Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Daragacinda bile olsak; ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Sahanız kapanmış yine 1 maç. Sahaya inen çocuktan değil kötü tezahurat demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 sahaya inen çocuktan saha kapanmaz zaten abi, gene küfürden patlamışız. kadın ve çocukların önünde gelecek demek ki kupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ulan ben sizin gibi federasyonun MUSTAFA KEMALİN ASKERLERİYİZ (bahsedilen küfür) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 raporda küfür var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 7 saniye 500 kisi kufretmis evet. Kufur de cimbombomun kopeine sampiyon fener yazacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Seneye ilk 5 iç saha maçından sonra sürekli ceza bekliyorum. Bu nasıl bir sistemse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Stadyum dediğinde küfür vs olur arkadaş. 5-10 kişi bağırdı diye ceza yiyebiliyorsun sistemde. Saçma sapan işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 abicim bu sene kaç oldu bu ya. bu ne rezalet başka stadlar hiç mi küfür yok bi biz yiyoruz bu cezaları bu kadar fazla anlamadım ki. seneye kombine alıyım diyodum almicam galiba bu gidişle. hem bu ebilet bokundan hemde sezonun 5 6 maçı seyircisiz oynuyoruz. ne anladım ben bu işten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 olm sampiyon yapti adamlar sizi, hala sikayet ediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Bizim bir maçta deplasmandayken 8 kişinin mi ne ettiği küfürden ceza yemiştik. SAçmalık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 aymye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Bu e-bilet ile artık tribün bazında ceza meza verilebilecekse kombine alınabilir yoksa cidden direk saçmalık. E-biletin yararı olarak onu söylüyorlarda ben federasyonun böyle bir hamle yapabilecek kapasitede olduğuna inanmıyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 10 yaşında çocuk sahaya girdi takımla sevindi diye şampiyonluk maçına ceza veriyor, hala daha fenerasyon şu bu derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 lan sanki bi fener yiyo ceza ligtvde bütün gün karılar çocuklar çığırıyo sirk gibi oldu lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Federasyon'un kasası açık vermiş herhalde Taraftarların tribünde karışık oturarak izlediği Ksk-Balıkesir maçına bile ceza gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Darksun said: Bu e-bilet ile artık tribün bazında ceza meza verilebilecekse kombine alınabilir yoksa cidden direk saçmalık. E-biletin yararı olarak onu söylüyorlarda ben federasyonun böyle bir hamle yapabilecek kapasitede olduğuna inanmıyorum =P bence her taraftarın yakasına kayıt cihazı taksınlar, hazır e-biletle fişlemişken küfür cezalarını da ona göre verirler. sonuçta tribün bazında ceza vermek de haksızlık. ya ben o tribündeysem ve küfür etmemişsem. bireysel haklarımı kimseye yedirtmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Federasyon ne yaptığını kendi de bilmiyor ki. Sirk bile değil artık, o eşik açıldı baya önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 kadınlar güzel ya ben seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 şampiyonluk yakın, şarjörleri takın https://pbs.twimg.com/media/BlHzIapCEAAE0Yh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 izmirde o bicaklarla anca doner keserler yada fotoraf cektirirler kskli goztepeli yamyamlar gotlerini keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=T7QbUgy00oM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ben ortaokuldayken 3 yıldız geyiği almış başını yürümüştü. fener şampiyonluk kaçınca komple yıldızlarla dolu forma yapmıştı hatta. şimdi seneye yine aynı muhabbet başlayacak di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 fener şanpiyonluk kaçınca yıldız dolu forma falan giymedi beşiktaşın 9 şampiyonlugu vardı tek yıldızı vardı profesyonel ligin basladıgı 1959 dan önce beşiktaşın bi şampiyonluğunu sayıp 2 yıldız taktırdıkları için onu protesto amacıyla yıldızlı forma giydi şimdi bile şampiyonluk sayılarını toplayınca 1959 dan bu yana 1 şampiyonluk fazla çıkar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 evet o zaman da öyle açıklama yapmışlardı o zaman da he he demiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar