Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Berber

madcow

Öne çıkan mesajlar

liseden sonra saçlarim hep uzundu belimi geçtikten sonra 6 ya vurdum sonra kendim kestim bir sene falan
tekrar normal boyutlarda uzatmaya basladiktan sonra iyi berberin sürekli gittigin berber oldugunu fark ettim
berberlerle ciddi uzun süreli iliskin olmasi lazim hem adama alisiyosun -tras olmak çok rahatsiz edici olabiliyor bazen-
hemde adam saçini ögreniyor yarim saat anlattiktan sonra keni bildigi gibi kesmiyor
anadolu yakasinda berber bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ataşehirde atatürk bulvarı üstünde, atablokları altında var berberler. ben random bi tane seçmiştim ataşehire taşınınca memnun kaldım sonra, hep ona gidiyorum. ismi 'miss' galiba, ama yerini tam tarif edemicem, migros'tan uzak tarafa doğru, 2. katta.

bi ara ben de gitsem fena olmicak, çok seyrek gidiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

ataşehirde atatürk bulvarı üstünde, atablokları altında var berberler. ben random bi tane seçmiştim ataşehire taşınınca memnun kaldım sonra, hep ona gidiyorum. ismi 'miss' galiba, ama yerini tam tarif edemicem, migros'tan uzak tarafa doğru, 2. katta.

bi ara ben de gitsem fena olmicak, çok seyrek gidiyorum

berberin adı miss ve son ona mı gidiyorsun ?

eyvahlar olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

Sacını hep 3 e kestiren biri olarak duz mahalle berberine gidiyodum. simdi adam gibi berbere gidip duzgun kestireyim dedim berber bilmedigimi farkettim. soyle guzelinden varsa tavsiye edin.

istanbul/anadolu yakası olursa super olur

istanbulda 7 sene yaşadım o süre içerisinde bir arkadaşımın sayesinde bağdat cad. üstünde göztepe ışıklarda tonyguy var orada yasin var tavsiye ederim yurt dış ile bağlantılı bir adam. sana yakışmayanı yapmaz çok hassas bir eli vardı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...