Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Cons

Öne çıkan mesajlar

burda r10 izlememiş bir çok insan görüyorum.

benim gibi 1 numaralı barça hateri adama fifa'da barça seçtiren yegane adamdır r10

cidden bundan yıllar sonra en büyük futbolcular sayılırken o listede adı olacak bir adamdır. kariyeri yetenekleri falan filan ülke'nin gelmiş geçmiş en büyük transferi olacak eğer gelirse.

adam ölmemiş gördüğünüz gibi çatır catır oynuyor, fiziği yerinde, hızından bişey kaybetmemiş ayakları hala seri, takıma verecegi katkıyı dusunemiyorum.

zaten ortadan oyun kurmakta zorlanıyoruz oguzhan olmadıgında, veli necip bişey üretemiyor, ferdi nolcak belli değil, takımın bir numaralı ihtiyacı suan ortaya adam hala gelmesin diyen var.

drogba örneği var ortada kapı gibi, insan olumsuz bişey demeden önce ona bakar da konuşur yani
Sosyal ağlarda paylaş

drogba 6 aylık çin macerası dışında tek başına cl aldıran adam olarak geldi. ha yaşından dolayı şüpheler oluyor tabi. ama beşiktaş dünya kupasında vao dediğimiz ricardinho ve yine delgado gibi bir adamdan yararlanamamış takım sdfs

kaldı ki ronaldinho her ne kadar yetenek olarak hala büyük topçu olsa da futbolu kafasında bitireli çok olmuş bir adam. messi ronaldo gibi adamlarla kıyaslanan bir adamken kariyerini erken söndürdü.

koşmayan 10 numara kafası da biteli çok oldu zaten. ha ama işte estetik açıdan yapacağı güzel şeyler olacak. izlemesi keyifli ama beşiktaş'a level atlacağını sanmıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

ha forma satışı ve tribün doldurma konusunda tabi etkileri olacak. ben sportif başarı anlamında bi katkı beklemiyorum. bir alex'in hoydonk'un feneri sırtladığı gibi drogba-hagi gs etkisi gibi olmaz. yani ronaldinho gelince beşiktaş ligde 3. olmaktan kurtulamayacak sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

sanki her takımın yabancı transferleri full tutuyor bir beşiktaş'ın patlıyor lol.

geçmişe dönersek böyle sayfalarca futbolcu isimleri çıkartırız

elano'lar
ribery'ler lololol
lincoln'ler

adam yazın ülkesinde yapılcak dünya kupasında olmak isteyecektir, bu adam kafasında futbolu bitirdi demek sacmalıktan öte bişey degil kimse kusura bakmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Drogba kafasında futbolu bitirdi para için geliyo diyenlere hiç böyle güzel cevap vermiyodunuz lan adghbfdhdf.

Ronaldinyo futbolu kafasında bitirse nolur. Lan tek bacakla oynasa yine yeter tsl ye sdf.

Keşke gelse dünya gözüyle görsek kendisini. De klübe yaramaz maddi olarak bu iş. O gelir hesapları fln tutmuyo öyle kolay kolay. Beşiktaş zaten halihazırda zor durumda, iyice sarsar.

Ama yine de alın lan.

Hatta siz onu alın, sonra biz drogbayı sınayderi verelim, siz de onu verin, kaleye de onuru koyalım. Al sana 4 kişilik takım, direk şampiyonluğa oynasın sdghsfd
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

kaldı ki ronaldinho her ne kadar yetenek olarak hala büyük topçu olsa da futbolu kafasında bitireli çok olmuş bir adam. messi ronaldo gibi adamlarla kıyaslanan bir adamken kariyerini erken söndürdü.

:))) adam 2014 dunya kupasında oynayacak, brezilyada son oynadığı takımı nerden nereye getirmiş ortada,

al izle futbolu kafasında bitiren koşmayan adamı! 2013 yılında neler yapmış, ama tabi adam gs a gelmiş olsa ooooo neler neler yazıyordun acaba.:) ama beşiktaş 'a gelme ihtimali varya futbolu kafasında bitirmişmiş , sanki kankasıda adama ben futbolu bitirdim hacı dedi.

http://www.youtube.com/watch?v=O-xm0aHYV1k
Sosyal ağlarda paylaş

yine beşiktaş taraftarı yine heyecan. ronaldinho 1 sene sonra arkasından küfürlerle uğurlandığında ben yine burda olucam. ama siz yine kayıplarda olacaksınız sdfs. daha önce q7'ler simao'lar guti'ler için ferrari'ler için de dedik sen anlamıyorsun diye ağladınız hep haklı çıktık.

genç tököm pilan diyen önder özen ve biliç, sırf küçük esnaf tribinden adımız duyulsun gazıyla ronaldinho getirdikleri için küfür yerlerken de burda olucaz ahha.

brezilya ligi videoları konuyor falan. sol beklerin sağ beklerin bile koşarak kaleye girdikleri tamamen şova dayalı lig. ronaldinho'nun bizim ligde götünü kestiklerinde de buralardayız. durarak oynayan brezilya'lı sambacı 10 numara kafası biteli çok oldu.bu adam ronaldinho bile olsa.

