Rerore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 trabzon da karışmadı mı olaylara o sezon gs ın şampiyon ilan edilmeis lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 tolga üzülmesin o kadar, müzemiz halka açıktır. istediği zaman gelip görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Rerore said: trabzon da karışmadı mı olaylara o sezon gs ın şampiyon ilan edilmeis lazım bize sıra gelmez o sezon dsvldms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 sizin o kupayı alabilmeniz için baya bi çabalamanız lazım. dr. oetker falan anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Theridone said: tolga üzülmesin o kadar, müzemiz halka açıktır. istediği zaman gelip görebilir. http://s7.directupload.net/images/130828/n755eaov.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 karı gibi laf sokuşturmak çok şereflice bir hareket evet. çünkü 2010 sezonu dese, ya da 3 sene önce dediğinde biz anlayamıyoruz illa şampiyon olduğumuz sezon deyip trabzon taraftarına yavşaklık yapmak peşinde. onun işi çıkıp futbolunu oynamak, adama çıkıp sorarlar bu ne iş diye o zaman http://youtu.be/lsaUagOWyxE?t=4m50s bir kaç saniye izlemeniz yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 karı gibi, yavşaklık yapmak. sen çok delikanlıymışsın kardeş. bir de aynaya baksan. fenerbahçe ulan fenerbahçe ya, lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 mahalle karısı gibi araya laf sokuşturmamış mı? neyin savunmasını yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=hxEtaxWgUCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Liebe said: mahalle karısı gibi araya laf sokuşturmamış mı? neyin savunmasını yapıyorsun? allahaşkına son mesajlarını oku şu başlıkta da utan az ya. mahalle karısı diyor bir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 mahalle karısı gibi arada laf sokmak yerine açık açık söylediğim için mi utanıcam tipe gel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bu galibiyet ile şampiyonluğumuzu ilan ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 halbuki çıkıp 3 temmuzdan günümüze olan süreç diye aglamasi gerekirdi. asıl mahalle karısı ben sikeyi kendim için değil fener için yaptım diyen adam. tolga zengin gibi adama dil uzatıldı ise ülkede sporu falan kapatıp gidelim cidden boşa uğraşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 korkmayın la tolga allah değil, atatürk heç değil. kupa maçının son düdüğünde protokole "hipiniz şikicisiniz!!!!!!" dediydi, halen aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 neden yalan söylüyo gibi anlatıyosunuzki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Uefa catirdayacak senin soyledigin lafa bak Provokotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 senin protokolde ne işin var ona takıldım ben sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 azizin yaveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Kurt kontenjani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Cons said: gel ve ekmek abinden özür dile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 aziz'in yaverine bak sen ahaha. nasıl da ağlamış. adeta bir küçük volkan, atarlı matarlı. karı gibi laf sokuşturmakmış, mahalle karısıymış, yavşakmış falan triplere gel. sen kaç gram adamsın liebe. bak soru cümlesi değil, sonunda soru işareti yok, retorik. tolga senden, senin alayından, güruhunun toplamından delikanlı, adam gibi adam. o kupaya hiç değemese de olur zira vicdanı olanın gözünde fahri olarak kaldırmıştır. tarlaları sürmekte, anahtarı takıp-vazgeçmekte bitmesi lazımdı bu tartışmaların ama bazıları şeref yoksunluğu olduğundan utanma, ar kalmamış. liselik de beyne vurdu mu şekil 1a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ulan anana babana sövseler bu kadar savunmazsın fanatiklikten beynin yanmış senin benim bir tane postumu bul getir buraya aziz yıldırımı savunup göklere çıkardığım büyük adam? ayrıca benim adamlığımı yargılamaya ne senin ne de sülalenin cürmü yeter sakin ol liseli diye laf sokmaya çalışırken ilkokullu kadar olamamışsın tolganın karı gibi araya zoraki laf sokuşturmasını söyledim diye mi adam olmadığım yargısına vardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Fenerli kafası başka kafa aga ben bunu bilir bunu söylerim. Old boyz falan fasa fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ondan sonra niye millet biribrini pıçaklıyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Bence Liebe bu başlıktaki tüm Beşiktaşlıları pıçaklar. http://4.bp.blogspot.com/_RtQV7LpUuN4/So1fY5r9YzI/AAAAAAAAAAs/kc6XmRaM5Zk/s400/105357.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar