Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi sow önde onun tartışması yok. asıl tartışılacak olan kaleciyi bozup bozmamasi.
topa vurmak için ayağı uzatıyor kurala göre ofsayt olmasi gerek yani

çok anlık bişey kafa topu ve ileri firlamasi sowun kaçması doğal hakemin gözünden
Mesaj tarihi:
Fener değil Alves demek lazım.

Ama direk adama bakarak üstüne düştü. Yani zaten o zıplamanın düşüşü öne doğru olur ama kontrol edip adama bastı direk. İnsan insana yapmaz.
Mesaj tarihi:
mehmet'in şutları çok op ya şöyle bi kere kaleciyi zorlayan,köşeye giden sert şutunu göremedim,hep abuk subuk yerlere fırlayıp gidiyor toplar.
Mesaj tarihi:
alvesin pozisyon net kırmızı, hiç sakınmıyor aman basmayayım falan diye. aynısını beşiktaş maçında da yapmıştı hakem yine vermemişti. çok şanslı.

ilk 2 gol de ofsayt. sow aktif alanda tartışması bile olmaz ama yan hakem emin olamadı galiba alvesi izlerken sow ofsaytta mı değil mi diye kaçırdı büyük ihtimal.

volkanın pozisyon şanssızlık bence ikisi de topa hareketleniyor, volkan topa vurup uzaklaştırıyor ve çarpışıyorlar. taban açık girse kırmızı ve penaltı olabilir ama diziyle çarpıyor adama.

meirelesi çok acil 5-6 milyon veren varsa yollasınlar.
Mesaj tarihi:
abi nasıl gittin stada yav kombine vardı kayseri ve bu maç için , beleş maça bile kalkıp gidemedim bu soğukta uaheuahu

hoş belki para vermiş olsam giderdim
  • Yeni Oluştur...