Kharon Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 o bilgisayarin ulasabilecegi iddia edilen teorik hizlar. sd kartlarin en iyisi 50-60mb/sn okurken 20-25mb/sn yazarsa sansli sayin kendinizi daha ileri pro seviye kartlarda da fiyat mantiksiz, daha buyuk ssd daha ucuza gelir neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 SD kart eğer özel direkt sığan tiplerden değilse kartın bi kısmı laptopun kasasının dışında kalıyor, sürekli tak çıkar yapmak zorunda kalıyorsunuz. Direkt sığan tipler de biraz pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Ortalama oyun oynatacak Laptop ararken dönüp dolaşıp 11 inç 128 GB SSD olan, hd5000 li aire geldim(Rotweiler satmayı oyun oynatacak Macbook Pro yu). Bunun Sıfırı 2400 TL, ben ikinci elde 1900 a buldum.6 aylık Türkiye'den alınmış cihaz. Mac hiç kullanmadım, acaba sifirinimi yoksa bu makineyimi almalıyım.Ofis programları ve film haricinde bişi beklemiyorum bu cihazdan. Alinirmi yoksa 13 inç olanami bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 13 e bak. 11 küçük geliyor. hatta hiç bakma şu an. sadece birkaç ay kaldı yenisinin çıkmasına. ve baya kasa falan değişecrk diyolar sadece özellikler iyileşmekle kalmayacak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Yenisi 2014 sonunda çıkacakmış air in, neyse arada aldım 1600 e bahsettigim cihazı . Adam bootcamp kurmuş,ogrenene kadar idare ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Ben geçen ay 13" aldım gayet memnunum. Pil ömrü çok çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 selam bunun yenisi çıkacak mı? retina falan diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Bende pusuya yattım beklemedeyim, bence kesin çıkartacaklar :) Yalnız bide artık şu kasaların tasarımını azıcık değiştirmeye başlasalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 ne zaman peki :( ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 barnacle said: ne zaman peki :( ? 2015 te 12 inch kasası geliyormuş macrumorsda haberi vardı 1-2 gün önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Bir PHP developer olarak 13" modelini almayı düşünüyorum. PHPStorm, Sublime Text, Vagrant, Virtual Box vb çalıştıracağım. 1 - 4 GB RAM bana yeter mi? Yoksa mutlaka ama mutlaka 8 GB RAM mi almalıyım? 2 - 3-5 saat aralıksız bu aletle çalışmam gerekebilir. Uzun çalışma seanslarında rahatsız olur muyum? Klavye düzeninden, ekrandan vb. 3 - Bütçem pek yok. 2490 şu an Vatan'da yılbaşına ekstra indirim falan olur mu yoksa bu fiyat almak için uygun mu? Şimdiden teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 4 ile sinir krizi gecirmeden iki chrome tabi bir editorun ustunde calisabilen varsa takdir ederim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 4gb ram var air 2013 mid 10 safari tabi (online editör 2 adet) 8 chrome tab 4 firefox ( min 2 flashplayer) eclipse luna netbeans webstorm photoshop skype vlc player mysql workbench sürekli açık uygulamalar hiç sıkıntı çekmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 eclispe falan da idle durmuyor onu da belirteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 saydigin programlarin yarisina gelmeden swape sariliyordu macbook 2010'umu 8 yapmadan once, nasil oluyor o is simdiki 16 gig mbp 15 2014'ten vereyim hatta xcode, unity3d, monodevelop, atom, 24 chrome tabi 3 firefox tabi 550 mb swap, 23 gig virtual mem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Diğer sorularım içinde bir fikir beyan etseydiniz ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 laptop klavyesi olarak iyi bence osx kisayollarina alisman disinda sorun yasarsin yasamazsin denecek bir sey aklima gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 WaNTeD said: 4gb ram var air 2013 mid 10 safari tabi (online editör 2 adet) 8 chrome tab 4 firefox ( min 2 flashplayer) eclipse luna netbeans webstorm photoshop skype vlc player mysql workbench sürekli açık uygulamalar hiç sıkıntı çekmedim 2013 late 4gb ram bende de.4 gb bi windows makinenin yapmayacağı işleri yapıyo. mavericks mi yosemite mi kuulanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 yosemite a geçtim yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Fly said: saydigin programlarin yarisina gelmeden swape sariliyordu macbook 2010'umu 8 yapmadan once, nasil oluyor o is simdiki 16 gig mbp 15 2014'ten vereyim hatta xcode, unity3d, monodevelop, atom, 24 chrome tabi 3 firefox tabi 550 mb swap, 23 gig virtual mem swap falan bilmiyorum hani hiç takılmıyor yavaşlamıyor vs. virtual mem le swap ın oalyı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 biri ram biri değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 dünyanın en güzel bilgisayarı, kendisine bağımlı yapıyor. 13" vardı klavyeye şarap döküldü, kenarda biriktirdiğim tüm paramı yenisine harcayıp 11" almıştım. klavye koruması var şimdi plastik, yazması kondomla seks yapmak gibi biraz ama seks yapmak gibi yine de son tahlilde. canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Bende 2 hafta önce 13 kullanmaya başladım, oyunları bile steamden stream edip oynuorum gayet güzel oluyor indieler. Finder büyük rahatlıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Bendeki 13 inch late 2014 ü masaüstüne çevirdim.Buradan sonra ki her halt 4 gb ram üstünde.X( Harici monitör klavye mouse bağladım.Böyle olunca beklenti arttı aletten.Photoshop cc, macaw, phpstorm, spotify, test için; firefox, chrome, safari zilyon tab açık, bi yandan safaride youtube tabları izlenecek ve o anda izlenen videolar, açık unuttuğum word excel dosyaları(hatırladıkça işim bittikten sonra kapatıyorum bunları ama unutuyorum bazen böyle 3-5 stackte burada var), adobe reader da pdf açık, terminalde; mongodb ile nodejs sunucuları... Photoshop cc üstüne yüksek çözünürlüklü fotoğraflar var.Yaptığım web sitesi tasarımı falan var.Ramin ruhuna okuyo kendileri. Böyle ağır yük altında yer yer mouse takılıyo gök kuşağı dönmeye başlıyo falan o zaman diyorum biraz ortalığı temizlemem lazım.İhtiyaç dışı ne varsa kapatayım.Çare olmuyo bu da bazen. Macin native monitörünü scaledda more space olarak kullanıyodum.Geçenlerde onu farkettim orada bi not var.scaled kullanırsan performansa etki eder düşürür heder olursun sürünürsün diyo.Bende best for displaye geçtim.Böyle biraz daha kanırtabilmeye başladım aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Bende 11 inç 4gb 2013 var, 1080p bluray ripi hdmi ile TV'ye aktarırken kendimde nette takılıyorum tık demiyor meret. Oyun haricinde 8gb pek gerekli değil gündelik hayatta.Bunu kullandıktan sonra her türlü Windows vs cihazından soğudum. Mediaplayer olarak appletv arıyorum, Telefonda da iphone 6 plus a gecicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar