arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 kondu mu bu bilmiyorum yeni gördüm ben ahah http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2014/01/unnamed-239x300.jpg
Zep Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 applev0dka said: onetimebaby said: "attiklarimiz takim ve teknik ekibin basarisidir, yediklerimiz de bana girsin." dedi adam. orda kapattim ben. bir ara da guntekin "takim neden 2. devrelerde dusuyor?" dediginde "gs macinda sahaya girilen yerde 8 koltuk bostu." dedi. orada kapatmam lazimdi aslinda. aha geldi bir tane daha kıçıyla dinleyen :D 2. yarılardaki düşüşlerin sebebi oyuncuların fiziksel yetersizliği dedi, ersun yanal ve ekibini de tebrik etti fiziksel acıdan düşmeyen bir takım yarattıgı için. üzerinde çalıştık 2. devre artık oyundan düşmeyen bir takım olcak dedi hadi sıradaki yetersiz gelsin transferde hatalrını kabul ettti. çok yanlızdım brezilyalarda, depresyona girdim oyuzden dağıldım çok hatalar yaptım falan dedi sdfsd. abi adam çok komik ya genel olarak. yok kazandığımız puanlar malzemecini, klub çalşanlarının, futbolcularının ama kaybettiklerimiz benim falan gibi saçma sapan laflar ediyor. çok duygusal bir adam. menemenci samet aybaba tier direk. pedroyu sordu güntekin 0 dk aldı falan diye, ilk maç oynasaydı götürürdü gibi bi cevap verdi
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Abi o Pedro olayının açıklaması daha geniş, şöyle aradan cümle seçip koymayın kaç sayfadır diyoruz. http://www.ntvspor.net/video-galeri/futbol-aktuel-ozel-onder-ozen Tamamı burada var. Zamanı olan açıp baksın, zaten 1.5 saat akıp gider. Edit: Franco bölümü 40. dakika da başlıyor. Ha bu arada ben kaçırmışım gürültü de o bölümü, Frei'ın pazarlığını o yapmamış. Ben Motta ile ilgileniyordum, alınmış dedi.
Zep Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Ordan izledim abi zaten. Pedro için ilk mac oynasa birakmazdi formayi dedi. Hatta bilic buna sormus ilk macin kadrosunu bu ilk macta ben tecrubelilerle baslardim demis oda almamis kadroya. bu herifin hatasi yani o da sdsfsd Söyle potansiyelli böyle potansiyelli laflarini biliyoruz zaten farkli olarak bunu söyledi herif sadece.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Abi kötü karar değil ki? O karar ile takım dörtte dört başladı. İlk 7 hafta neredeyse adam gibi pozisyon vermedik, yenildiğimiz GS maçı dahil. O zaman buna hatalı karar diyemezsin, aksine başarılı bir karar olur. Bundan sonra Bilic kadroyu bozmak istememiş. Onu bizde fark ettik zaten de orada işte Önder Özen'in hatası baskıcı olmamak olmuştur. O istese zorla da olsa Bilic, Franco'yu kadroya dahil edebilirdi. Escude'nin ciddi düştüğü ve Ersan'ın kadroya dahil olduğu zamanlar oldu. Franco denenebilirdi. Gerçi bu sene gelişimi erken tamamlanmazsa fazla oynamayacağı kendisi söylemişti. Demek kendileri de hazır görmediler ki direkt Ersan'ın yerine bile koyup risk almak istemediler. Hatası varsa o baskıyı kurmamış olmasıdır. Ki hatasının farkında, Franco oynayacak dedi. Masaya elini vuracak gibi gözüküyor, zaten vursun. Ha bir de tahminen şimdi takım iyi başlayınca Franco'u koyup olası bir kötü performansta yem yapmak ve olmak istememişlerdir. Tahminen onun çekincesi de olmuştur.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 applevodka onder oze in akrabasi mi lan?
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Oha neler dönmüş burada ya. Harbi applevodka akraba olabilir :) Adam 1.30 dolaylarında yatıyorum diyerek bir saat daha yazmış. Bir de bu kadar wall of textleri niye yazıyorsunuz abi bi soluklanın.
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Bu arada şöyle bir şey gördüm de Önder Özen söylemiş daha önce sanırım. Epic Fail olarak nitelenebilir sanki eğer doğruysa. said: SNEİJDER VE DROGBA BANA HEYECAN VERMİYOR - Sneijder ile Drogba transferlerine nasıl bakıyorsunuz. Sizi etkiledi mi? * “Normal bir transfer gibi bakıyorum.” - Yani, bir futbolsever olarak sizi heyecanlandırmadı mı? Sizin olanaklarınız olsaydı, almak ister miydiniz? Keşke biz alsaydık, diye iç geçirdiniz mi? * “Hayır, heyecanlandırmadı... Böyle bir olanağımız olsaydı, asla almazdık ikisini de... Hiç aklımdan geçmedi, olsaydı da almazdım.” - Niye, ikisi de dünya markası? * “Çünkü o oyuncular ile takımda oynayan oyuncular arasında müthiş bir uçurum doğdu. Bu kollektif oyunda, böylesi parasal uçurumların olması o takıma yarar değil, zarar verir düşüncesindeyim.” - Yani ikisi de takımdaki balansı alt -üst eder mi diyorsunuz? * “Evet, bozar... Bir takımda bir oyuncu 6 milyon euro alırken, diğer oyuncu 500 bin euro alıyorsa, olmaz... Birileri iyi elma, birileri kötü elma olursa, oradan takım ruhu çıkmayacağına inananlardanım.”
madcow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 su usttekini soylediyse huzunluymus. kaynak var mı acaba. hayır bi de tam da onun soyleyecegi biseye benziyo. http://skorer.milliyet.com.tr/param-da-olsa-almazdim/besiktas/detay/1666114/default.htm ahah haberi buldum fiko demis oö degil
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Atıyorum Aydın 500 bin alırken Drogba 6 alabilir mesela hiç sorun değil. Referans noktasını Drogba'nın aldığı 6 M değil de Aydın'ın aldığı 500 k'ya göre alırsan Fiko'yu çürütebilirsin sdfsdf
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 serjuhan said: Oha neler dönmüş burada ya. Harbi applevodka akraba olabilir :) Adam 1.30 dolaylarında yatıyorum diyerek bir saat daha yazmış. Bir de bu kadar wall of textleri niye yazıyorsunuz abi bi soluklanın. olay önder özen olayi degil, izlemeden dinlemeden saçma saçma konusulmasına tahamülü olan birisi değilim. en sevdiğimi de korurum gerekirse en nefret ettiğimi de. ki yıldırım demirören ntvspor'a cıktıgında yine burda insanlar olayı tam anlamadan sacma sacma konusuyorlardı, su ülkede tayyipden sorna en cok nefret ettiğim adamı korumama neden oldular. cunku 1 kelime 1 cumle duyup işlerine gelen yöne çekiyorlar, ulan adam orda başka bişey diyor anlatıyor yok, bunlar o tek bişeye odaklanıp ordan saldırıyorlar. yoksa diyorum önder özen yanlış yapıyorsa en cok sevenler önce bunu söyleyecek insanlardır, gerekirse gitsin diyecektir. ama söylemediği seyleri söylemiş gibi gösterenlere de tahammülüm yok. tayyibi bile savunurum buna karşı yani yapımda var
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 madcow said: su usttekini soylediyse huzunluymus. kaynak var mı acaba. hayır bi de tam da onun soyleyecegi biseye benziyo. http://skorer.milliyet.com.tr/param-da-olsa-almazdim/besiktas/detay/1666114/default.htm ahah haberi buldum fiko demis oö degil tam onun söyleyeceği birşeye benziyormuşmuş ahah patlarsın işte böyle. ulan bi iki dakika durun saldırmadan. yediniz bitirdiniz adamı. iki sayfa önce dendi size önder özen röportajının tamamını izleyin diye. drogba ve sneijder'ı net övdüğü röportaj. ama cahilce saldırmak rahat tabii.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 madcow said: su usttekini soylediyse huzunluymus. kaynak var mı acaba. hayır bi de tam da onun soyleyecegi biseye benziyo. lan cıkıp 2m euroya sag bek mi olur o parayı dani alvesler alıyo diyen herif onu niye demesin. ne patlamısım gidip haberin kaynagını kendim buldum bi de. said: Önder Özen, Hilbert'in sözleşme uzatmama konusuna da değinerek, "Hilbert'in sözleşmesi bitmiş durumda. Yerli olarak sağ bek bulmak sol bek bulmaktan daha kolay. Yıllık 1.3 milyon euro sağ bek futbolcusu için fazla. Bu paraya Dani Alves, Maicon, Lahm gibi futbolcular oynar. Bu yüzden yerli bir sağ bek arayışındayız" ifadelerini kullandı. 2m i fazla bile demisim 1.3 demis bi de utanamdan. asuhfauhsf arcane said: tam onun söyleyeceği birşeye benziyormuşmuş ahah patlarsın işte böyle. ulan bi iki dakika durun saldırmadan. yediniz bitirdiniz adamı. iki sayfa önce dendi size önder özen röportajının tamamını izleyin diye. drogba ve sneijder'ı net övdüğü röportaj. ama cahilce saldırmak rahat tabii. suan ronaldinhoyu almayacak olsanız cıkıp tabiki kaliteli oyuncular ama o paralara daha iyisini/gencini almayı dusunuruz diyebilirdi. dogru olanı evet bakın kaliteli oyuncu onemli demesi gerektigi icin bunu boyle soyledi.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 adamın karakterini tanımıyorsun, tam onun diyeceği birşey demişsin. adamın röportajı var tam tersini söylediği. bu da patlatmıyorsa seni iğne batırsalar patlamazsın. şimdi yazdığın şey de context dışından, cımbızla çekilip alınmış. hilbert'e o para verilmez dedi, o kadar o muhabbet, fazlası değil. birşey eleştirecekseniz bruma'nın 60%'ına 12m euro verildi dedi diye eleştirebilirsiniz mesela. ona ben bile inanmadım. onun dışında boş boş yazıyorsunuz.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ben size onder ozenin zeki bi adam oldugunu soyledikce siz YOK HAYIR DEGIL diyosunuz ben anlamıyorumki. O an ronaldinho yu alma sansınız olmadıgı icin bunları soylemis olabilirdi diyorum. simdi boyle soyleyebilir. cunku boyle soylemesi stratejik olarak dogru. ki siz benim yazdıgımın yarısını okuyunca problem yok. ben onun lafının bi kısmını alınca cımbız. ne demisim. boyle bisey dediyse, boyle bisey demis olabilecek gibi biri.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bak arkadaşım. ronaldinho için dedikleri ile hilbert için dedikleri ile aynı taktik. klübün ne işine gelirse onu söylüyor adam. dansöz gibi konuyu değiştiriyorsun. madcow said: su usttekini soylediyse huzunluymus. kaynak var mı acaba. hayır bi de tam da onun soyleyecegi biseye benziyo. sen şimdi şunu yazdın mı yazmadın mı. önder özen'e buradan bindirmeye çalışıp da patladın mı patlamadın mı. adamın röportajını okumamışsın, adamı bize anlatıyorsun hala. adam sneijder ile drogba'yı övmüş. üzerine fiko'nun laflarını önder özen demiş diye sevindirik olmuşsunuz. kendiniz bile inanamamışsınız sonra. ama işte o anlık sevinç, o bilgi olmadan kuduz gibi saldırma, mesele bu. çok net patlamışsın yani.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 arcane said: bak arkadaşım. ronaldinho için dedikleri ile hilbert için dedikleri ile aynı taktik. klübün ne işine gelirse onu söylüyor adam. dansöz gibi konuyu değiştiriyorsun. e ben zaten bunu soyluyorum. onu soylemis olması gerektigi gibi bunu da soylemis olması gerektigi icin soyleyebilir diyorum. Dunden beri de aynı seyi soyluyorum. yabancı sınırı icin de ronaldinho icin de Fernandes icin de Takım icin de. adam soylemesi gerekeni soyluyor. Oyle kalpten gonulden itiraflar falan degil planlı programlı gerekli olanı soyluyor diyorum ben ne diyorumki. ben nası dansediyorum anlamadımki. okudugnuzu anlayın. bi de nasıl saldırıyorum ac kopek gibi? o soylemis olabilir gibi duruyo dedim. sonra gidip kendim buldum aa fiko soylemis dedim. gercek bir ac kopek saldırmasıymıs. ana avrat duz gitmisim. sizin gozleriniz kamasmıs biraz gozlerinizi kırpıstırın.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 aa fiko söylemiş dediğinde kendini ne gibi hissettin?
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 hayrıca hilbert konusunda da önder başkan yine haklı cıktı. bizden istediği paranın 3te 1ine gitti oynuyor şimdi.400bin'e falan oynuyor o kadar sımartıldı ki futbolcular hep istedikleri paralar verildi bu ülkede, alamayınca ağlaya ağlaya evlerine dönüyorlar işte. hilbert hucum yönü güclü bir adamdı ama arkasına cok adam kaçıran savunma yönü zayıf bir bekti, serdar suan onun eksigini kapatamiyor görünse de o mevki halledilecektir. yine fail yine fail,
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ayrıca her counter yediğinde eskiden bişeyler cıkartıp saldırmaya çalışman cok tatlı canms :) hilbert olayını da halletiğimize göre ; next
madcow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 arcane said: aa fiko söylemiş dediğinde kendini ne gibi hissettin?bisey hissetmedim zaten got olacagımı dusunsem onceden bakar yazarım ya da got oldugum zaman zaten aa got oldum demisligim vardır forumda gidin gs topicine bakın pardon beyler diyip hayatıma devam ettim. huzunlu dememin de sebebi cok acık degil mi? stratejik olarak bisey soyluyosun sonra durum tam tersini yapmanı gerektirdigi icin yalancı konumuna dusuyosun. suan fiko dusuyo aynı duruma mesela. yok ama biz 2 veriyoruz da sponsor 3 veriyo falan degil. fiko cıkıp birine 6 birine 500 vermem demis ronaldinho olursa biri 6 digerine 500 kazanıyor olucak. hadi 5 versin en iyi ihtimalle. ayrıca hilbert meselesi haklı cıkmak gibi bi durumu yok. suan herif bundesligada 3. takımda oynuyo "az para" ya da "daha az para ve kariyer" seciminde kariyeri secti. ordaki komiklik dani alvesin 7m euro aldıgından haberdar degilmis gibi konusmasıydı. hilbert bu kadar etmezi anlatmak icin soyledigi seydi. yanlıstı yalandı. ama soyledi. o yuzden gozunuzde buyutmeyin adamı diyorum her seferinde. gerektiginde yalan soyluyor. yanlıs soyluyo herif. bunları da planlı hesaplı yapıyor. Onder baskan itiraflar ustası degil. zeki planlı programlı bi adam.(ama iste hekreste var bunlardan bi tane onden gerekli seyleri soyleyip arkada bambaska isler yapan.) bazen pesinden "onder reyiz oyle dediyse oyledir" diye gidiyosunuz hulogdan farkınız kalmıyor. cunku soyledigim seyleri destekleyecek kanıtlarım var daha once soylediklerinden. bilimde buna referans gostermek diyoruz lazım hani olmadan olmaz. bosa konusmuyorum bu adamın bunu soyledigini bilerek soyledim diyorum.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 hilbert konuşmasını canlı dinledim. dany alves 1.5m 2m a oynuyor demedi. Önce onu belirteyim. biz sağ bekimize bu kadar para vermeyiz, sağ bekin alacagı para bellidir dedi, bu kadar para verecek olsak bir dany alves katkısı bekleriz dedi. Nitekim vermedik gitti. Para konusunda takımda ucurumlar olmaması gerekir zaten, ama bazı özel futbolcular vardır, gerçek yıldızdır bunlar ve fazla alırlar almayı hak ederler. Mesela oguzhan takımın en az kazanan adamlarından birisi ama cok verimli, olmayınca arıyoruz falan. Dün sözleşmesinde iyileştirilme yapılcak dedi. zamanında q7'nin aldığı para cok sorun olmuştu takım içinde, onun üstüne yaptıgı gereksiz bir yorum olmuş fikret ormandan ama kimse de r10'un 2-3m a oynamasını beklemez herhalde dimi ? takımdaki adamlarda onun alacagı paraya bakmaz. ronaldinho sonucta, quaresma,sinaydır,drogba ile kıyası bile yapılacak bir adam degil
Öne çıkan mesajlar