Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 HATUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 DISI INSAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Masakari said: imamizer said: abi hiç şaka kaldıran kız arkadaşınız olmadı mı? ben de yaptım ona benzer şeyler AHIAHIAHIA diye güldüm ŞAKA GIZ! falan dedim geçti hep. "parmağımı çeksene bi" demişliğim bile var asdadfasdghd O bayanlar şu an nerede, ne yapıyorlar ? asfasg hepsi çok iyi yerlere geldiler. ya bi keresinde kız arkadaşıma yanımda osurması için çok ısrar etmiştim. kız ıkına ıkına zorla pıt diye osurmuştu utana sıkıla. ama sadece pıt! diye bi ses. ahahahah lan o kadar güldüğümü hiç hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ulan çok özelimizi döküyoruz ama neyse hadi ben de anlatayım geçen gün battaniyeyi falan çekmişiz titanici izliyoruz bizimki izlememiş daha önce hiç. abi tam böyle kız elinde baltayla suya atıyo kendini ağlaya ağlaya falan zaten ota boka ağlayan adamım duygulanmışım yine o sıra kız arkadaşım battaniyeyi hafifçe açıp şöyle bir salladı aman yarabbi auehauheuau yımırta yemiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Imam bi anda sogudum abi senden. Hayallerimi yiktin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 nasi pis insanlar ciktiniz siz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 realist insanlarız abi auehauheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kizlar hep bunlara gidiyo iste, cok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 illa osurup sicacaz yani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Liebe said: ulan çok özelimizi döküyoruz ama neyse hadi ben de anlatayım geçen gün battaniyeyi falan çekmişiz titanici izliyoruz bizimki izlememiş daha önce hiç. abi tam böyle kız elinde baltayla suya atıyo kendini ağlaya ağlaya falan zaten ota boka ağlayan adamım duygulanmışım yine o sıra kız arkadaşım battaniyeyi hafifçe açıp şöyle bir salladı aman yarabbi auehauheuau yımırta yemiş galiba WAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 imamizer said: Masakari said: imamizer said: abi hiç şaka kaldıran kız arkadaşınız olmadı mı? ben de yaptım ona benzer şeyler AHIAHIAHIA diye güldüm ŞAKA GIZ! falan dedim geçti hep. "parmağımı çeksene bi" demişliğim bile var asdadfasdghd O bayanlar şu an nerede, ne yapıyorlar ? asfasg hepsi çok iyi yerlere geldiler. ya bi keresinde kız arkadaşıma yanımda osurması için çok ısrar etmiştim. kız ıkına ıkına zorla pıt diye osurmuştu utana sıkıla. ama sadece pıt! diye bi ses. ahahahah lan o kadar güldüğümü hiç hatırlamıyorum. Budur abi gerçek ve samimi ilişki. Tebrik ederim. Yanında osuramadığın erkek/kadınla hayat geçmez. Çok zorlanırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ne karar verdiniz? ne alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 sicmik, osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Liebe said: ulan çok özelimizi döküyoruz ama neyse hadi ben de anlatayım geçen gün battaniyeyi falan çekmişiz titanici izliyoruz bizimki izlememiş daha önce hiç. abi tam böyle kız elinde baltayla suya atıyo kendini ağlaya ağlaya falan zaten ota boka ağlayan adamım duygulanmışım yine o sıra kız arkadaşım battaniyeyi hafifçe açıp şöyle bir salladı aman yarabbi auehauheuau yımırta yemiş galiba Birak onu bana var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Abi insanligimdan utandim lan sunlari okuyunca bi an . Ben onlar sey yapmiyo saniyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ossurcan mı battaniye altı sen de ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Evet bütün kızların osuruğu ve boku gül kokar. Yalan değil valla gül kokar. Isparta'da gül yağı fabrikasına gitmiştim. Hayatımda bukadar iğrenç bir kokuyu tabakhanede bile duymamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 lütfen hayatImdan çIkIn abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 biliyorduk, tahmin ediyorduk ama siz diyene kadar aklıma getirmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kilit bisiler gelsin suraya ya gozunuzu seviyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 cocukluk hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kızlar sıçmasın osurmasın diye kampanya vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ya ben "bebeğim şuna baksana" diye çok nah çekerdim mesela ahıahı diye gülerdim. mahmut, hilmi, kamil diye seslenirdim falan. KOMİK ABİ KOMİK DEĞİLMİ? off valla özlüyorum o günleri. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Sparkcaster said: Vingthor said: Ben komiklik olsun diye komidine 100 tl koyup git bak bakalim ne varmis falan demistim. Yapmayin kavga cikiyor falan. çok bile dayanmış lan sana. 2 sene sonra ben ayrıldım kendisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Ağbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar