Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 - kararlar, beklentiler

kozalak

Öne çıkan mesajlar

abi doğum günüme kadar kaslı olcam dedim olamadım 1 aylık falan işim kalmıştı, yeniyılda kaslı olcam dedim onu da beceremedim gene 1 aylık sürecim var. kariyerime karar vericem dedim hala photoshop php forex borsa arasında gidiyorum,sigarayı bırakcam diye planlıyorum bi de fit olursam tamam. askerde bunları halledicem inş dönünce de karar mekanizmamı halledicem inş
Sosyal ağlarda paylaş

2013 yılında mezun olmayı planlıyordum, planım tuttu.

Mezuniyet sonrası askere giderim diyordum ama işe girdim, o tutmadı.

Satın almak istediğim bisürü ufak tefek şey vardı onların bi çoğunu aldım.

Tamamlamak istediğim hobi projelerimin birçoğu yarım kaldı.

2012 yılımı zehir eden panikatak rahatsızlığından kurtuldum sanırım 2013 sonunda. Şu bile yeterince iyi bişey.

---

2014 yılına işimde departman değişikliğiyle başlıyorum, bakımdan üretime geçiyorum. Daha fazla çalışma azmi hissediyorum şu an 2014 yılı için, çünkü elimde biçok iyileştirmeye, projeye açık bakir bi alan var. 2014 sonunda rekor üretimle kapattırabilirim yılı sorumlu olduğum bölüme, bence.

2014 yılı içinde projelerime daha çok vakit ayırmak istiyorum. 2013'den kalan şeyleri tamamlayıp, sadece kaba çizimleri olan diğer şeylere de başlarım en azından diye düşünüyorum.

Gitmek istediğim biçok kurs ve seminer var. 2014 ocak ayı içinde takvimi planlayıp vericem ik'ya, kayıtları yaptırsınlar şimdiden.

Çok da bi planım yokmuş lan yeni yıla ait. Ne tırt bi hayat planıymış sdfghfd
Sosyal ağlarda paylaş

başlığı açıp kendim yazmadım sdf.
2013 ün son çeyreğine kadar bombok geçti. sonrasında iş değişikliği baya bi rahatlattı. planlarımda olmasa da araba aldım. son dakka işi sebebiyle moskovaya gittim geçenlerde.
kötü başladık ama iyi bitirdik diyebilirim.

yeni yılda da evi değiştirmeyi düşünüyorum. doğru düzgün bir özel hayat + zam + kıdem beklentilerim var. hayırlısı artık.
Sosyal ağlarda paylaş

2013

ocak: kar kış kıyametle geçti.
şubat: kutlu doğum ayım.
mart: çok net. bi karı yazdı, çirkindi.
nisan: ooh mis. bi karı daha yazdı, bu da şişmandı. bi de para yağdı, ukraynaya aktık, bayrağımızı dalgalandırdık.
mayıs: en boş aylardan biriydi.
haziran: karadenizde geçirdim. pideye doydum.
temmuz: yengenizle tanıştım.
ağustos: millet kavrulurken bu ayı elmalıda serin serin geçirdim.
eylül: 2013ün en kötü zamanlarını yaşadım. kariyer yattara.
ekim: izmirde kendime geldim.
kasım: paralar suyunu çekti.
aralık: para yok ama arabayı değiştirdim. 40 liraya ps2 satarak g.tu toplamaya çalıştım. bi de kariyerimle ilgili önemli kararlar ve aksiyonlar aldım.

lan ne iğrençmiş.

ama sağlıkta turp gibiyim maaşallah.
allah sağlık versin, amin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...