemle nasıl port forwarding yapılır birisi aydınlatabilirse sevinirim. Sayın Kullanıcımız, http://netmaster.com.tr/sss/ adresinden modeminizin modelini yazarak port yönlendirmeyle ilgili adımları bulabilirsiniz. Sitenin kullandığı port numarasına ve PC'nin IP adresine gereksiniminiz vardır. Konuyla ilgili daha fazla bilgi ve teknik destek için her gün 08:00 - 22:00 saatleri arasında NetMASTER Destek Hattı'nı arayabilirsiniz. Saygılarımızla, NetMASTER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 oha nolyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hahahaha hizmette adamlar sınırları zorlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 CBC-382D1 modemde nasıl port açabilirim? Bu üründe port açma özelliği bulunmamaktadır. :( Neyse sorun kendi kendine çözüldü zaten, kapanmayan port açılmaz demişler, port kapama da yok büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 AHAHAH router özelliği olmuyor genelde o modemlerin yani direkt DHCP ile sana atıyor IP yi Yani pc ye O yüzden port kapalı ise windows firewall indandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi bendede no dio ama indiriorum bi ara seedbox kullanıodum süresi bitti ona mı no dio acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar