madcow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Sacını hep 3 e kestiren biri olarak duz mahalle berberine gidiyodum. simdi adam gibi berbere gidip duzgun kestireyim dedim berber bilmedigimi farkettim. soyle guzelinden varsa tavsiye edin. istanbul/anadolu yakası olursa super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 liseden sonra saçlarim hep uzundu belimi geçtikten sonra 6 ya vurdum sonra kendim kestim bir sene falan tekrar normal boyutlarda uzatmaya basladiktan sonra iyi berberin sürekli gittigin berber oldugunu fark ettim berberlerle ciddi uzun süreli iliskin olmasi lazim hem adama alisiyosun -tras olmak çok rahatsiz edici olabiliyor bazen- hemde adam saçini ögreniyor yarim saat anlattiktan sonra keni bildigi gibi kesmiyor anadolu yakasinda berber bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ataşehirde atatürk bulvarı üstünde, atablokları altında var berberler. ben random bi tane seçmiştim ataşehire taşınınca memnun kaldım sonra, hep ona gidiyorum. ismi 'miss' galiba, ama yerini tam tarif edemicem, migros'tan uzak tarafa doğru, 2. katta. bi ara ben de gitsem fena olmicak, çok seyrek gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 soyle internette bakınırken Ali Gür diye bi abi gordum var mıdır bunu bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Berberi internette bulmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 xaty said: ataşehirde atatürk bulvarı üstünde, atablokları altında var berberler. ben random bi tane seçmiştim ataşehire taşınınca memnun kaldım sonra, hep ona gidiyorum. ismi 'miss' galiba, ama yerini tam tarif edemicem, migros'tan uzak tarafa doğru, 2. katta. bi ara ben de gitsem fena olmicak, çok seyrek gidiyorum berberin adı miss ve son ona mı gidiyorsun ? eyvahlar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 git bostanciya sec bi mahalle berberini gudik sac modeli yapan yamyamlara para bayilmayin bos yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Gel beri yar gel beri.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Ne adamlar var yahu daha berber arıyor nette haha gülünür buna ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Bağdat Caddesi, Göztepe Işıklara yakın Toni & Guy. Mesut abiye gidersin sana harika bir kesim yapar. Çokçada paranı alır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 madcow said: soyle internette bakınırken Ali Gür diye bi abi gordum var mıdır bunu bilen sakın ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 JestersTear said: Gel beri yar gel beri.......... napıyosun sen Meryem Gayberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 toni&guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 kastamonu'da var bi tane çogiyi dayıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 karaktersiz said: iyi berberin sürekli gittigin berber oldugunu fark ettim berberlerle ciddi uzun süreli iliskin olmasi lazim EVET! 1986-2009 ayni berbere gittim, sonra kentin öbür ucuna taşındım. Hala acı çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 madcow said: Sacını hep 3 e kestiren biri olarak duz mahalle berberine gidiyodum. simdi adam gibi berbere gidip duzgun kestireyim dedim berber bilmedigimi farkettim. soyle guzelinden varsa tavsiye edin. istanbul/anadolu yakası olursa super olur istanbulda 7 sene yaşadım o süre içerisinde bir arkadaşımın sayesinde bağdat cad. üstünde göztepe ışıklarda tonyguy var orada yasin var tavsiye ederim yurt dış ile bağlantılı bir adam. sana yakışmayanı yapmaz çok hassas bir eli vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar