Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Cons

Öne çıkan mesajlar

tanrı parcacıgınızın kafası karısıyo arada

onder ozen iyi de oyle abartılacak biseyi yok. bi farkı yok kimseden iste. avrupadan atılıncaya kadar bisey yok avrupadan atılınca "AMA PLAN" diye cıktıgından beri bi degeri yok.

bruma kap acıklaması

Sporting Clube De Portugal-Futebol SAD profesyonel oyuncularından Armindo Tue na Bangna (Bruma) ile 2013-2014 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Sporting Clube De Portugal-Futebol SAD) 10.000.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Ayrıca, eğer futbolcu gelecekte başka bir kulübe satılırsa, futbolcunun satış fiyatı ve satış olduğu taktirde eski kulübüne satış gününe kadar yapılan tüm ödemeler düştükten sonra kalan tutar üzerinden hesaplanan %25'lik tutar eski kulübüne ödenecektir. Oyuncunun eski kulübü eğer aşağıdaki şartlar gerçekleşirse maksimum 3.000.000 EUR daha bonus alabilmeye hak kazanacaktır:
1) Galatasaray 2014-2015 ve sonraki sezonlarda UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazandığı taktirde herbir sezon için 1.000.000 EUR (toplamda maksimum 2.000.000 EUR olmak üzere),
2) Galatasaray 2014-2015 veya sonraki sezonlarda Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadığı taktirde sadece bir defaya mahsus 1.000.000 EUR.
Futbolcuya ise, imza ücreti olarak 1.000.000 EUR, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017 ve 2017-2018 futbol sezonlarının herbiri için sırasıyla 1.000.000 EUR, 1.100.000 EUR, 1.100.000 EUR, 1.200.000 EUR ve 1.200.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR, 15.000 EUR, 15.000 EUR, 20.000 EUR ve 20.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Ayrıca oyuncu 25 puanı tamamladığı taktirde ( 1 puan ilk onbirde yer alırsa, 0,5 puan sonradan oyuna girerse, 0,25 puan yedekte olup oyuna girmezse) ilk 3 sezon her bir sezon için 250.000 EUR ve sonraki 2 sezon her bir sezon için 300.000 EUR daha ödeme almaya hak kazanacaktır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=308913

Sosyal ağlarda paylaş

adamın canlı yayında yaptıgı itirafları evde annesine yapamayacak insanlar önder özenin de bişeyi yok yea diye bok atiyor cok egleniyorum. ne kadar takip ettiniz, kaç tane konusmasını okudunuz ya da dinlediniz de böyle yorum yapıyorsunuz.
ama işte bizim türk halkının genel hastalığı

1 stoper + r10 gelecek gibi görünüyor devre arasında.
2 tane sıkıntısı var takımın 2 sini de halletmiş gibi.

sakatlıklar ve 2.yarılarda oyundan duşme. 2sinin de üzerinde durarak anlattı, kadrodan gidecekler belli olmuş anladığım kadarıyla.

ayrıca siyasete giydirmeleri de çok iyi oldu çok da güzel oldu.
yine başarılı ve rahatlatıcı bir konuşma oldu önder reyizden
Sosyal ağlarda paylaş

her acıklamasını okduum her konusmasını dinledim. Bizde bunun agababası vardı FT olarak. cıkar acıklamalar yapardı BOMBA falan diye gezerdi millet ISTE ADAM RUHUNDAN GERCEK KONUSUYO falan diye. bu onun tv gormus adanasız versiyonu iste.

ama gerekeni soylemek ve tam dogru zamanlarda yan cizmekten baska islevi yok.

haftada 1 mac yapan takıma biz az dinlendik ama demek mesela suan tam bi yan cizmek degil mi? TAKIMI GENIS VE GENC KURDUK AMA BIR DONEMDE 18 MACI KALDIRACAK SEKILDE KURMADIK. ama plan?
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

adamın canlı yayında yaptıgı itirafları evde annesine yapamayacak insanlar önder özenin de bişeyi yok yea diye bok atiyor cok egleniyorum.

asdfads bu ne lan ANNE BU AKSAM DOLABIMI TEMIZLIYORUM mu dedi. neyin itirafini yapti? itiraf edicek seyi olan etsin, biz usulsuz is yapmiyoruz anne haliya sictim mi diyim gidip asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

FT'nin işi konuşmak değildi bu adamın işi konusmak arada fark var. Adam işini yapıyor gayet.
FT nin işi niye konusmak olmasın sorulursa konusucak tabiki adam. bu adamın işi de konusmak degil.

bunların hepsi PR hamlesi işte. eskisehir baskanının işi de surekli aynı transferi 15 farklı tv kanalıyla konusmak degil mesela ama tarık pahalıya gitsin diye her hafta 3 tv 4 radyoya konusuyo herif.

aynı sekilde onder ozen'de gecen sene konusurken besiktasın basına ilk geldiginde konusurken yabancı sayısı boyle iyi degil biseyler degismeli diyip durdu. ta ki besiktas avrupa'dan men edilene kadar. avrupadan men edildi en az 1 sene avrupa geliri yok diger sene kısmetler kısmeti olunca hop "BIZ PLAN YAPTIK" oldu. simdi 1 donemde 18 mac yapmıs takımla gun hesabı yapıyo. sonra cıkıp "oyuncularım ve teknik ekibim cok calısıyo tum basarılar onlarım tum suc benim diyince" yememeniz lazım. ama yiyosunuz tanrı parcacıgı oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

adamın yazılarını okumuşsun da boş okumuşsun orası belli.

Yabancı kuralı konusunda tavri net, cok sacma bir kural bana kalsa serbest bırakım ama böyle bir karar alındıysa uygulanması gerekir sadece biz değil herkes ona göre plan yapıyor dedi. gs yönetimden taraftara ağlaya ağlaya bitiremedi. zamanında onay vermeseydi başkan aysal iş işten geçtikten sonra aklı başına geldi.

yan çizdiği bir nokta yok, hangi transferlerde neyden dolayı hata yaptığını, bazen işin altından kalkamıyacak gibi hissettiğini bu yüzden olmaması gereken transferlere onay verdiğini itiraf etti.

plot takım ile anlaşıldı, o takıma Nijerya u17'den sampiyon takımdan transfer yapılacak dedi.

adam oturaklı bilgili kültürlü, look at the tabeladan fazla ingilizce ve portekizcesi var.

cıkıp kıvırtmadan doğru durust konusuyor sinirlenince onu çekmeyin bunu çekin moduna da girmiyor

en önemlisi adam hayal satmiyor, planlarını projelerini anlatıyor, yaptıklarını yapamadıklarını yanlışlarını söylüyor, bişey gizlemiyor dürüst davraniyor.

ama işte bizim ülkede böyle adam iş yapmaz, yalancı olcaksın, ağzın bozuk olcak, şerefsizin önde gideni bir numaralı hırsız olcaksın bu ülkede bir yerlere gelmek için, siyasetten spora böyle.

ingiltere'de falan olsa el üstünde tutulacak adam burda hayatında tek futbol atraksiyonu mahallede taştan kale yapıp onda oynayan kahvede spor sayfası okuyan kesim tarafından futbolu bilmiyor, beceremedi gitsin tarzı yorumlara hedef oluyor.

bunu yapan beşiktaşlılar da var, onlar adına ben utaniyorum o derece.

dediğim gibi umarım küstürmeyiz bu adamı futbola, beşiktaş'dan gittikten sonra türk futboluna verecek çok şeyi olduğuna inanıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Her açıklamasını okudum diyip çıkıp "Avrupa'dan men edilince yabancı sınırını destekledi, adını plan koydu" dersen işte kolpacı konumuna düşüyorsun. Dediklerinin zerre geçerliliği kalmıyor, keseden atıyorsun.

Adam hiçbir zaman kuralı desteklemedi, birilerinin işine gelecek ve bundan avantaj kazanacak diye bir anda kaldırılmamalı diyor. Kaldırılacaksa da ona göre planlama yapabileceğimiz bir hazırlık süresi tanınarak kaldırılmalı dedi. Bu karar 1.5 sene önce alındı, biz ona göre hareket ettik ve şimdi değişiklik olursa biz zararda olacağız dedi. Ersun Yanal da aynı şeyi söylüyor, her ne kadar kadroyu ona göre tam anlamıyla kurmamış olsa da ve Anadolu kulüpleri de aynı şeyleri söylüyor.

Bu konuda zaten konuşulunca GS'lilerin göz yaşları dökmesi bile bir şeylerin doğru olduğunu ve yapıldığını anlatıyor. Üstüne konuşmaya da gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca hatalarından ders aldığını görmek ve bunun onu daha da hırslandırdığını görmek feci sevindirici oldu.

Temmuz ayında çok yalnız kaldım, hatalı işler yaptım vs. dedi. En önemlisi biz kamptayken İstanbul da yöneticilerin tamamını bırakmamalıydım vs. dedi. Açık açık yönetici transferlerine bindirme yaptı. Onları yanıma çağırsaydım ve işleri kontrol altında tutabilseydim sonradan onaylamak zorunda kalacağım transferlere red cevabı veririm vs. dedi. Açık açık Sezer, Eneramo transferlerinin itirafıydı.

Franco için söyledikleri iyiydi. TS maçında Bilic 11 başlatıp, takımın as stoperi olmasını istiyordu. Ben TS gibi takıma karşı ne olur olmaz diye tecrübeliler ile başlayalım dedim. İlk dört hafta mükemmel performans vs. derken takımı bozup dengeleri alt üst etmeyelim dedik ama hata yaptık. Franco'yu o gün takımla başlatsak silip süpürürdü dedi.

Bundan önce Lescott vs. sorulduğunda stoper alıyorsunuz halen Franco'yu düşünmüyorsunuz dediğin de Güntekin'e cevabı da güzel oldu. Belki Franco'nun yanına alıyoruz diye. Zaten dedi ikinci yarı oynayacak. Bakalım, umarım tutar.

Kendisi ne konuda eleştiriliyorsa hepsine paşa gibi cevap verdi. Şu konuşmanın üstüne laf atmak gerizekalılık olur, çünkü atılacak bir konu yok.

Her hatasını da anlattı büyük ölçüde, düşündüklerini de anlattı. Plan nedir gösterdi, güzel de konuştu.

Bir tek şu ceza olayının üstünde biraz ergence durdu. O da normal, ne kadar konu üzerinde fazlasıyla haklı olsa da ve ona göre konuşsa da ben halen "GS maçında bir kişinin burnu bile kanamadı. Orada futbolcunun canı tehlikedeydi" tarzı bir savunma yapmanın iyi bir yöntem olmadığını düşünüyorum. Bazı durumlar vardır. Haklıyken haksız durumuna düşersin, buradaki karşılaştırmada da biraz öyle oluyor bana kalırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

nasil zararda olunuyo ben onu anlamadim, mecburen alinan yerliler zaten yabanci parasina artik, butce ona gore ayrildi desen, oyle degil.

Abi şöyle diyeyim, mesela bugün Frei olayını söyledi.

daha ucuza alırdık dedi. potansiyeline o kadar para verdik ama transferin son gününde alındı diye bastıramadık. İhtiyacımız vardı, zorunda kaldık dedi.

Şimdi şu saçma karar alınmasa gidip Frei'dan çok daha iyi ve potansiyelini daha genç yaşta göstermiş yabancı bulamaz mıydık? Bulurduk. En kötü denerdik.

Deneme bile yapamıyoruz. Frei'a yatırım yapmak zorunda kalıyoruz. Olacak mı diye beklemek zorunda kalıyoruz. Zarar budur.

Frei'a yine yatırım yapardık ama karşı taraf bizim zorunluluklarımızı kendi lehine kullanamazdı.

Keza Anadolu kulüpleri de aynı boku yiyor.

Tarık olayı ortada işte
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Yabancı kuralı konusunda tavri net, cok sacma bir kural bana kalsa serbest bırakım ama böyle bir karar alındıysa uygulanması gerekir sadece biz değil herkes ona göre plan yapıyor dedi. gs yönetimden taraftara ağlaya ağlaya bitiremedi. zamanında onay vermeseydi başkan aysal iş işten geçtikten sonra aklı başına geldi.
usenmesem tarihlerle getiricem de neyse hadi.

ikincisi ben onder ozen anlamıyor demedim. tanrı parcacıgı degil dedim. iyi adam bence de ama oyle abartıldıgı gibi inanılmaz bi adam degil. FT de abartıldıgı kadar inanılmaz bi adam degildi mesela. Planlarını anlatan versiyonumuzda var Unal Aysal mesela onu da seviyoruz ama geyik babının dısında unal baskanı tanrı parcacıgı yapan insan bilmiyorum ben. seviyoruz işte iyi herif. agzı ile yaptıgı iş aynı yerde.

OÖ:

dedi transferde hata yaptım sonra yan cizdi ama bakın galatasarayda brumanın %60 ına 12m verdi diye.

dedi takımı genc kurdu genis kurduk olabildigince sonra gitti total 18 mac yapan takıma gun hesabı yaptı. biz buyuk takımız bize bunlar koymamalı diyemedi(ki okadar sacma bi diyalogtu ki orda kapatmak istedim yeterli dinlememisler falan uashfuashd).

guntekin saydı abimin getirdigi 6 oyuncu total 200 dakika oynamıs ligde. tolga serdar motta atiba dısında takıma entegre olan bile olmadı. ki onlardan serdar ve motta kotu cıktı. adam 2/12 transfer yuzdesiyle basarı saglamısken zaten ben kotu transfer yaptım dedi. E HERALDE LAN.

ronaldinho yu kim istemez diyip fernandese laf soktu(guzel bi agızla sokması dısında bunu yapmayan yok zaten).

CL ye gitmemiz lazım para dedi.

Sonra takım oyuncularımın teknik ekibimin tum basarılar. tum basarısızlıklar benim dedi.

very itiraf.
Sosyal ağlarda paylaş

e ben de onu diyorum abi iste, ne mevcut sistem ne karar bi kere alindi uygulanmali diye savundugunuz sey iyi degil, ve kalkmasi kimseyi magdur etmez. asil magdur eden mevcut sacmalik, mecbur oldugun icin sacma sapan adamlara ederinden fazla para vermek zorunda kaliyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

aquila said:

nasil zararda olunuyo ben onu anlamadim, mecburen alinan yerliler zaten yabanci parasina artik, butce ona gore ayrildi desen, oyle degil.

Abi şöyle diyeyim, mesela bugün Frei olayını söyledi.

daha ucuza alırdık dedi. potansiyeline o kadar para verdik ama transferin son gününde alındı diye bastıramadık. İhtiyacımız vardı, zorunda kaldık dedi.

Şimdi şu saçma karar alınmasa gidip Frei'dan çok daha iyi ve potansiyelini daha genç yaşta göstermiş yabancı bulamaz mıydık? Bulurduk. En kötü denerdik.

Deneme bile yapamıyoruz. Frei'a yatırım yapmak zorunda kalıyoruz. Olacak mı diye beklemek zorunda kalıyoruz. Zarar budur.

Frei'a yine yatırım yapardık ama karşı taraf bizim zorunluluklarımızı kendi lehine kullanamazdı.

Keza Anadolu kulüpleri de aynı boku yiyor.

Tarık olayı ortada işte
yani diyoki bu sene veridigm fazla 5m euro yuzunden ertesi sene de 5+0+3 olunca da tum oyunculara fazla para vermeyi kabul edip ama degisirse zarara gireriz diyosa hic konusmayalım. marjinal zarar/kar haberi olmamasını siz kabul ediyosanız size de cok yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tamam işte kaldırılsın zaten, ama diyorlar ki onlar xx/xx/xxxx tarihinde kaldırılacak. Bu tarihte atıyorum 1 gün, 1 hafta sonrası olmayacak.

Seneye ya da ondan sonraki seneye kaldırın. Ama çıkıp benim kafa yorup, fazla mesai harcadığım bir ortamda birileri istiyor diye fevri olarak aldığın karardan dönme diyorlar.

Haklılar sonuna kadar, sadece futbolda değil her konuda yani şu süreç böyle işlemelidir.

GS yerli transferi yapamadı, kadrosunu adam gibi kuramadı diye zar zor kuranlar niye zararlı konuma düşsün? Hani FB'yi eleştiriyoruz boşuna reröerrö yapıyorlar diye ama onlar bile ne olur ne olmaz diye plansız da olsa kadrolarında yerli şişirmesi yaptılar.

Var olan sistem hastalıklı da olsa usulüne, kuralına göre oynayanlar bir adım öndeler. Bu önde olması da işte küçümseyenlere kaçınca dünyalar yerinden oynuyor. 1.5 sene neredeydin de ligin hakkını, değerini savunamadın o zaman?

Sorun burada işte, yoksa kimse bu sistemi savunmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

applev0dka said:

usenmesem tarihlerle getiricem de neyse hadi.

ikincisi ben onder ozen anlamıyor demedim. tanrı parcacıgı degil dedim. iyi adam bence de ama oyle abartıldıgı gibi inanılmaz bi adam degil. FT de abartıldıgı kadar inanılmaz bi adam degildi mesela. Planlarını anlatan versiyonumuzda var Unal Aysal mesela onu da seviyoruz ama geyik babının dısında unal baskanı tanrı parcacıgı yapan insan bilmiyorum ben. seviyoruz işte iyi herif. agzı ile yaptıgı iş aynı yerde.

OÖ:

dedi transferde hata yaptım sonra yan cizdi ama bakın galatasarayda brumanın %60 ına 12m verdi diye.

dedi takımı genc kurdu genis kurduk olabildigince sonra gitti total 18 mac yapan takıma gun hesabı yaptı. biz buyuk takımız bize bunlar koymamalı diyemedi(ki okadar sacma bi diyalogtu ki orda kapatmak istedim yeterli dinlememisler falan uashfuashd).

guntekin saydı abimin getirdigi 6 oyuncu total 200 dakika oynamıs ligde. tolga serdar motta atiba dısında takıma entegre olan bile olmadı. ki onlardan serdar ve motta kotu cıktı. adam 2/12 transfer yuzdesiyle basarı saglamısken zaten ben kotu transfer yaptım dedi. E HERALDE LAN.

ronaldinho yu kim istemez diyip fernandese laf soktu(guzel bi agızla sokması dısında bunu yapmayan yok zaten).

CL ye gitmemiz lazım para dedi.

Sonra takım oyuncularımın teknik ekibimin tum basarılar. tum basarısızlıklar benim dedi.

very itiraf.

baştan sona o kadar yanlışsın ki nerden başlasam bilemedim.
bulabiliyorsan önder hocanın konuşmasını tarihi ile getir.
ama diğerleri gibi fanatik linki olmasın

bruma konusunu cok net kıçından anlamışsın. biz pedro ve frei'ya potansiyellerine para ödedik, bu yanlış bişey değil olağan bişey, bazen oyuncunun gününe para ödersiniz bazen potansiyeline ödersiniz.
gs de aynısını yaptı brumanın potansiyeline 12m ödedi hem de bonservisinin %60ına dedi.

ve sen burdan transferde hata yaptım ama bakın gs de yaptı dediğini mi anladın ?

adam franco ve frei transferlerinden gayet memnun, hata dedikleri enaramo ve sezer.

hayır kulağınız ile dinlemiyorsunuz sonra gelip burda her konuşmasını dinledim öyle cok da iyi bir adam değil diye ahkam kesiyorsunuz.

fernandese laf sokmadı ortada olan bişeyi söyledi, biz ondan takıma katkı vermesini winner özellik ortaya koymasını bekliyoruz ama yapamıyor, konuştuk 2. yarı yapmaya çalışacak dedi.

ne yapsaydı arkadaşının gözünü patlatan melo'yu sampiyonluk gider korkusu ile affeden FT gibi mi davranmalıydı ? takımda stoper yoktu sakat ve cezalıdan toroman yine affedilmedi karakter koydu adam.

gün hesabını da kıçından anlamışsın.

biz tek ligde varız, fener tek ligde var, kasımpaşa sadece ligde var bu takımlar ile arada bu kadar fark olmasının sebebi nasıl bir adalet olabir dedi.
gs avrupada var onu anlıyorum ve dışarda tutuyorum diger takımların açıklaması ne dedi.

bence yeterince vurdum ve öldün, devam etmeme gerek yok.

kulaklarını kullan dinlerken, sonra ben hepsini dinledim iyi biliyorum deme
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...