malvolyn Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Fenerbahce cumhuriyeti muhabbetine takiliyorum bende.Resmen diktatörlükle idare edilen bir klüp.Ali Sen zamaninda da böyleydi suanda da. Aziz Yildirim tamam da su Volkan i mikrofonlardan bi uzak tutsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 http://i.imgur.com/le6Br81.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 bağırdınız mı bağırmadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 daha önce yazmıştım ama maç şifresiz yayında haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Niye sadece 5. Sayfa? Tamamını koysunlar da görelim var mı küfür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 lıg tv sıfresız yayınlamıyor muydu fener macını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 olay fenerin küfürden ceza alması değil. bu sloganın raporlara geçmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 niye şifresiz yayınlıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 her hafta 1 maçı şifresiz yayınlıyor işte. bu hafta fb ye denk geldi. Liste burada var. hangi maç şifresiz verilecek yazıyor http://www.goal.com/tr/news/232/spor-toto-s%C3%BCper-lig/2014/02/28/4590625/bu-hafta-hangi-ma%C3%A7-%C5%9Fifresiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 dıgıturk play var bende fakat sıfreye gırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 tv'de olan digitürk gerekiyor diye biliyorum normal digi abonesi olacaksın mesela sinema paketi falan. ama ligtv almadıysan ücrestsiz bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 web için geçerli değil. Decoder ile bağlanan tüm üyelere açık şuan zaten vereceği maçta bayan seyirciye denk gelmiş. mute yaptım öyle izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 nerdne izleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 aklıma geldi benim o ihtimal fakat gündüz aradım müsteri hizmetlerini öyle de olur dediler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 viral yaptınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 fde said: aklıma geldi benim o ihtimal fakat gündüz aradım müsteri hizmetlerini öyle de olur dediler bana o şöyle geçerli; digitürk normal tv aboneliği olan kişi digikart numarası ile webplay accountu açarsa aktif oluyor. normal dışarıdan alınan üyeliklere kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 yahu normal tv decoderi olan 77 ye bassın açık işte kanal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 bağyanlar çok cırtlak bağırıyor ya, devamlı çığlıktan spiker zor duyuluyor pozisyonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Uçan tekme mi gördüm ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Faul mu değil mi bilmem ama zaten ofsayt. Kesin ya bilek ya parmağı kırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 küfürü kısacaklarına şu kadınların sesini kıssınlar da rahat maç izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 gol olmadığını 45 sn sonra anlayabildiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 abi bilek kötü gibi göründü ilk çekimde ama slow motiondan da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 mis gibi golü yedi hakem, kaleci de tekmeden değil kendini melo gibi havada parande atarken sakatladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Hakemler Fener'in golünü vermedi ! Diyenleri pusuda bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar