aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 akp'ye haksizlik yapilmamis olsa fenere de yapilmamis olcak cunku, yolsuzluk dogruysa fenere yapilan da dogru, yolsuzluk haksizsa fenere de haksiz, ergenekon balyoz isleri de girince araya denklem bozuluyo asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 aziz bağzı konularda haklı pis gsli bjkli moduna girmeyin hemen ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ne bağzı konularda haklı AK (parti)? 17 Aralık'ta Tayyocuğuma çok haksızlık yapıldı, ona söyleyin üzülmesin. O üzülünce ben çok üzülüyorum :(((( çekti ilk 15 dakka. Haklı olduğun noktaları bile Sayın Başbakanımız dediydi, Şamil Tayyar dediydi, ROK en haklı diye anlatırsan kargalar bile güler söylediklerine. Aziz tarafından charmlanmış fenerbahçe taraftarı hariç tabi. Ama yine de helal olsun diyorum o konuda Aziz'e ben, Çeto gibi adamı bile charmlayabildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 gündem gündem topiği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 haklı dediğim nokta sadece yargının ilerliyşi konusunda. ibrahim akın çıktı 5 - 10 kere allah kitap dedi, cezaevinde namaz kıldı, peygamberimizi rüyamda gördüm dedi suçsuz oldu. bunları yapmayanlarıda görüyoruz. onun dışında savunmuyorum aziz yıldırımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, CNN Türk'teki canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı. F.Bahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu da bu yayındaydı. Uslu operasyon sürecini sportif açıdan özetledi. Tecrübeli yönetici: "Biz bu operasyon sebebiyle üç sene Şampiyonlar Ligi'ne gidemedik. Maç günü hasılatları ve diğer elirlerle birlikte kayıbımız 150 milyon avro. Şampiyon olan kadromuzdan bir çok futbolcu kaybettik. Bu operasyon olmasaydı belki de biz şu an Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuştuk. Çeyrek final oynadık daha da üstüne koyuyorduk. Bir operasyonla buraya geldik." ifadelerini kullandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ahahahhahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 biri yav he he... koysun o değil dün bir miktar izledim, mesele CAS davasını niye çektinize geldi, apar topar konuyu değiştirdiler asdfd yatacak yerleri yok şunların ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Cons said: Bu operasyon olmasaydı belki de biz şu an Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuştuk. Çeyrek final oynadık daha da üstüne koyuyorduk. emenika niang sow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Üstüne koyduğu sene genç oğlanlara, Paok'a falan elenmedi mi Fenerbahçe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 yok o şampiyon olduğumuz sezondu işte. niang şampiyonlar liginden elendikten sonra gelmişti, hatta paok maçlarının da ikincisinde oynayabilmişti anca. çok geç transferler yeni hoca vs. sıçmıştı takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Aziz konuşmayınca daha inandırıcı oluyor. Dün resmen Uslu ile birlikte saçmaladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 FENERBAHÇE A.Ş.’nin 09.02.2014 tarihinde oynanan SİVASSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. başkanı AZİZ YILDIRIM’ın hakem soyunma odası koridorlarında hakareti nedeniyle takdiren 90 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 22.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. idarecisi MAHMUT NEDİM USLU’nun hakem soyunma odası koridorlarında sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 22.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu EGEMEN KORKMAZ’ın ihraç öncesi ve sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle maddesi uyarınca takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 26.000.TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Gökhan Gönül? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Aziz de benden daha çok banlandı Sahi zaten yörünge dışı değil miydi nasıl banlıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 serjuhan said: Gökhan Gönül? Yeter çok bile ceza vermişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ayıptır lan suçsuz yere attılar Egemeni, üstüne 2 maç veriyor hayvanatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Suçsuz yere... Hayırlısı be gülüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 "Tatar Ramazan" said: ayıptır lan suçsuz yere attılar Egemeni, üstüne 2 maç veriyor hayvanatlar 2 maçla ucuz kurtulmuş fenerasyon devede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 tatar saçmalama yaw ne suçsuzu =)) suçsuz yere sarı kart gördü faul yedi takım, gerisi komple öküzlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ben egemeni çok seviyom lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 niye böyle bişey söyledim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Ya internette gördüm çok iyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 HAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar