Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah belanı versin IELTS


Nigger_of_the_sand

Öne çıkan mesajlar

Sırf writingin 2. kısmında verdiğin bok gibi konu hakkında kısıtlı zamanımda yazdığım haznesi zengin, grameri düzgün, tutarlı, anlamlı ve conlusionu olan yazımda 250'den az kelime kullandım diye 5'i çakıp ortalamamı 1 puan düşürdüğün ve her gereksinimin üstünde olan cillop gibi skorumu section bazında başarısız konumuna düşürerek mundar ettiğin için allah evine ateş düşürsün, çoluğun çocuğun ölsün. Götveren yavşaklar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok merak ediyorum writingde 6-7 alanların kaçı benim kadar kelime hazneli, dile hakim ve kaliteli argümanlar kullanmıştır. Adam gibi konu verin bülbül gibi şakiyim amk Türkçe'de bile zar zor fikir beyan edebileceğim birşey hakkında nasıl 250 kelime yazayım ben. Kimse o kağıda bakıp da elini vicdanına koyup "bu adamın dil hakimiyeti 5'tir" diyemez arkadaş. Sınav İngilizce bilgisini ölçmediği gibi değerlendirmede de takmıyorlar anlaşılan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Writingde 2 task var, biri 150 diğeri 250 kelimelik. 1 saat de süren var. Yazacağım şeylerin İngilizcelerini düşünmek değildi sıkıntı, gerçekten argüman üretebilmem için düşünmem gerekti. 40 dakika ayırmam tavsiye edilen taski yazmaya başladığımda sınavın bitimine 15 dakika kalmıştı bu yüzden. Kelime limitinin yarısının üstünde ama girişi gelişmesi sonucu ve ifade gücü olan birşey yazdım yani sonuçta. Yazdığım şeyin konunun ana fikri dahilinde ve gramer olarak düzgün olduğuna karar verecek kadar hakimim zaten dile, en büyük darbenin 2. taskin kelime sayısından geldiği çok bariz. Her konu hakkında bir sürü fikrim olmak zorunda mı arkadaş, sınav dil sınavıysa dile olan hakimiyetimi ölçsün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

Ben konuyu çok merak ettim.

"Çalışanların iş yerlerinde daha az zaman geçirmelerinin enerji ve kaynak tüketimi açısından kazançlı olabileceği gözlemlenmiştir ve bazı işyerleri bu yüzden haftanın belli günlerinde çalışmama kararı almışlardır. Bu konu hakkındaki değerlendirmeleriniz."

Böyle birşeydi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu anlamlı ve mantıklı birşey yazdım zaten de 250 kelimelik malzeme çıkmadı. Tek cümlede de özetlenebilecek birşey çünkü. Her insanın kendi seçtiğin bir konuda laf yapmasını bekleyemezsin ki, o zaman dil bilgisini değil demagogluğunu ölçmüş olursun. O da başka birşey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...