Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 bence hep birlikte sarhoş olup çarpışan arabalara binelim
Somon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 abi zaten herkesin kızdığı nokta cocugun alkollü araba kullanması resmen kimse yoğum bakımda olmasına bakmıyor suanda hastanede nasıl bu kadar büyük bir hatayı yapabildiginden bahsediyor suanlık kendine gelmesi için bekliyolar ama uyandıktan sonra nasıl ağzına sıçacaklar cocugun belli degil beyninde bir komplikasyon mu ne bişiy varmış sanırım yarın kesin çıkıcak ortaya bombok oldum ya hani olur ya mahallede ufak delikanlılar görürsünüz yıllardır büyümüşlerdir fln öyle birşeydi benim için de büyüdü resmen gözümüzün önünde şimdide yoğun bakımda kaza yapmasının sebebide gece 4de oldugu mekandan ayrılıp kızın birinin bize gelsene oturuyoruz diye mesaj atıp alkollüyken yanına çağırması cocugu işte 18 yaşındayken beyinden fazla alttakımlar çalıstıgı için idrak edememiş bazı şeyleri suanda tek sevindigimiz olay arabada başkası yokmuş ve alkollüyken baskasına vurup hayatını karartmaması
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Abi bi kiz aban gece 4 te mesaj atip bize gelsene dese ben ulke degistiririm Ama simdiye kadar hicbir kadindan boyle bir mesaj almadim lan. 30 yasindayim, yarismaya istanbuldan katiliyorum
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Somon said: işte 18 yaşındayken beyinden fazla alttakımlar çalıstıgı için idrak edememiş bazı şeyleri bunun pek yaşla alakası yok 29 yaşındayım ben de giderdim sdf
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 cocuk gazi olmuş lan kuku yolunda :S
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Valla ben de giderdim abi sanki. Kıyı kıyı giderim derdim. Çevirme var mı diye sürekli yolun devamını keserdim. Yapmadım değil. Allah şifa versin, çekirge çok zıplamıyor.
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ben de ehliyeti vermiştim üni zamanı tabi kaza işi kötü ama düşünemiyor insan o vakit sdf
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 beyinde bitiyor, gelmicem diye düşününce 2 saat gidiyorum ben
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Ben de arabamı kırmıştım bu uğurda. Hatta topiği bile vardı burada.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 olum ben koşarak bile giderdim lan
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 abi tamam gidilir de arabayla gidilmez ya. atla taksiye git. ne kadar tutabilir yani. tutsun 100 lira. ülke değiştirmeyi göze aldıysan 100 lira da para değil bence.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Abi kalktigi zaman, isinlanmak bile gec kaliyo. Boyle quantum fizigi kullanarak uzay zamani bukmek istiyosun.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Ahahahahahahahahaa abi sana oç diyebilir miyim samimiyetten hep
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ülke değil de şehir değiştirdiydim. sjklkljljklksdfhfkjhdfjk konya dan sabahın köründe ankaraya geçmiştim. skor yapamadım ama onun beklentisi bile. neyse
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Ulan adam oluyo orda biz egik penislerde kardiyovaskuler hareketlenme tezi sunuyoruz. Utandim kendimden simdi. Arkadasa ac sifalar diliyorum.
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 "roket adam" said: abi tamam gidilir de arabayla gidilmez ya. atla taksiye git. ne kadar tutabilir yani. tutsun 100 lira. ülke değiştirmeyi göze aldıysan 100 lira da para değil bence. gece dışarı çıkarken arabayı almamak daha doğru, bu gibi durumlar oldu mu arabayı bırakamıyorsun :)
Tori Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Esh said: Abi bi kiz aban gece 4 te mesaj atip bize gelsene dese ben ulke degistiririm Ama simdiye kadar hicbir kadindan boyle bir mesaj almadim lan. 30 yasindayim, yarismaya istanbuldan katiliyorum sfdfssfsd
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 neyse ki fakirim ne arabam var ne de alkol param
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yaşla alakası yok 31 yaşındayım (sayıya gel emenike) kızın biri 4 de çağıracak threesome da falan değilsem silver surfer gibi galaksiler arası uçarım sen ne diyon..
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bir erkek sekse her zaman açtır o yüzden gece gündüz farketmez daha yeni osbir çektim denmez booty call varsa gidilir
Öne çıkan mesajlar