kozalak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 2013 nası geçti, aldığınız kararları uygulayabildiniz mi? ya da beklentileriniz gerçekleşti mi? yeni yılda daha çok çalışıp yatay geçiş yapacak mısınız? napacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 2013 ne ara başladı, ne ara bitti arkadaş ya. yaşamadım sanki bu yılı fastforward basmış gibi biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 abi doğum günüme kadar kaslı olcam dedim olamadım 1 aylık falan işim kalmıştı, yeniyılda kaslı olcam dedim onu da beceremedim gene 1 aylık sürecim var. kariyerime karar vericem dedim hala photoshop php forex borsa arasında gidiyorum,sigarayı bırakcam diye planlıyorum bi de fit olursam tamam. askerde bunları halledicem inş dönünce de karar mekanizmamı halledicem inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 2013 un hic yasanmamasi gerekiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 öyle deme, 2013 olmasa hayatım çok farklı olurdu ama çok hızlı geçti gitti yani hiçbir şey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 genel olarak çok iyi geçti daha iyi olabilirdi ama saglık olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 2013 o kadar anlamsiz bi yildi ki yani olmasa bence daha iyi olurdu. Ya da 2013 yerine 1998 i tekrar yasayabilsek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 2013 bok gibi gecti cunku angaradaydim 2014'un yarisi da bok gibi gecicek, cunku angara da olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Her sene olduğu gibi bu senede bol karı kız meme beklentisi ile yeni yıla giricem ve her sene olduğu gibi ele talim edicem bir aksilik çıkmaz ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 2013 bok gibi gecti, 14 daha da boktan olur eminim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ben baya achievement açtım aslına bakarsan da bir noktadan diğerine koşuşturmaktan hayat kaçti gitti sanki ellerimden. yılbaşı hediyesi almayı bile bu akşama bıraktım 2.5 saatte halledicem diye didindim durdum. off of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 tek iyi yonu kariyerin mina kodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 2013 yılında mezun olmayı planlıyordum, planım tuttu. Mezuniyet sonrası askere giderim diyordum ama işe girdim, o tutmadı. Satın almak istediğim bisürü ufak tefek şey vardı onların bi çoğunu aldım. Tamamlamak istediğim hobi projelerimin birçoğu yarım kaldı. 2012 yılımı zehir eden panikatak rahatsızlığından kurtuldum sanırım 2013 sonunda. Şu bile yeterince iyi bişey. --- 2014 yılına işimde departman değişikliğiyle başlıyorum, bakımdan üretime geçiyorum. Daha fazla çalışma azmi hissediyorum şu an 2014 yılı için, çünkü elimde biçok iyileştirmeye, projeye açık bakir bi alan var. 2014 sonunda rekor üretimle kapattırabilirim yılı sorumlu olduğum bölüme, bence. 2014 yılı içinde projelerime daha çok vakit ayırmak istiyorum. 2013'den kalan şeyleri tamamlayıp, sadece kaba çizimleri olan diğer şeylere de başlarım en azından diye düşünüyorum. Gitmek istediğim biçok kurs ve seminer var. 2014 ocak ayı içinde takvimi planlayıp vericem ik'ya, kayıtları yaptırsınlar şimdiden. Çok da bi planım yokmuş lan yeni yıla ait. Ne tırt bi hayat planıymış sdfghfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kötü yıllarım top10 listesinde 2013 sert bir giriş yaptımkolay çıkar inşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 gelen gideni aratmasin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ne zaman sadece yılın son iki rakamını söylemeye başlıyoruz? 97, 98 gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 başlığı açıp kendim yazmadım sdf. 2013 ün son çeyreğine kadar bombok geçti. sonrasında iş değişikliği baya bi rahatlattı. planlarımda olmasa da araba aldım. son dakka işi sebebiyle moskovaya gittim geçenlerde. kötü başladık ama iyi bitirdik diyebilirim. yeni yılda da evi değiştirmeyi düşünüyorum. doğru düzgün bir özel hayat + zam + kıdem beklentilerim var. hayırlısı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 2013 ocak: kar kış kıyametle geçti. şubat: kutlu doğum ayım. mart: çok net. bi karı yazdı, çirkindi. nisan: ooh mis. bi karı daha yazdı, bu da şişmandı. bi de para yağdı, ukraynaya aktık, bayrağımızı dalgalandırdık. mayıs: en boş aylardan biriydi. haziran: karadenizde geçirdim. pideye doydum. temmuz: yengenizle tanıştım. ağustos: millet kavrulurken bu ayı elmalıda serin serin geçirdim. eylül: 2013ün en kötü zamanlarını yaşadım. kariyer yattara. ekim: izmirde kendime geldim. kasım: paralar suyunu çekti. aralık: para yok ama arabayı değiştirdim. 40 liraya ps2 satarak g.tu toplamaya çalıştım. bi de kariyerimle ilgili önemli kararlar ve aksiyonlar aldım. lan ne iğrençmiş. ama sağlıkta turp gibiyim maaşallah. allah sağlık versin, amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Lisans bitti, ama burayı bırakıp istediğim okula devam edemedim. Onun dışında yapmayı istemediğim bir ton şey yaptım. Yapmak isteyip yapamadıklarımı düşünmekle geçti bütün yıl. 2014'ün de bundan pek farkı olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Kariyer yardırdım. İlişkiyi sağlamlaştırdım. 2014 de bu iki alanda da başarımı korusam kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 tezde başarı yazın staj huzurlu ve mutlu özel hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Nope (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 iyi bir hatun bulup evlenicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Esh said: Nope (: öyle deme hacıt ya polish non-kezban kız arkadaşım var işler biraz rayına otursa tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Arkada martin solveig - jealousy caliyo lan. "O an" konulu calisma oldun anelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar