ulfang Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 İki gün önce böyle bir sorun yoktu, her türlü siteyi denedim hepsinde aynı şey oluyor, biraz izledikten sonra video ekranı tamamen yeşil renk oluyor ve hızlıca ilerlemeye başlıyor yüklenen kısım. sorunu çözmek için biraz bakındım söylenen yolları denedim ama yemedi ( ekran kartı driver güncel , video ekranına sağ tıklayıp ordaki ayarları denedim yine olmadı ) bi yardım edin çok sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 sadece flashplayerda mı oluyor, html5 playerla dene bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 değişen bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 localde oluyor mu ? wmp vlc de falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn2/t5/276775_112365255461251_280618632_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Pontipatiye 2 ay ban gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 local derken ? indirip izlediğim videolarda sorun yok eğer onu soruyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 yeşil olduğuna göre weed virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 şeyi denedin mi sağ tık donanım hızlandırmayı iptal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 evet denedim onuda yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 2 gunde naptın ? driverları denedin mi ? güncelleme veya eski versiyona alma, butun browserlarda oluyor mu bu ? html5te de oluyorsa fp ile alakası yoktur zaten. k-lite kodek falan kur bi de bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Bende anlamadım zaten, tüm driverlarım güncel , windows güncel , klite codec pack de denedim , (basic ten Mega ya kadar) yok arkadaş kafayı yiyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 yeşeriyorsa iyi, çiçek bile açabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 güncel de işte günceli hatalıdır belki eski versiyon dene. flashplayerı sil kur falan 2 gun once yoksa sorun bişey yüklenmiştir update vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 JestersTear said: yeşeriyorsa iyi, çiçek bile açabilir. aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 flash player ile alakası yok ki indirip izlediğimde de sorun oluyor diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 topiğin başından beri biride çıkıp aha sorunu burada anlatıyor diye uzun bir video koymamış. nerds retiring. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 localde sorun yok dedi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 kablolarını bi kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Benim steam videolarında oluyordu bu, flashı update edince geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ben diyecektim, flashı update etme ama sil, yeniden kur. bende işe yaramıştı. fatih birde spankwire az takıl ondan da yapış olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar