bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 kaptan olmadan gemi gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 guildi kim istiyorsa gelsin vereyim artık şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 brit banka gel bekliyorum kapının oradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Abi bırakın ipy, uof fln keyif vermiyor. Çakallığa izin vermeyen emülatöre emülatör demem. 1 ay kasarsınız sonra yüzüne bakmazsınız. Nebula rayına oturana kadar dandik bi server buldum level' lı oraya gelin şimdilik sonra nebulaya devam. O server: Dark Shire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 hadibea said: Abi bırakın ipy, uof fln keyif vermiyor. Çakallığa izin vermeyen emülatöre emülatör demem. 1 ay kasarsınız sonra yüzüne bakmazsınız. Nebula rayına oturana kadar dandik bi server buldum level' lı oraya gelin şimdilik sonra nebulaya devam. O server: Dark Shire abi yapma nasıl çakallığa izin vermiyor. Çakallıktan kastın bug sömürmekse izin vermez ama çakallığın türlüsü saydığın shardlarda, tamamen özgür bir oyun oynuyorsun. Öte yandan kıyasladığın şey nebula, yapacaklarının %90'ı yasaklı veya çalışmaz halde. Alışmışsınız sphere buglarına 1 kişinin 20 kişi arasından koşup hiçbir hasar görmeden kaçıp gittiği combat sistemlerine. Hakikaten içinde yapılacak bir şeyler olsa oynamaya devam ederim nebulaya yalan söylemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Sarmıyor abi sarmıyor pre-cast, insta-hit, context menuler fln ultimaya yakışmıyor. Insurence saçmalığını saymıyorum bile. Ne zaman runuo oynasam ultima görünümlü wow oynuyomuş kafasına giriyorum. Bug mug olsada sphere akıyor. Bile bile zehirli elmayı yemek gibi birşey bu, anlayamazsınız siz :( http://www.youtube.com/watch?v=YrUBsQ_eO7k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 hadibea said: context menuler fln ultimaya yakışmıyor. Insurence saçmalığını saymıyorum bile. bu dediklerin, propertyler, wow tarzı şeyler yok ama saydıklarında. Oynamamış olmana veriyorum. Gerçek ultima dediğin şeyde precast, prehit var 97 yılından beri ve milyon kat daha dengeli duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 uoancorp birazdan aciliyor yillardir oynamamistim az eglencesine takilayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 var mi baska giren, at gibi lag var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 2 adim atip 3 sn donuyor bende ciktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 toplanin da bi sehre aldiralim kutukleri, muhtarlik secimlerine katiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Yalniz veteran ucuza gitmis.Masalara meze olmus.Pek iyi niyetli iki kurucusu var idi.Belkide degilmislerdir ve karma onlara gereken cezayi vermistir.May neym is örl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar