Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Cons

Öne çıkan mesajlar

karı gibi laf sokuşturmak çok şereflice bir hareket evet. çünkü 2010 sezonu dese, ya da 3 sene önce dediğinde biz anlayamıyoruz illa şampiyon olduğumuz sezon deyip trabzon taraftarına yavşaklık yapmak peşinde. onun işi çıkıp futbolunu oynamak, adama çıkıp sorarlar bu ne iş diye o zaman

http://youtu.be/lsaUagOWyxE?t=4m50s

bir kaç saniye izlemeniz yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

aziz'in yaverine bak sen ahaha. nasıl da ağlamış. adeta bir küçük volkan, atarlı matarlı.

karı gibi laf sokuşturmakmış, mahalle karısıymış, yavşakmış falan triplere gel. sen kaç gram adamsın liebe. bak soru cümlesi değil, sonunda soru işareti yok, retorik. tolga senden, senin alayından, güruhunun toplamından delikanlı, adam gibi adam. o kupaya hiç değemese de olur zira vicdanı olanın gözünde fahri olarak kaldırmıştır.

tarlaları sürmekte, anahtarı takıp-vazgeçmekte bitmesi lazımdı bu tartışmaların ama bazıları şeref yoksunluğu olduğundan utanma, ar kalmamış. liselik de beyne vurdu mu şekil 1a.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan anana babana sövseler bu kadar savunmazsın fanatiklikten beynin yanmış senin benim bir tane postumu bul getir buraya aziz yıldırımı savunup göklere çıkardığım büyük adam? ayrıca benim adamlığımı yargılamaya ne senin ne de sülalenin cürmü yeter sakin ol liseli diye laf sokmaya çalışırken ilkokullu kadar olamamışsın tolganın karı gibi araya zoraki laf sokuşturmasını söyledim diye mi adam olmadığım yargısına vardın?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...