Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kahretsin Ya : (

Eray_GNR

Öne çıkan mesajlar

Su anda kankam odada tv ye bakıyor olmasından yararlanarak bu theradi actim annesiyle bizdelerdi haftanın 5 gunu beraberiz annem annesi babam falan okey oynuyolardı o da tv ye bakıyodu bende nfs oynuyordum

telefon geldi ve birden ceketlerini giymeye basladı annem kulagıma fısıldadı kankimin amcası cok agır bir trafik kazası gecirmis sakın belli etme dediler kendimi tutamıyorum

cunku amcasını cok seviyor buda babasının kanserden olmus olmasından dolayı
Yardım edin bana pati :([signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence
[b][i] Yok yok olunca var olur...

Asigo 64
Sosyal ağlarda paylaş

valla bi an kendimi senin yerine koymayı dusundum de çok çok zor bi durum eray cım..Şimdi soylesen bi turlu soylemesen bi turlu, zaten buyuk acılar yaşamış biri dedigin kadarıyla , + amcasını da kaybederse iice hayata kuser arkadaşın..Bence anneni dinle şimdilik bişi soleme kesin bişiler belli olana kadar..Amcasının hayati tehlikesi olmadıı anlaşılınca bi trafik kazası geçirmiş ama durumu iimiş hadi hemen gidelim die geçiştirme şansın olabilir o yuzden sessisligini koru bence....

Kolay Gelsin ,Geçmiş Olsun.....[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet su an itibariyle hastaneden geldik olaylar su sekil gelisti

Ilk once cebime bir telefon babam aradı tulay teyzenlerin evin arkasından arabayı al aliyi de al devlet hastanesine gel !

Arkı aldım yolda trafik kazasını anlattım . hastaneye gittigimizde herkez aglıyordu ve ogrendikki amcası kazasırasında ölmüş

usak cezaevi yakınlarında kafa kafaya carpıstıgı bir araba sonucu araba hurda ve kafası kopmus arkım cok kotu durumda su an[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence
[b][i] Yok yok olunca var olur...

Asigo 64
Sosyal ağlarda paylaş

allah rahmet eğlesin arkınada yardım etsin geçmiş olsun[signature][hline]John_Petrucci, 03 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
Bide Nükleer başlıklı kız var o daha iyi bence...
If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE
---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD
LETS DANCE ALL AROUND
UNTIL WE PUKE AROUND
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...