Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sonsuz hikaye

MisTaKe

Öne çıkan mesajlar

Birden aklıma bu topicden 2-3 tane olduğu geldi.. Sonra üzüldüm.. Önce bi arama yapiyim sonrada güzel güzel onlara devam ediyim dedim...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse dedim topic olayını kapatalım biraz daha yağmurun altında yürüyeyim dedim kendi kendime.Ama yürüken düşündüğüm tek şey aslında bu topicin garbage olduğuydu...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)

[Bu mesaj Horrible tarafından 24 Aralık 2004 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu kuşu öyle sinirlendim öyle sinirlendim ki başladım ağzıma geleni söylemeye...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ve terli yatağımda bu bir kabus olmalı diye fırladım. Kapıda yazılı olan REDRUM yazısını gördüm. Naaayır diye tekrar fırladım. Bu sefer de kapıda EGABRAG yazıyordu....

EGABRAG, EGABRAG, EGABRAG!!!![signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...