Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hatuna Yılbaşı Hediyesi

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Masakari said:

imamizer said:

abi hiç şaka kaldıran kız arkadaşınız olmadı mı? ben de yaptım ona benzer şeyler AHIAHIAHIA diye güldüm ŞAKA GIZ! falan dedim geçti hep.

"parmağımı çeksene bi" demişliğim bile var asdadfasdghd

O bayanlar şu an nerede, ne yapıyorlar ?

asfasg hepsi çok iyi yerlere geldiler.

ya bi keresinde kız arkadaşıma yanımda osurması için çok ısrar etmiştim. kız ıkına ıkına zorla pıt diye osurmuştu utana sıkıla. ama sadece pıt! diye bi ses. ahahahah lan o kadar güldüğümü hiç hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan çok özelimizi döküyoruz ama neyse hadi ben de anlatayım geçen gün battaniyeyi falan çekmişiz titanici izliyoruz bizimki izlememiş daha önce hiç. abi tam böyle kız elinde baltayla suya atıyo kendini ağlaya ağlaya falan zaten ota boka ağlayan adamım duygulanmışım yine o sıra kız arkadaşım battaniyeyi hafifçe açıp şöyle bir salladı aman yarabbi auehauheuau yımırta yemiş galiba
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

ulan çok özelimizi döküyoruz ama neyse hadi ben de anlatayım geçen gün battaniyeyi falan çekmişiz titanici izliyoruz bizimki izlememiş daha önce hiç. abi tam böyle kız elinde baltayla suya atıyo kendini ağlaya ağlaya falan zaten ota boka ağlayan adamım duygulanmışım yine o sıra kız arkadaşım battaniyeyi hafifçe açıp şöyle bir salladı aman yarabbi auehauheuau yımırta yemiş galiba

WAT
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

Masakari said:

imamizer said:

abi hiç şaka kaldıran kız arkadaşınız olmadı mı? ben de yaptım ona benzer şeyler AHIAHIAHIA diye güldüm ŞAKA GIZ! falan dedim geçti hep.

"parmağımı çeksene bi" demişliğim bile var asdadfasdghd

O bayanlar şu an nerede, ne yapıyorlar ?

asfasg hepsi çok iyi yerlere geldiler.

ya bi keresinde kız arkadaşıma yanımda osurması için çok ısrar etmiştim. kız ıkına ıkına zorla pıt diye osurmuştu utana sıkıla. ama sadece pıt! diye bi ses. ahahahah lan o kadar güldüğümü hiç hatırlamıyorum.

Budur abi gerçek ve samimi ilişki. Tebrik ederim. Yanında osuramadığın erkek/kadınla hayat geçmez.

Çok zorlanırsın...
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Birak onu bana var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...