ronaldinho barcelona'dan sonra hiç bi zaman eskisi gibi oynamadı ara ara milan'da falan gaza geldi o kadar. hani beşiktaş iyi bir takım olsa üstüne ronaldinho koysan tamam diyecem ama şu şartlarda ronaldinho sadece forma satışı ve stad doldurmak için getirilen bir adam. iki tane jeneriklik gol atar gider.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

darkrider'da inanmışsa tamam ahahah.

bakın not edin ilerde ilk ağlama wot'unu dark döşeyecek.

başkan gitti 6 milyona ronaldinho aldı. onu yapacağına şunu yapaydı özetli mesajlar.

abi biz senin adresi imamdan aldık.

kapına camına R10 yazıcaz.
Sosyal ağlarda paylaş

gelsin abi ben gelmesin demiyorum. mesela şuan fener'e gelse hakkaten çekinirdim. koşan mucadele eden dengeli bir takım kurdular. baroni yerine et r10 monte. alex etkisi direk.

ama beşiktaş'ta o hava yok. gelsin işte r10 lig sonucusuna gol atarken biz de izleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş şuan açık ara ligin en çok koşan mücadele eden takımı.

koşmak denince öyle boş koşular da değil, hayvan gibi press yapıyor takım ilerde. ferdi'nin durumu da göz önüne alınınca takımın en büyük eksiği yaratıcı oyuncu, bunu gidersek cidden bambaşka bir takım oluruz.

dediğim gibi almeida bu orta saha yapısında gol krallığında zirvede ise arkasında r10 olursa neler yapacağini tahmin edemeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

red burda konuştuğumuz ronaldinho gibi bir futbol ilahının beşiktaş forması giymesi, beşiktaş ı şampiyon yapar şl aldırır filan dedikmi, sportif açıdan ne olur bilmiyoruz, adam beşiktaş formasını giydiği an sakatlanıp oynayamayadabilir,

burda bizim konuştuğumuz dünyada futbolun tanımı olarak gösterilecek 5-6 adamdan birinin beşiktaş forması giyme ihtimali. sahada ne olur onu beraber izler o zaman konuşuruz.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

BEŞİKTAŞ LİGİN NEYİADGDSAFHSAHGSA

gs beşiktaş'ın yarısı kadar topa baskı yapsa koşsa suan fenerin bile önünde olurdu, kaliteli ve yaratıcı oyuncu bonusundan kazanıyor işte.

bizim takımda o olmadığı için çok koşarak çok mücadele ederek bu açık kapatılmaya çalışılıyor.

o yüzden yaratıcı oyuncu katkısı beşiktaş'a diğer takımlardan daha fazla katkı sağlar.

azcık kendi takımı dışında süper ligi izleyen adam için şaşırtıcı bir tespit değil zira
Sosyal ağlarda paylaş

Koşmayan 10 numara devri bitti diyoruzda alex daha düne kadar çatır çatır oynuyordu heykelini bile diktiler ve bu adam Avrupa tecrübesini de içinde bulunduran Ronaldinho. Bizim ligimizi gözünüzde o kadar büyütmeyin. Burası İspanya veya Almanya değil. Beşiktaş ş.l. kupasına oynayan bir takımda değil az sakin olun.

Hagi ye emekli dedik, şınayder ve drogba ya para için geliyor, yatacak dedik. Sonuçlar ortada. Genç alalım dedik Carrusca , jo, elano da... ortada. Bruma da patlayacak gibi

Beşiktaşın şu aşamada ligte 3. lükten daha yukarı hedefi var mı? yok. Bari 3. olurken Ronaldinho gibi bir adamı kullanarak reklamlar, forma gelirleri, seyirciler ile para toplasın. Bu adam parasını fazlasıyla çıkaracak. Şurda serdar aziz için bile 10 milyon EURO isterlerken gerisini hesap edin. Daha alacağı maaş yok. Bu para direkt Bursa ya. Ronaldinho da 6 milyondan başka kulübe para falan yok
Sosyal ağlarda paylaş

Normaldir, ama o kadarı 1 senede falan ancak satılır.

Quaresma geldiğinde BJK'nin sattığı halen rekordur yanılmıyorsam. Üç günde 8k forma + 5k t-shirt satmıştık. 700.000 euro civarında para kasaya girmişti. Sezon genelini bilmiyorum da 30k forma falan rahat görmüştür. Ben halen maçlara gittiğimde rahat yüzlerce Q7 formalı adam görüyorum.

Gelen adam boru değil, Quaresma'nın satışlarını çok rahat on katına çıkartır. Sadece forma olmasa bile Assis'in dediği gibi yan ürünlerle de önemli kâr eder kulüp ki sırf Quaresma dönemi örnek gösterilecek rahatlıkla da edebileceği söylenebilir.

Bakalım ya, P.tesi fiko batırmaz umarım işi. Her şey bu raddeye gelmişken alamazlarsa cidden net başarısızlık olur.

Şu konuda pazarlık yapmayı anlamıyorum. Zoubeyir Baya'yi transfer etmiyorsun. Şartları kabul görürse gelecek olan adam Ronaldinho lan...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...