Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi kartı ile taksitli ürün alanlar dikkat

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

Fini yolda görsem döverim o derece

neyse ben zaten oldum olası kıldım taksit işine. trink diye 2k verip telefon alacak insan az ama çok kafaya taktıysa önce biriktirsin sonra alsın bir zahmet. önce alıp sonra ödeyince sıçıyor işte sistem. hem birikmiş parayı harcarken daha tutumlu olur eli gitmez insanın xDdddddd

taksit sistemi iyi ya
amerikaya gelince anladim misal bir pc almak istiyorum yok taksit falan. O yuzden su an parcalari teker teker aliyorum ahahah.
Ama bazi seylerde olmamasi lazimdi bu dogru bir karar, ama kol gibi vergilerden insanlarin baska yapacaklari bisey kalmiyordu.
Bide beyaz esyada falan sinirlama cok sacma
Hem evlenin, kizli erkekli olmayin diyor hem 3 cocuk yapin diyor sonra beyaz esyayi taksitle almayin diyor. Herhalde adamin yapmak istedigi ana-baba evindeyken evlenme falan asdf
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu hiç okumadım gerçi ama
hani bu olay öyle vatandaşı düşüneyim yazık rezil olmasıncılık falan değil alakası çok az var
daha çok likidite açığını kapamakla ilgili birebir ülke ekonomisine yapılan bir müdehaleden ibaret

bu muhabbetin geçtiği hiçbir yerde bundan bahsedilmiyor da bi söyleyeyim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

esnaf ürününü satamamaya başlayınca göreceğiz ekonomik duruma etkisini

İlk aklma gelen buydu. Millet para harcasın diye o kadar uğraştılar, şu 0 taksit falan direk milleti durdurur. Yada yastık altı altın-dolarların peşindeler yine :)

Nexus 5 biran önce çıksa da alsam şubattan önce :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Taksit olayını kaldırırlarsa eski usul senetle falan satmaya başlarlar diye düşünüyorum. Herkes yeni model tanıtılır tanıtılmaz eskisini satıp özellikle telefonda yenisi için kuyruğa giriyor. Taksit olayı bence büyük çoğunluk için büyük kolaylıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

Kredi kartında risk yok satıcı için (sahte kart dışında ) senette var , işin içine senet girince 100TL lik mal 250-300 olur , evkurfiyatlarına baksanız anlarsınız zaten.
orc_lord said:

Taksit olayını kaldırırlarsa eski usul senetle falan satmaya başlarlar diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır aynı anda 1den fazla kredi verecek bankalar o olacak işte neden kasıyorsunuz?

bu arada turkcell 1 hafta önce bir uygulamaya başladı finansbank aracılığı ile telefon veriyor, yine tarifenin üzerine ama kredi çekmiş oluyorsun ^^ ödemeyi bankadan alıyor turkcell.

nasıl oldu şimdi bu açıklasın biri :)
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Abi fakir ulke cok da, insanlari da kendini king charles gibi zannetmiyo. Herkes yerini biliyo.

Hani cok kroca oldu bu soylem de, bi bizim ulkemzide mal ile statu atlaniyomus gibi bi his var icimde

Mal canin yongasidir diye atasozu var mi abi slovakyada mesela?

alıntılıcak yer post arıyodum. minibüsçü iphonela gezmeyebilir mesala bu saatten sonra.

tabi düzenleme lazım hayvan gibi ama o da bizim ülkede yok dfg
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

Esh said:

Abi fakir ulke cok da, insanlari da kendini king charles gibi zannetmiyo. Herkes yerini biliyo.

Hani cok kroca oldu bu soylem de, bi bizim ulkemzide mal ile statu atlaniyomus gibi bi his var icimde

Mal canin yongasidir diye atasozu var mi abi slovakyada mesela?

alıntılıcak yer post arıyodum. minibüsçü iphonela gezmeyebilir mesala bu saatten sonra.

tabi düzenleme lazım hayvan gibi ama o da bizim ülkede yok dfg

abi görünmeyi olmanın önüne koyduk.
iyi değiliz ama iyi görünmeye çalışıyoruz, güçlü değiliz ama güçlü görünmeye çalışıyoruz, dürüst değiliz dürüst görünmeye çalışıyoruz, çalışkan değiliz tembeliz ama çalışkan gibi görünmeye çalışıyoruz, aslında 1. değiliz 1.gibi görünmek istiyoruz, ve nihayet zengin değiliz zengin gibi gözükmeye çalışıyoruz.

o yüzdendir ki biz de eleştiri kavramı oturmamıştır ve eleştiri yeteneğimiz yoktur. ya övgü vardır ya da sövgü. çünkü eleştiri olsaydı ne olduğumuz ortaya çıkacakdı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...