Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 http://img.donanimhaber.com/image/s11.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 19 sayfa ne döndü olm burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 goldbären said: Fini yolda görsem döverim o derece neyse ben zaten oldum olası kıldım taksit işine. trink diye 2k verip telefon alacak insan az ama çok kafaya taktıysa önce biriktirsin sonra alsın bir zahmet. önce alıp sonra ödeyince sıçıyor işte sistem. hem birikmiş parayı harcarken daha tutumlu olur eli gitmez insanın xDdddddd taksit sistemi iyi ya amerikaya gelince anladim misal bir pc almak istiyorum yok taksit falan. O yuzden su an parcalari teker teker aliyorum ahahah. Ama bazi seylerde olmamasi lazimdi bu dogru bir karar, ama kol gibi vergilerden insanlarin baska yapacaklari bisey kalmiyordu. Bide beyaz esyada falan sinirlama cok sacma Hem evlenin, kizli erkekli olmayin diyor hem 3 cocuk yapin diyor sonra beyaz esyayi taksitle almayin diyor. Herhalde adamin yapmak istedigi ana-baba evindeyken evlenme falan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Beyaz esya elektronik degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 konuyu hiç okumadım gerçi ama hani bu olay öyle vatandaşı düşüneyim yazık rezil olmasıncılık falan değil alakası çok az var daha çok likidite açığını kapamakla ilgili birebir ülke ekonomisine yapılan bir müdehaleden ibaret bu muhabbetin geçtiği hiçbir yerde bundan bahsedilmiyor da bi söyleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Akbankın yurtdışına 5 taksit kampanyası için mesaj gelmişti 31 ocağa uzattık diye, yoksa direk sene sonuna uzuyordu oda nasibini aldı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Dworgian said: esnaf ürününü satamamaya başlayınca göreceğiz ekonomik duruma etkisini İlk aklma gelen buydu. Millet para harcasın diye o kadar uğraştılar, şu 0 taksit falan direk milleti durdurur. Yada yastık altı altın-dolarların peşindeler yine :) Nexus 5 biran önce çıksa da alsam şubattan önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 donumu bile taksitle alıyorum bugüne kadar 1 kere bile kredi kartı faturasını ne geç ödendi ne de bişi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Taksit olayını kaldırırlarsa eski usul senetle falan satmaya başlarlar diye düşünüyorum. Herkes yeni model tanıtılır tanıtılmaz eskisini satıp özellikle telefonda yenisi için kuyruğa giriyor. Taksit olayı bence büyük çoğunluk için büyük kolaylıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 tabi bu bankanın kendi yaptığı taksitlendirmeyi etkilemeyecekse ekmeğini yine bankalar yer, dayar %5, %10 faizi taksitlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Kredi kartında risk yok satıcı için (sahte kart dışında ) senette var , işin içine senet girince 100TL lik mal 250-300 olur , evkurfiyatlarına baksanız anlarsınız zaten. orc_lord said: Taksit olayını kaldırırlarsa eski usul senetle falan satmaya başlarlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 vatandaşın cebini düşünen hükümet maaşın yarısını kesmez. vardır bir bizimle ilgisiz bir sebebi. taksiti kaldırmak da iyi cesaret bu arada, alım gücünü yüksek gösteriyordu. ekonomi kötüye gitse bile halk uyanmıyordu davaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Taksitle araba alımını yasaklasalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 BDDKnın son dakika kararı: 2 şubattan itibaren Mucevher, yemek, gıdanın yanı sıra TELEFON DA taksitle satılamayacak, şimdi Star haberdeydi. Tel alacaklar çabuk olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 taksitle yemek ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 hakkaten taksitle yemek ne? 1500 lira hesap bırakılan restorantlarda falan taksit mi uygulanıyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 millet taksitle yemek yiyip zarar olmasın die sıçmıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ohohohohohhohh trde iphone kullanicilarinin sayisinda dusus olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Apple açıklama yapar, Türkiye'de satış düştü bu sene zarardayız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 hayır aynı anda 1den fazla kredi verecek bankalar o olacak işte neden kasıyorsunuz? bu arada turkcell 1 hafta önce bir uygulamaya başladı finansbank aracılığı ile telefon veriyor, yine tarifenin üzerine ama kredi çekmiş oluyorsun ^^ ödemeyi bankadan alıyor turkcell. nasıl oldu şimdi bu açıklasın biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Esh said: Abi fakir ulke cok da, insanlari da kendini king charles gibi zannetmiyo. Herkes yerini biliyo. Hani cok kroca oldu bu soylem de, bi bizim ulkemzide mal ile statu atlaniyomus gibi bi his var icimde Mal canin yongasidir diye atasozu var mi abi slovakyada mesela? alıntılıcak yer post arıyodum. minibüsçü iphonela gezmeyebilir mesala bu saatten sonra. tabi düzenleme lazım hayvan gibi ama o da bizim ülkede yok dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Valvyn said: millet taksitle yemek yiyip zarar olmasın die sıçmıyomuş hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 haddini bilmeyen bi insan kitlemiz var doğru demiş Esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Killer said: Esh said: Abi fakir ulke cok da, insanlari da kendini king charles gibi zannetmiyo. Herkes yerini biliyo. Hani cok kroca oldu bu soylem de, bi bizim ulkemzide mal ile statu atlaniyomus gibi bi his var icimde Mal canin yongasidir diye atasozu var mi abi slovakyada mesela? alıntılıcak yer post arıyodum. minibüsçü iphonela gezmeyebilir mesala bu saatten sonra. tabi düzenleme lazım hayvan gibi ama o da bizim ülkede yok dfg abi görünmeyi olmanın önüne koyduk. iyi değiliz ama iyi görünmeye çalışıyoruz, güçlü değiliz ama güçlü görünmeye çalışıyoruz, dürüst değiliz dürüst görünmeye çalışıyoruz, çalışkan değiliz tembeliz ama çalışkan gibi görünmeye çalışıyoruz, aslında 1. değiliz 1.gibi görünmek istiyoruz, ve nihayet zengin değiliz zengin gibi gözükmeye çalışıyoruz. o yüzdendir ki biz de eleştiri kavramı oturmamıştır ve eleştiri yeteneğimiz yoktur. ya övgü vardır ya da sövgü. çünkü eleştiri olsaydı ne olduğumuz ortaya çıkacakdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 mantikli geldi her cumlesini tweet aticam izninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar