kath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Daş gibin iphoneum şirket de smartphone verince boşa çıktı. Satayım ufak tefek borç morç aradan çıkartayım diyorum. Yaklaşık 1.5 sene garantisi devam ediyor, hiç bir problemi yok. Hep case ile kullandım kozmetik vs sorunsuz. Fiyat olarak 1400 düşünüyorum, 1500 liraya philips dock ile birlikte verebilirim, inluv case ve screen protector de benim hediyem oluyore. Ankara ve elden ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Ayıqqss ;)))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Bunu alın bak bi daha bulamazsınız böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 64gb mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 16gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 1/4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 kapalı kutu, yurtiçi garantili 1500'e veriyorum ben burada, genpa değişimden geldi :p şaka şaka bir arkadaşa satıyorum onu ayırttı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Hayirli satislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 1300 philips dock ile birlikte veriyorum, sanıyorum fiyat bir miktar yüksek kalmış paticanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 şubatta sat. kredi kartına taksitle cep telefonu alma dönemi bitiyor sana gelip "ama sıfırı hem de taksitle" diyemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Taksitle telefon alma nasil bitiyo ya? Oyle salak sey mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 şubat 1 itibariyle taksitle cep telefonu, fotoğraf makinesi, bilgisayar, kuyum alamayacaksın. mobilya ve beyaz eşya taksitleri de max 9 a iniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Taksit sayısı azalacak diye biliyorum, direk tek çekim mi olacak ? Bu arada ben acil olduğu için satıyorum Şubata kadar satılmazsa zaten satmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 direk tek çekim olacak evet ama acilse işin bekleme tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 max 6 taksit olacak diye biliyorum ben, sadece tek cekim olmaz yani. 6 dan fazla taksit yapamiyorsunuz sadece diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ikinci elcilere gün doğdu desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Spiegel said: max 6 taksit olacak diye biliyorum ben, sadece tek cekim olmaz yani. 6 dan fazla taksit yapamiyorsunuz sadece diye biliyorum. diye biliosun da resmi gazatede çıkan "telekomünikasyon ürünü" kapsamına cep dahilse sıfır taksit. gerçi bddk geçen gün belirleyememişti cep ve bilgisayar dahil mi değil mi diye. bugünlerde açıklarlar bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Bu hafta sonuna özel 1200 lira, bu fırsat kaçmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bi resim yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Fotoğraf çeker koyarım ilgilenen olursa da, iphone 5 işte yahu siyah renk, sürekli case ile kullanılmış çiziksiz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 MasterHapLo said: satılık afyon diye okudum Bende öyle okudum, bi de altta satılık sokak var dedim noluyo amk ülkeyi mi parselledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 1200 bu hafta sonu go go go :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar