Catze Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Evkur facialarina tekrar merhabaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ne bçim haber lan bu diye sinirlenirken oturdum kredi kartlarımın borcunu topladım sustum :4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Sparkcaster said: niye böyle bişey yapıyolar, ekonomiden anlayan varsa beri gelebilir mi? hayırlı bir amacının olmadığı kesin. Bok yoluna girdik, önümüzdeki dönem top yekün patlayabiliriz, yorganınızı ayağınıza göre uzatın, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 senetle taksite geri dönüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 taksitle en son 2008'de falan alışveriş yaptım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Bide çıkıp evlenin diyorlar. Nah evlenirim 9 ay taksitle. Senetli satışları hortlatacaklar evkur mevkur köşe olacak gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Tüketiciden başka kimseyi vurmaz bu. Açık hesaplı senet usulü işlem yapanlar var. Onlar yine yapacak. 2bin tllik şeyi 3bin tlye alırlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Her türlü yolu bulunur bu işin, fazla dert etmeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Esh said: Bankada tutarsin abi sorun yok da bankalar parayi taksitle satamadiktan sonra neyle buyuyecek? bankada para tutacağına yastık altında çürütürüm daha iyi. bankaya koyduğun parayı asla koyduğun tutarla alamazsın bu ülkede bunu öğrendim 10 senede sdfs. allah bin türlü belalarını versin hepsinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 dönülmez akşamın ufkunu geçeli çok oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Vatan bilgisayar'dan açıklama gelmiş, bilgisayarda kk taksidi yoksa tüketicimize kredi çektiririz np. demişler... ulan inş. batırır şu hamle vatan'ı. adamın rahatlığına bak goygoycular. misal ben kırmızı listedeyim, kredi çektirmeyecek bana bankalar ee? ne olacak vatandan alamayacağım bişey, alternatiflere yönleneceğiz. kimbilir kaç kişi kırmızı listede şu ülkede kart-kredi borçları yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 anlamadım demek istediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 etrafımda 10 kişiden en az 5-6 sı kırmızı listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Tek çekim yaptırıp, bankadan taksitlendirirsin, np. Edit: Genel olarak söylüyorum, kırmızı listeden farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Esnaf said: etrafımda 10 kişiden en az 5-6 sı kırmızı listede. neye göre giriliyor kırmızı listeye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 jacabo said: Esnaf said: etrafımda 10 kişiden en az 5-6 sı kırmızı listede. neye göre giriliyor kırmızı listeye ? kart borcunun % bilmemkaçını yatırmazsan, son ödeme tarihini geçirirsen (alışkanlık haline getirirsen) kredi borcunu düzenli ödemezsen, borç yapılandırması yapıp kredi kartını iptal ettirirsen vs. pek çok yolu var. özeti şu harcadığın rakam, alım gücünün üstüne çıkmışsa ve düzeltemiyorsan %90 kırmızı listeye giriosun bankalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bir süre sonra düzgün ödeyince düzelmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Esh said: "Faturasiz kaca olur" sorularinin donusu olur abi. Ote yandan da haklilar, millet bogazina kadar saplandi Daha 2-3 sene önce "Alın verin ekonomiye can verin" diye bir yerlerini yırtıyorlardı reklamlarda ? Taksit sınırlandırılması sadece cep telefonu için geçerli olsun kabul. 12 ay taksit ile aldığı telefonu daha taksiti bitmeden satıp yenisini alıyor adam. Geri kalanlar için taksit sınırlandırması hikaye. Adam yeni ev kuracak, evlenicek beyaz eşyası mobilyası v.s derken 6-9 taksit her neyse ödemek çok güç olur. Evkur gibi modern tefeciler göbek atar hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 e abi o zaman kırmızı listeye girende bir zahmet kullanmasın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 yeni evlenen ve durumu iyi olmayanlara cidden üzüldüm siz böyle anlatınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 scorch said: Vatan bilgisayar'dan açıklama gelmiş, bilgisayarda kk taksidi yoksa tüketicimize kredi çektiririz np. demişler... ulan inş. batırır şu hamle vatan'ı. adamın rahatlığına bak goygoycular. misal ben kırmızı listedeyim, kredi çektirmeyecek bana bankalar ee? ne olacak vatandan alamayacağım bişey, alternatiflere yönleneceğiz. kimbilir kaç kişi kırmızı listede şu ülkede kart-kredi borçları yüzünden. nerede abi şu haber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 jacabo said: e abi o zaman kırmızı listeye girende bir zahmet kullanmasın zaten kaç yaşındasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 akp'ye oy kaybettirecek bir karar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Dworgian said: scorch said: Vatan bilgisayar'dan açıklama gelmiş, bilgisayarda kk taksidi yoksa tüketicimize kredi çektiririz np. demişler... ulan inş. batırır şu hamle vatan'ı. adamın rahatlığına bak goygoycular. misal ben kırmızı listedeyim, kredi çektirmeyecek bana bankalar ee? ne olacak vatandan alamayacağım bişey, alternatiflere yönleneceğiz. kimbilir kaç kişi kırmızı listede şu ülkede kart-kredi borçları yüzünden. nerede abi şu haber :) http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25475657.asp HASAN VATAN: BİZ ÖYLE YORUMLAMADIK Konuyla ilgili açıklama yapan Vatan Bilgisayar'ın patronu Hasan Vatan, “Biz telekomünikasyona gelen taksit sınırlamasını cep telefonu ve bilgisayar olarak yorumlamadık. Bu operatörlerin vadeli cep telefonu satışlarıyla ilgili olabilir. Söz konusu 9 aylık taksit sınırlaması ise bizi çok etkilemez. Çünkü biz zaten 10 aylık taksit yapıyorduk en fazla. Telekomünikasyona taksitin kaldırılmasının içinde bilgisayarın olup olmadığını henüz bilmiyoruz. Taksitler kalkarsa senet yoluna gitmeyiz. Bunun yerine kullanıcılara tüketici kredisi kullandırırız” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar