Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sonsuz hikaye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu hikaye hiç bitmesin ben başlatıyorum devamı sizden

Issız bi sokakta, gecenin bi vaktinde, nerde oldugumu bilmeden yürüyodum...[signature][hline]Sevmek çay gibidir,sevilmek şeker, bizim gibi garipler çayı şekersiz içer.
Mesaj tarihi:
Birden aklıma bu topicden 2-3 tane olduğu geldi.. Sonra üzüldüm.. Önce bi arama yapiyim sonrada güzel güzel onlara devam ediyim dedim...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
Neyse dedim topic olayını kapatalım biraz daha yağmurun altında yürüyeyim dedim kendi kendime.Ama yürüken düşündüğüm tek şey aslında bu topicin garbage olduğuydu...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)

[Bu mesaj Horrible tarafından 24 Aralık 2004 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu kuşu öyle sinirlendim öyle sinirlendim ki başladım ağzıma geleni söylemeye...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Mesaj tarihi:
buna sinirlenen kuş bağırarak aşiretini çağırdı ve kafama toplu mıçmaya başladılar[signature][hline]Müslüm Gürses ile başka bir arabeskçi arasında geçen dialog ;

Başka arabeskçi:Ben arabeskin peygamberiyim.

Müslüm Gürses:Ben öyle bir peygamber göndermedim.

Öhöm bakınız
Mesaj tarihi:
garbageeeeeeeeeeeeeeeeee neyazkıkkı...[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar:
Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz?
Vieri ise şu cevabı verir;
Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek)

Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
dedim tekrar...Sora küçük bir ev gördüm...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:
...ev frambuazlıydı yemeye başladım...yedim...yedim...yedim...sonra hansel ile saz arkadaşı geldi onlara da ikram ettim...[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Mesaj tarihi:
Ve terli yatağımda bu bir kabus olmalı diye fırladım. Kapıda yazılı olan REDRUM yazısını gördüm. Naaayır diye tekrar fırladım. Bu sefer de kapıda EGABRAG yazıyordu....

EGABRAG, EGABRAG, EGABRAG!!!![signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Mesaj tarihi:
Sarhos blackchaos gelir ve hikayenin orta yerine

böööööööööööögggggghhhhh diye

*!kusar *

yediği yemeklerin izlerini taşımakta olan kusmuk tabakası yere hikayenin orta yerini kaplar...[signature][hline]tuana...
  • Yeni Oluştur...