KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 eskiden(5 sene önce falan), "aaahhh,aaaahhh,ooohh!" diye bir kadının başını yıkarken enteresan şekilde inlemeleri üzerine kurulu bir şampuan vardı. Herbal Essences...Onu kullanıyordum ve ne yağlanma,ne kepek hiç bir sorun olmuyordu. Saçlarım yumuşacık oluyor ve dökülmüyordu. Her ne olduysa bu şampuanın satışı aniden durduruldu.Harbiden.Tüm Türkiye'de arattım bu şampuanı.Yok. Ondan sonra neyi kullandıysam saçlarımın çaresi olmadı.Son 2 senedir zaten çok hızlı şekilde döküldü.Ön tarafım bayağı açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 şampuan kullanmıyorum seçeneği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 http://www.apollopharmacy.in/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/V/Y/VYD0001_2.jpg Saçının dökülmesini istemeyen arkadaşlara tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 clear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Clear man Kepeğe bir numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Bioxin tabiki, 2 yıldır kullanıyorum, saça çok faydalı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 kafam rahat http://voices.suntimes.com/wp-content/uploads/2013/09/breakingbadvillain.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 şampuan + duş jeli + traş jeli benim gibi üşengeçler için iyi gayet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 birde kayganlastırıcı olsa herderde deva olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Soris said: şampuan kullanmıyorum seçeneği yok. senin mesajını arıyordum la ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Haha sabun yetiyor valla ya şampuan filan çok gereksiz. Çok bişi olursa yağ sürüyorum 15 günde 1. 30 dk filan bekletip yıkıyorum. O iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Zeytin yağı ile beslenin.Saçları bol bol durulayın ne şampuanı ya :D -i did not used it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 20 senedir otacı kullanıyorum 10 bitkili ısırgan otlu olandan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 surekli aynı sampuanı kullanmayın abi rotasyona sokun 2-3 tanesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 H&S reklamı haklı gibi çıktı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 clear kulanıyorum kepe önleyici, yine arada favorilerin orada kepeklenme oluyor ama bir sıkıntım yok bunun en iyi ilacı gamsız olmak, gamsızlık is the solution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 kafa ve omuzlar, çünkü kıvanç tatlıtuğ onu kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Doğal sabun abi, defne sabunu mu ne o çok iyi. Zaten kısa saçlar, mis gibi kokuyor bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Bana sadece kuaforde satilan sampuan hediye ettiler. Markette satilanlarin hepsi adimis. Dusununce hak verdim. Markette satilanlarin cogu adi urunler. O markalarin disina cikmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 http://i.imgur.com/E3Y3y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 hunty said: Bana sadece kuaforde satilan sampuan hediye ettiler. Markette satilanlarin hepsi adimis. Dusununce hak verdim. Markette satilanlarin cogu adi urunler. O markalarin disina cikmak lazim. das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Bioxcin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 hangi sampuani kullanirsam kullanayim hicbir sorun yasamiyorum sac hepsine OK diyor. sac kremi onemli ama sac kremi hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 haftanın üç günü kese atıyorum, o günlerde sebamed kullanıyorum, eczane şampuanı. sabahları evden çıkmadan da head&shoulders kullanıyorum, elmalı melmalı bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Lyv said: hangi sampuani kullanirsam kullanayim hicbir sorun yasamiyorum sac hepsine OK diyor. sac kremi onemli ama sac kremi hersey. LÜLÜŞÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar