madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ya gercekten inanılmaz fenerbahce gecen sene turk 1 kisi aldı alper. 1 bak 2 degil. adamlar holmene 2 gun kala cıkarttı izni. TURK OYUNCU YUKLEMISLER. aushfuahsfuahsfasf 2. olarak bu sezon turk oyuncuya 5m euro fazla verdin diyelim. yabancı sınırı azaldıkca daha da fazla vermek zorundasın. seneyede fazla 7m ver. sonraki sene yabancı sınırı kalksa. NASIL KAR EDIYOSUN ARKADAS? ozaman diyosunki HEP 5+0+3 gitsin. E ozaman kuralın degismesini destekliyodun hani? Marjinal olarak surekli olarak zarara girmeye devam ediyosun kural yuzunden. cunku kural degisseydi yabancıya verip 7m euroları fazla fazla vermeyecektin her snee. Sırf bi sene 5m euro fazla verdin diye obur seneki 7m euro nolucak? yok biz bundan sonra hic turk transferi yapmıycaz diyolarsa ona da gulelim toplasıp. illaki turk alacaksın ve tanesi basına +2m vericeksin plan yaptım dedigin kural yuzunden. ARTIK 6. KEZ YAZIYORUM CAPSLE YAZAYIMKI OKUYUN. ADAM IYI DE TANRI PARCACIGI DEGIL DEDIM ILUZYONDAN KURTULUN. ILK YAZDIGIMDA DA BUNU YAZDIM ADAMI BEGENİYORUM IYI DE ABARTILDIGI KADAR DEGİL DEDİM. bir ligde 18 mac yapan takımın mac hesabı yapmasının anlamı nedir bana bunu acıkla iste? YA ANLAMI NE? ben cıkar sorarım bunun hesabını niye yapıosun adam takım cıkıp kosmayacakmı demez mi? bi de toraman konusunda karakterini seveyim kac mactır oynamıyo toraman? getirisi vs pr goturusunu karsılastırmamıstır mı sanıyosun bu herif? durus falan degil. getirisi goturusunden biraz iyi olsun affetmesi lazım. dogrusu o. cunku bundan 1 sene sonra kimse cıkıp ya da OÖ de ne adamdı cok karakterliydi toramanı affetmedi demiycek. savunma eksiklerinden lig 6. sı oldu diyecek.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Önder Özen öz kaynak yatırımlarından besleneceğiz diyor. Fiyatlara teslim olmayız diyordu. Sefaköy de 16 kulübü bağlamışız, Dikilitaş pilot oldu. Nijerya'dan transferi bugün duyurdu. Öz kaynaktan adam çıkartacağız diyor. Çıkıp Alper'e 9 vermez bu adamlar, zaten para yok üstüne olsa da vermezler. Beşiktaş bu transfer döneminde 6 Türk oyuncu aldı. Toplamda 10 milyon euro ödeme yaptı. Bu altı oyuncudan üç tanesi düzenli olarak on birde oynuyor. Bir tanesi Frei işte, potansiyeline ödeme yaptık dedi ki o da 3 milyondu. Yani burada öyle ahım şahım yüksek paralar dönmüyor. Alamıyorsa alamıyor, bu kadar basit bizim futbol şubesi için olay. Atalay, Alper'e gittik demişti. Alper bizi istedi ama teklifimiz o kadar hızlı reddedildi ki görüşmeye bile gitmedik demişti. GS-FB başka futbolcu yokmuş gibi yüklenince adama tabii deli gibi fiyatlar çıkarırlar. Kalsın patlasın ellerinde ne olacak. Hani ne kadar çok transfer edilmesini istesem de şu Tarık'ı ne GS ne BJK alsın da ellerinde patlasın istiyorum. Parası olan üç büyük, hadi TS'yi de koy dört büyük kulüp mü var? Onlar tepki koyup, iç transfer piyasasını istenilen seviyeye çıkartabilir. Fener gibi başkasının talip olduğuna sulanıp, nasılsa paramız var diye yükseltirsen böyle olmaz ama işte. Gerçi bunu sadece Fener değil hepsi yaptı zamanında. bizim Pektemek'e 4 milyon vermemiz, Alper olayında GS'nin tutumu vs... Bu boktan hepsi sorumlu Ama işte devamı gelmiyorsa ben bu sistemi savunurum. 5-6'dan aşağı alınması imkansız denen Tolga'yı 2.750'e aldık. Bu işte belirli bir sistemde belirli bir rota çizerek ilerlemedir. Almasaydık Cenk ile devam, 10 gol yerdik ama ilkeden taviz vermezdik. Bu sene en yüksek transfer bedeli ödediğimiz adam Frei işte, 3 milyon euro. ardından Franco ve Tolga ortalama 2.5 milyon euro. Neresi bunun kanundan çıkan zarar ki? Zarar işte çok daha ucuza başka potansiyelli yabancılar alamamak. Beşiktaş için baktığında sorun yok. Sorun işte 10-15'e isimli yabancı getirip gövde gösterisi yapmak isteyen kulüplerde başlıyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sen konuşmayı dinlediğine eminmisin bizi mi yiyorsun ? hesabı yapan önder özen degil 2 tane gazeteci yaptı bunu ve ilk olarak 15 gün önce ntvspor'da spor servisinde cıktı ortaya. mehmet demirkol baya konuştu üzerinde sacmalık falan böyle adaletsizlik olur mu diye. bugun önder hoca ligde adalet istiyoruz dedi, güntekin nasıl adalet dedi, her türlü dedi. sahada da istiyoruz dedi, 2 tane gazetecinin ismini söyledi(turgay demir ve biri daha) teşekkür etti böyle bir araştırma yapmışlar bu konuda da adalet istiyoruz dedi. önder özen e de taraftar tanrı parçacıgı demedi, denyo gazetecinin teki soruyu soramadı bile kimse ne dedi anlamadı toplantıda zaten. biz ona önder reyiz diyoruz. söylediklerinin hepsinde haksızsın hala laf yetiştiriyorsun ve tüm röportajlarını okudum dinledim diyorsun inanılmaz yani. insan bazen hayret ediyor less qq more pew pew
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ayrıca bu yabancı kontenjanı kuralı çıktıktan sonra Fener altı Türk oyuncu aldı. Adamların zaten as Türk kadrosu yeterli diye bu sezon tek yerli oyuncu transferi yaptılar. Gerek yoktu. Bu karar alınmadan önce yolun buraya gideceği de önceden belliydi. İnanmıyorduk sadece, o kadar mal olamazlar diyorduk. Edit: Holmen'i de büyük ihtimal başkalarına yar olmasın diye aldılar. Sonradan kendileri de ne bok yapacaklarını bilemedi. Gerçi o da Aykut transferiydi. Kadlec ile kulübeden hiç çıkamadılar. Yazık oldu.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 applev0dka said: hesabı yapan önder özen degil 2 tane gazeteci yaptı bunu ve ilk olarak 15 gün önce ntvspor'da spor servisinde cıktı ortaya. mehmet demirkol baya konuştu üzerinde sacmalık falan böyle adaletsizlik olur mu diye. Onder babamda bune ya bize ne biz cıkıp kosup oynayacaz diyemedi? adalet istiyoruz dedi. cunku kacıs noktası verilince ordan kacmak kolay geldi. bunu nası gormek istiyosan oyle goruyosun ve ben boyle goruyorum. tolganın annesi(allah rahmen eylesin) hasta olmasaydı. istanbula tedavi icin gelmesi gerekmeseydi. istanbulda 1 tane daha alacak kulup olsaydı(nando volkan mert gunok olmasaydı) alamazdınız 2.75 e tolgayı. ozaman kalede cenkle 10 gol fazla yiyip 8. sırada oldugunuzda da plan diye bagırabilecek miydiniz? ki kiralık torenin 7.5m euro oldugunu saymamıssın alıcaksanız.(onun kiralık yıllık ucretini bilmiyorum) en en kotu 6m de ona da. ki 6m e indiginiz anda galatasaray da araya girecektir mesela. oz kaynaklara donmek harika don tabi. ama yabancı sınırını arttırmanın oz kaynaklara donmeye bi zararı yokki. Almanyada sınır var mı? bayern munih kac alman oynatıyo mesela? benim bildigim en azından 5 as oyuncusu alman. e ozaman yabancı sınırı kalkmasının senin alt yapına yaptıgın yatırıma zararı yok demekki? yabancı sınırı kalkınca herkes yabancı oynatmak diye bi zorunluluk yokki. iyi topcu oynat diye bi zorunluluk var. ister kongodan getir ister turkiyeden cıkar. sana kalmıs. o yuzden ya biz oz kaynaklara yatırım yaptık 6 futbolcuya fazla 3m euro verdim zarardayım dersen samimiyetine inanmam. inanan adamında samimiyetini ve iq sunu sorgularım. o yuzden avrupa gelirleri olamyan takımlar cıkıp hoop durun plan dedi. olurda arada acılan ekonomik fark 2 3 kaliteli oyuncu olarak donerse arayı nasıl kaparız sorusunun cevabının en az 5 6 yıllık oz kaynak yatırımı olmasından dolayı. 2 sezonda total 7 oyuncu satın almıs takım plan yapmıs oldu. ki bir sezonda sadece 1 aldı fazladan 3m euro verdi diye. suan her almayı dusundugun oyuncuya +2m yazılmasına sebep oldu. bugun caner su cıkısı yakalamasaydı gg sakatlıgı devam etseydi egemen kardesimin kartları cıksaydı ya da avrupaya gidebilseydi fenerbahce ne diyecekti.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 teyzemin sakalları olsaydı amcam olurdu tadına çektin bütün futbol konuşmasını diyecek sözüm yok. yok volkan olmasaymış, yok muslara olmasaymış tolga bize mi kalırmış. allahım kimler ile futbol konusuyoruz.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Adam halen yabancı sınırının saçmalığı üzerine konuşuyor. Birileri istiyor diye kalıyor diyor. Tahminen yazdıklarımızın ilk cümlesini okuyup göz yaşları içinde klavyeye asılıyor. Halen gidip öz kaynak yatırımlarına laf ediyor. Tartışmaya cidden luzüm yok.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Onder zarar ederiz diyo ben etmediginizi hatta marjinal olarak kar etiginizi anlatiyorum ama anlayacak adam yok. Tolga bi transfer basarisi degil sanstiri gösteriyorum halamin su olza busu olsa diyosunuz ya bi gidin bi konusulmazmis asil sizle konusulmaz bi tane futboldan anlayan besiktasli olsa da konussak
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yazdıgın tek bişey doğru olmayacak hepsi sallama olacak, duydugunu sandıgın seyleri yanlıs duymus olacaksın, buraya yazacak yüzün olmaması gereken yerde karşıdakine futboldan anlamıyorlar diyeceksin ahaha özgüvenine hayran kaldım. az daha ağlayın belki ab yasası cıkar, gerci ege-boy da gitti yeni bakan ne der bilmiyorum, 2 tane arenada akp kongresine siz de yerli statüsünde yabancılar oynatabilirsiniz belli mi olur
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Yeni bakan göreve atandığı anda hemen GS kulübü tebrik mesajı yayınladı. Yol yapmaya hemen başladılar, çıkar belki yeni karar yazın asdfsda
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Yaza kalmayabilir yabancı olayı. En azından AB.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ab yasasinin cikmasi gayet mantikli oldugu gibi sadece bize yaricak bisey de degil.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 aquila said: ab yasasinin cikmasi gayet mantikli oldugu gibi sadece bize yaricak bisey de degil. dünya üzerindeki herhangi bir ülktede oynanan herhangi bir ligde cok mantıklı ve makul bir karar olabilir. fakat işin içine türkler girince bunu da batırmamız en fazla 1 transfer dönemi alır aha buraya yazıyorum. nasılsa sınırsız diye avrupalı oyuncu çöplüğü olacak ülke. akıllı makul transferler yapabilceklerine inancım yok hiç bir mevcut yönetimin
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kapatalim abi o zaman, ne federasyon, ne klupler duzgun bisey yapamiyo, sike davalari onlar bunlar. niye kasiyoruz.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 onu ben de anlamış degilim, ama işte sorun sadece futbolda değil, ülke genel olarak pislik yuvası olduğu için futbolun bunun dışında kalmasını beklemek hayalcilik olur. futbolu kapatmak yerine, ülkeyi bir kapatıp açsak yeniden, iki vursak bir sallasak daha iyi çalışır belki bilemedim şimdi. bütün madalyalı sporcular dopingli (zaten 2-3 tane zor alıyoruz) futbolun lekeli, ligin kalitesiz, kaliteli diyeniniz de tatava, hepimiz izliyoruz avrupa liglerini. basketbola ilgi yeterince yok, olimpiyat olimpiyat diyoruz, insanlar bu kadar sevdiği futbolun bile kurallarını tam bilmezken son olimpik spor sevdirceksin falan. sonra spor ülkesiyiz yersen, bak yine sinir oldum durduk yere, bir halt olmaz bizden ya
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 isin garibi hayvan gibi de para uretiyo, ama adam akilli yatirim yok, gelisim yok, alla alla ya.
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bak simdi parayla yazıyorum aslında nasıl zarar etmedigini besiktasın ya da her hangi bir kulubun kural degisikliginden. besiktas bu sene 6 oyuncu almıs hepsi 10m euro(darkriderin yazdıgını aldım) hepsini kelepir alsada ortalam her birine 500bin eurocuk fazla verdigini yani fazladan 6 oyuncuya 3m euro verdigini dusunelim. ki makul yani galatasaraya falan en az +2 +3m euroların cekildigi tum genc oyuncuların degerlerinin 7m+ euroya cıktıgı bu donemde makul bi assumption yaptım. seneye 5+0+3 oldugunda aldıgı her oyuncu icin en azından 600bin euro fazla verecegini dusunelim cunku sonucta azalan turk sınırı + besiktasın turklerinin bekleneninm altında performansı illaki 2 3 tane turk alacaksınızdır elinizdekileri ucuza cıkarmanızın hesabını yapmayı gectim bile. kısaca once 3 sonra 1.8 daha fazladan odeme yaptınız. bu sırada alt yapınıza x bir para harcadınız ozkaynak falan derken. yabancıyı da degerinde aldınız diyelim. her sene de 8 yabancı 5 i sahada kuralı devam ediyor. her sene sonucta 2 3 turk alacaksınız ne kadar ozkaynak denirse densin. ve zamanla turkler degerlenmeye devam edicek. 2 2.2 2.4 falan diyerek gittkce daha fazla extra para vereceksiniz takımı suan oldugu durumda tutabilmek icin(daha ileri goturmek icin daha cok harcamanız lazım da hadi onu da gectik)(hatta ve hatta her turk oyuncuya da degerinden fazla yıllık ucret oduyosun onları da saymıyorum) simdi bi de yabancı sınırının bir anda kalktıgı duruma bakalım. turk fiyatları dusmek zorunda. alacaksan degerine alıcan ya da belki biraz yukarı alabilirsin(hani piyasa hemen normalize olmaz falan) ilk sene turklerin tanesini 300 fazlaya alsan 3 turk 900 fazla eder. ertesi sene turklerin degeri daha da normalize olucak. sonraki sene daha cok olucak. niye cunku PASAPORTUN ONEMI KALMADI. sana bu sayede marjinal olarak yabancı olmasıyla olmaması arasında 900 1400 1700 seklinde FAZLA para KALICAK. bunu da ozkaynaklara yatırdın mı. Oldu mu x+extra ozkaynakların. hem ozkaynaka yatırdıgın para arttı hem de takımı aynı seviyede tuttun. hem de oyuncuya degerini verdin gonlun rahat. yıllık ucretler de dustu de hadi neyse onları geciyorum E ozaman Onder baba bu kadar ozkaynak meraklısı para hesabı ortada neden plan yaptık diyo? Cunku suan gelirleri diger buyuk takımların gerisinde stadı yok avrupa yok. sonucta para parayı basarı basarıyı getiriyor olurda galatasaray ve ardından fenerbahcenin aldıgı paralar yarattıgı ekstra gelirler besiktasın durumu normal hale donene kadar/ozkaynaktan yeterli gucu cıkartana kadar fazla fark yaratırsa naparız? O yuzden plan yaptık 5+0+3 kalsın. Digerlerinin yaratabilecegi farkı marjinal olarak dusurebilmek icin. Oncelikli galatasaray(cunku yurt dısı var) sonra da fenerbahcenin onune engel olucak sekilde. aynı seyi fenerbahcede dusundu. 2 senede 7 turk 11 yabancı almıs adamın sizce yabancı sınırıyla bi alakası olabilir mi? buna gore planı olabilir mi? hayır. marjinal olarak baskalarının az elde edecegi deger fenerbahcenin karı. burdan yola cıkarak "PLAN YAPTIK" yoksa baska bi sebebi yok. isteyen istedigini diyebilir artık. zaten anlamıyosunuz futboldan bari matematikten anlayın.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 italyanlar bir yazı yazmıs gazetelerinde, nerden geliyor bu paranın suyu diye 2 gün önce falan sanırım öyle bir haber okumuştum. sözde bu hükümet alt yapı yatırımı yapıyor tesis yapıyor falan ama ben ümitli değilim gelecek nesilden de, son 10 yıldaki olimpik ve dünya kupası avrupa sampiyonası gibi aktivitelerde alınan basarılar ortada hem futbol hem olimpik sporlarda. ligin değeri de balon deger öyle 300m dolarlar 500m dolarlar marka degeri falan yalan. gs-bjk gidiyor kayseriye, stadın 5 te 1ini doldurmuyor kayserililer. anadolu takımı gelince sanki cezalı maç oyanıyor havası falan.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 adam hala nerde kalmış rıza baba tamam herşey gs'ye karşı oynanan koca bir oyun, beşiktaşasyon falan, tüpcü bizi kolluyor ondan yabancı yasası. amacımız 1231245 tane yabancı almasını engellemek gs'nin
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 eve geldim. okul ev 1 saat işte o komikli yazdıgını sandıgın sey varya suan sen de gercek oldugunu bildigin icin problem yok.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yav he he fenerliler 17v1 derken dalga geçenler şimdi kendileri 17v1 diye aglamaya basladı. komik ve acınası. alman spor kanalı haber geçmiş 2.5 senelik anlaşıldı diye, yeni teklif 6m dolarmış 3 kasadan 3 sponsor
madcow Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 yav he he yaratabildigin en iyi arguman olduguna gore bu konuyu kapatalım. merhaba ben dun su 1 lira degerinde olan elmaya 2 lira verdim lutfen ithal elmalara izin vermeyinki fiyat azalmasın aksine 2.5 lira olsun. evet duzenli olarak elma tuketiyorum. hayır ureticisi ben degilim. yok evet uretsem de yurt icinde satıp kar etme sansım yok. sadece yurtdısına satabilirim. aa orda elmalar 50 kurus mu? tuh ya.
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Hayır 3ünün sponsor olması da BJK'ya bir şey katmıyor ki. Muhtemelen Beşiktaş o parayı sponsonrdan alırdı. Ha 2 milyon alacağına Ronaldinho şu bu diye belki 3 milyon olmuştur.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 madcow said: yav he he yaratabildigin en iyi arguman olduguna gore bu konuyu kapatalım. merhaba ben dun su 1 lira degerinde olan elmaya 2 lira verdim lutfen ithal elmalara izin vermeyinki fiyat azalmasın aksine 2.5 lira olsun. evet duzenli olarak elma tuketiyorum. hayır ureticisi ben degilim. yok evet uretsem de yurt icinde satıp kar etme sansım yok. sadece yurtdısına satabilirim. aa orda elmalar 50 kurus mu? tuh ya. sen bu mesajdan sonra nefes alabiliyormusun ya, öldün sandık seni ama. hala yabancı olayına takılman tartısmanın ekseninden ne kadar uzak oldugunu ve sıctım sıvayayım modunda oldugunu gösteriyor. önder özene attıgın tüm laflar cürüdü hala yabancı da yabancı diye aglıyorsun bu applev0dka said: madcow said: applev0dka said: Yabancı kuralı konusunda tavri net, cok sacma bir kural bana kalsa serbest bırakım ama böyle bir karar alındıysa uygulanması gerekir sadece biz değil herkes ona göre plan yapıyor dedi. gs yönetimden taraftara ağlaya ağlaya bitiremedi. zamanında onay vermeseydi başkan aysal iş işten geçtikten sonra aklı başına geldi.usenmesem tarihlerle getiricem de neyse hadi. ikincisi ben onder ozen anlamıyor demedim. tanrı parcacıgı degil dedim. iyi adam bence de ama oyle abartıldıgı gibi inanılmaz bi adam degil. FT de abartıldıgı kadar inanılmaz bi adam degildi mesela. Planlarını anlatan versiyonumuzda var Unal Aysal mesela onu da seviyoruz ama geyik babının dısında unal baskanı tanrı parcacıgı yapan insan bilmiyorum ben. seviyoruz işte iyi herif. agzı ile yaptıgı iş aynı yerde. OÖ: dedi transferde hata yaptım sonra yan cizdi ama bakın galatasarayda brumanın %60 ına 12m verdi diye. dedi takımı genc kurdu genis kurduk olabildigince sonra gitti total 18 mac yapan takıma gun hesabı yaptı. biz buyuk takımız bize bunlar koymamalı diyemedi(ki okadar sacma bi diyalogtu ki orda kapatmak istedim yeterli dinlememisler falan uashfuashd). guntekin saydı abimin getirdigi 6 oyuncu total 200 dakika oynamıs ligde. tolga serdar motta atiba dısında takıma entegre olan bile olmadı. ki onlardan serdar ve motta kotu cıktı. adam 2/12 transfer yuzdesiyle basarı saglamısken zaten ben kotu transfer yaptım dedi. E HERALDE LAN. ronaldinho yu kim istemez diyip fernandese laf soktu(guzel bi agızla sokması dısında bunu yapmayan yok zaten). CL ye gitmemiz lazım para dedi. Sonra takım oyuncularımın teknik ekibimin tum basarılar. tum basarısızlıklar benim dedi. very itiraf. baştan sona o kadar yanlışsın ki nerden başlasam bilemedim. bulabiliyorsan önder hocanın konuşmasını tarihi ile getir. ama diğerleri gibi fanatik linki olmasın bruma konusunu cok net kıçından anlamışsın. biz pedro ve frei'ya potansiyellerine para ödedik, bu yanlış bişey değil olağan bişey, bazen oyuncunun gününe para ödersiniz bazen potansiyeline ödersiniz. gs de aynısını yaptı brumanın potansiyeline 12m ödedi hem de bonservisinin %60ına dedi. ve sen burdan transferde hata yaptım ama bakın gs de yaptı dediğini mi anladın ? adam franco ve frei transferlerinden gayet memnun, hata dedikleri enaramo ve sezer. hayır kulağınız ile dinlemiyorsunuz sonra gelip burda her konuşmasını dinledim öyle cok da iyi bir adam değil diye ahkam kesiyorsunuz. fernandese laf sokmadı ortada olan bişeyi söyledi, biz ondan takıma katkı vermesini winner özellik ortaya koymasını bekliyoruz ama yapamıyor, konuştuk 2. yarı yapmaya çalışacak dedi. ne yapsaydı arkadaşının gözünü patlatan melo'yu sampiyonluk gider korkusu ile affeden FT gibi mi davranmalıydı ? takımda stoper yoktu sakat ve cezalıdan toroman yine affedilmedi karakter koydu adam. gün hesabını da kıçından anlamışsın. biz tek ligde varız, fener tek ligde var, kasımpaşa sadece ligde var bu takımlar ile arada bu kadar fark olmasının sebebi nasıl bir adalet olabir dedi. gs avrupada var onu anlıyorum ve dışarda tutuyorum diger takımların açıklaması ne dedi. bence yeterince vurdum ve öldün, devam etmeme gerek yok. kulaklarını kullan dinlerken, sonra ben hepsini dinledim iyi biliyorum deme
Öne çıkan mesajlar