darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ev arkadaşımın hediyenin içine iliştirdiği yeni yıl dileği; Artık yetmeli bence... Umarım şansın geri gelir! İyi seneler! yani daha ne diyeyim. ne kadar saçma bi sene geçirdiysem üzülmüş artık bişeler deme ihtiyacı duymuş. hüzün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 hayatin her alaninda istikrarli basarisizligimi korumayi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 2014 sağlık mutluluk bol para bla bla diyenlerin ağzına kürekle vurucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Sukru en azindan sustainable failure a ulasmissin. Ben de ulasayim seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ben boyle dogdum, sonradan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bu yıl yapacak şey çok aslında bu yıl güzel oldu ilk adımları attım hep bakarız ederiz yaparız dediğim şeylere başlama fırsatım oldu öyle birazda baya insanla tanıştım ne kadar aptal olurlarsa olsun dinledim az çok bu yılda devam edeyim böyle. 2014te IWE,phd,askerlik bitse çokzel olcak ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 2013 de hiç bir şey olmadı 2014 ten beklentim zengin olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 2014 yılında bol bol yapcam başka bi beklentim yok buna ayırıcam bu yılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Dericinin kızını tıklatacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 eften püften şeyleri dert etmemeyi öğrendim 2013te. o yüzden mutluyum. 2014te durumu daha da düzeltçez inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 2014te kendi işimi kuriim ve 2014 boyunca geçimimi sağlayacak kadar kazandırsın bana. Başkasının işinde çalışınca tuvalete giderken bile izin alıp gidiyorum lan bu yaşta ayıptır emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 2013 iş ve para açısından verimli, aşk açısından inanılmaz kötü bir yıldı. Seneye inş onuda çözcez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 para bulup dislerimi yaptiracagim pc topladim sayilir bi ps3 bide saglam bir kulaklik alacagim planlarim bu ha bide androidi unutmadan bi uygulama yapmam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 1400 lira maaşa rest çektim, restorant şefliği ağır geldi ve part time'a döndüm. yüzlerce lira feda ettim ama mutluyum. lys ve dgs hazırlık var. anaokulu öğretmenliği okuyacağım. mutlu ve umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Sigarayı bıraksam bile güzel bir yıl olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Sparkcaster said: eften püften şeyleri dert etmemeyi öğrendim 2013te. o yüzden mutluyum. 2014te durumu daha da düzeltçez inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Tek eslilik istiyorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 yaşadığım en kötü yıldı challenge yaratmak gibi olmasın ama daha kötü olabilir mi görüceeez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 daha fazla gitar daha fazla çizim daha fazla yazı bir de 5 kilo alsam fena olmayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Göbek ve üşengeçlik gidecek Daha yaratıcı ve üretken olunacak Daha çok şey öğrenilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 BabacumMostors said: daha fazla gitar daha fazla çizim daha fazla yazı bir de 5 kilo alsam fena olmayacak.. abi benden 5 kilo transfer edebilirim seve seve. müsait olduğunda nakil için gidelim hastaneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 2013 çok süprizli geçti, daha stabil bir 2014 bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 İlk 5 ay iptal askerlik sebebi ile. Sonrasında iş telaşı işi beyenmeme ve sonunda değiştirme oldu. İş yönünden iyi durumdayım şu an ama sosyal hayatım sosyal medyada bile sınırlı. Hatun gitti, yok. Geride gelmeyecek büyük ihtimalle. Evlilik planım vardı dolayısıyla o da yattı. Beklentim yok pek, daha sosyal daha hareketli bir yıl istiyorum. İstanbula taşınma işini halledebilirsem, ev falan işlerini halledebilirsem belki daha sosyal daha mutlu olabilirim. Çok üzgünüm lan, lanet olsun bahtsızlığıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yaşamaya üşenmeyeceğim bi yıl olsun istiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 tanıştığım kızla hemen öpüşmicem kesin kararlıyım bu sefer red edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar