bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Edüngırit CEYN ( The Times): Dayımın oğlu Türkiye ye tatile gitti.Orda bunu sarhoş edip önce acılı kokoreç sonrada, sarımsaklı sirkeli kırmızı biberli işkembe çorbası içirmişler.Sabah sçarken cayır cayır yanmış... Fakat akdenizin serin sularına batırıp beraz dinlendirince pırıl pırıl rahatlamış. Umbertini RİVERİ (Coriyere Dela Sport) :Almanyada kendini italyan diye yutturup Helga'ları ayıklayan Türklerle tanıştım... Hatta bi tanesi Milan'da teknik adam bile oldu... Konuşurken fazla elkol hareketi yapanları dövüyo bu Türkler... İtalyanlarda çok el hareketleriyle konuşuyorlar ya... Korkuyorum Lan... Şatö BÜRYAN (La Monde) : Fransız manitalar Türklere hasta oluyorlar.Bi kere benim manitada öyle bi Türke hasta oldu, hemen gidip oğlana postayı koymamla dayağı yemem bir oldu.Kızı bırakıp kaçmışım.Güzellikle istese sanki vermicez... Jösvi... El-üd ibn-i SEİD (el cezire) : Bence Türkiye insanın kendine yakışanı giymesidir.Türkü lazı kürtü çerkezi ermenisi arabı falanı felanı her sabah Türkiye kıyafetini kuşanıp dışarda birbiriyle kaynaşmıyormu?O bakımdan insan kendine yakışanı giyse Türkiye budur derim... Ps: Çok hoşuma gitti Paylaşıyım dedim =)[signature][hline]tuana...
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 güzelmiş :D ... özellikle italyan =)[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: blackchaos, 24 Aralık 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Şatö BÜRYAN (La Monde) : Fransız manitalar Türklere hasta oluyorlar.Bi kere benim manitada öyle bi Türke hasta oldu, hemen gidip oğlana postayı koymamla dayağı yemem bir oldu.Kızı bırakıp kaçmışım.Güzellikle istese sanki vermicez... Jösvi... bu daha iyi bence. tam bize gore :lol:[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK magecy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 La Monde koparttı :D :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türk'üm diyene !! M. Kemal ATATÜRK Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 eheh süpermiş ya. alamadım hala bu haftakini.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hatta bi tanesi milan da teknik adamlık yaptı hehehe[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar GeeM Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 abi leman lemanyak falan hepsi hikaye oldu penguen inanılmaz güldüroyo beni. gerçi okumak 20 dakka sürüyo ve çevredeki insanların şaşkın bakışlarına maruz kalıyorum ama olsun. Penguen hastasıyım senin..[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 aynen ya. Geçen gün leman aldım. Cidden acayip baydı okumadım bıraktım.birkaç bölüm okudum. Ama penguen öyle değil. Aldığım gibi kapak ve kamikaze yi okuyorum. sonra geliyorum hacete giriyorum.Helada okuyup bitiriyorum. tabi bu sırada gülmekten kırılıyorum. Tek sevmediğim köşe: Pazar sevişgenleri gereksiz bence...[signature][hline]tuana... Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: blackchaos, 24 Aralık 2004 19:29 tarihinde demiş ki: Tek sevmediğim köşe: Pazar sevişgenleri gereksiz bence... aynı kafayız lan sende bide lombakta tuğçe çok saçma hiç okumam[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim GeeM Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 pazar sevişgenleri rezillll[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 valla be saçma saçma entel entel espiriler yapıyolar bayık be kitap çıkarmış bide adam[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 o bölümün çizgilerini de esprilerini de sevmiyorum. gereksiz hakkaten.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ben Simdi Hic o dergiyi okumadim desem bana kizar misiniz :-)[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 seni 46535534. sınıf bir vatandaş olarak görürüz. Git al lan çabuk![signature][hline]tuana... forsak3n Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bu hafta pazar sev. çok kötüydü bence. Tavşanlar da biraz bozulmuştu ama Napalım. Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: blackchaos, 24 Aralık 2004 19:47 tarihinde demiş ki: seni 46535534. sınıf bir vatandaş olarak görürüz. Git al lan çabuk! abi valla ozur dilerim :( Kosuyom abi bak depar atiyorum[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 görücem![signature][hline]tuana... Horrible Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Fransıza bayaa güldüm eheh :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) screamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Chemical, 24 Aralık 2004 19:34 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 24 Aralık 2004 19:29 tarihinde demiş ki: Tek sevmediğim köşe: Pazar sevişgenleri gereksiz bence... aynı kafayız lan sende bide lombakta tuğçe çok saçma hiç okumam Ben ikinizlede de aynı kafadayım[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ben derginin kapağına çok güldüm bu hafta :) En güzeli oraydı bence :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yok be ben tuğçeyi severim lombakta. memotembelçizeri de çok severdim ama artık ben bir eşşeğimi çizmiyor saçma sapan şeyler çizior ona kıl oldum..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 pirvanla zıtız demek[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 lan chem bende pirvanla zıtım aynı kafadayız demek =)[signature][hline]tuana... bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 zaten çok uyuz olmuştum bu pirvana hiç gözüm tutmadı...[signature][hline]tuana... Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 abi tuğçe sevilirmi yaa saçma sapan şeyler yapan özürlü bi kız[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/738803-dunya-basyny-ab-zirvesini-de%25c3%25b0erlendirdi-penguen/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
magecy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 La Monde koparttı :D :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türk'üm diyene !! M. Kemal ATATÜRK
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 eheh süpermiş ya. alamadım hala bu haftakini.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hatta bi tanesi milan da teknik adamlık yaptı hehehe[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 abi leman lemanyak falan hepsi hikaye oldu penguen inanılmaz güldüroyo beni. gerçi okumak 20 dakka sürüyo ve çevredeki insanların şaşkın bakışlarına maruz kalıyorum ama olsun. Penguen hastasıyım senin..[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 aynen ya. Geçen gün leman aldım. Cidden acayip baydı okumadım bıraktım.birkaç bölüm okudum. Ama penguen öyle değil. Aldığım gibi kapak ve kamikaze yi okuyorum. sonra geliyorum hacete giriyorum.Helada okuyup bitiriyorum. tabi bu sırada gülmekten kırılıyorum. Tek sevmediğim köşe: Pazar sevişgenleri gereksiz bence...[signature][hline]tuana...
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: blackchaos, 24 Aralık 2004 19:29 tarihinde demiş ki: Tek sevmediğim köşe: Pazar sevişgenleri gereksiz bence... aynı kafayız lan sende bide lombakta tuğçe çok saçma hiç okumam[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 pazar sevişgenleri rezillll[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 valla be saçma saçma entel entel espiriler yapıyolar bayık be kitap çıkarmış bide adam[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 o bölümün çizgilerini de esprilerini de sevmiyorum. gereksiz hakkaten.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ben Simdi Hic o dergiyi okumadim desem bana kizar misiniz :-)[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 seni 46535534. sınıf bir vatandaş olarak görürüz. Git al lan çabuk![signature][hline]tuana...
forsak3n Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bu hafta pazar sev. çok kötüydü bence. Tavşanlar da biraz bozulmuştu ama Napalım.
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: blackchaos, 24 Aralık 2004 19:47 tarihinde demiş ki: seni 46535534. sınıf bir vatandaş olarak görürüz. Git al lan çabuk! abi valla ozur dilerim :( Kosuyom abi bak depar atiyorum[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 görücem![signature][hline]tuana...
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Fransıza bayaa güldüm eheh :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
screamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Chemical, 24 Aralık 2004 19:34 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 24 Aralık 2004 19:29 tarihinde demiş ki: Tek sevmediğim köşe: Pazar sevişgenleri gereksiz bence... aynı kafayız lan sende bide lombakta tuğçe çok saçma hiç okumam Ben ikinizlede de aynı kafadayım[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ben derginin kapağına çok güldüm bu hafta :) En güzeli oraydı bence :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yok be ben tuğçeyi severim lombakta. memotembelçizeri de çok severdim ama artık ben bir eşşeğimi çizmiyor saçma sapan şeyler çizior ona kıl oldum..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 pirvanla zıtız demek[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 lan chem bende pirvanla zıtım aynı kafadayız demek =)[signature][hline]tuana...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 zaten çok uyuz olmuştum bu pirvana hiç gözüm tutmadı...[signature][hline]tuana...
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 abi tuğçe sevilirmi yaa saçma sapan şeyler yapan özürlü bi kız[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Öne çıkan mesajlar