Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Su anda kankam odada tv ye bakıyor olmasından yararlanarak bu theradi actim annesiyle bizdelerdi haftanın 5 gunu beraberiz annem annesi babam falan okey oynuyolardı o da tv ye bakıyodu bende nfs oynuyordum telefon geldi ve birden ceketlerini giymeye basladı annem kulagıma fısıldadı kankimin amcası cok agır bir trafik kazası gecirmis sakın belli etme dediler kendimi tutamıyorum cunku amcasını cok seviyor buda babasının kanserden olmus olmasından dolayı Yardım edin bana pati :([signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 çok zo rbir durum ama bence sen biraz sus hata bu topiği gizle çünkü paticiğe girer yada yanlışlıkla tread di görürü fl[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Yok su an tv ye dalmıs durumda yenice baktım bi duyursa gercekten kahroluruz :([signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 hadi yaaa inşallah hayatta kalır..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Offf, ciddi bir şeyi yoktur umarım... Geçmiş olsun...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ya cok agır dedi annem :([signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ağır derken kazayı kastetmiştir durumunu değil... Yani ne hurdaya dönen arabalar var ağır kazalarda da içinden birkaç çizik sıyrıkla kurtuluyor insanlar. Umarım öyle bir şeydir...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 işallah düzelir sen kendini tut normal davran en azından haber gelene kadar falan geçmiş olsun[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Hayati tehlikeyi atlattı haberi gelene kadar sus ve ondan sonra söyle. Çok geç duyarsa yanında olamadım diye de vicdan azabı çeker.[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Kimsenin başına böyle olaylar gelmesin.İnsan ne yapacağını bilemiyor.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Allah amcasına acil şifalar versin. Sizlerede sabır.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 valla bi an kendimi senin yerine koymayı dusundum de çok çok zor bi durum eray cım..Şimdi soylesen bi turlu soylemesen bi turlu, zaten buyuk acılar yaşamış biri dedigin kadarıyla , + amcasını da kaybederse iice hayata kuser arkadaşın..Bence anneni dinle şimdilik bişi soleme kesin bişiler belli olana kadar..Amcasının hayati tehlikesi olmadıı anlaşılınca bi trafik kazası geçirmiş ama durumu iimiş hadi hemen gidelim die geçiştirme şansın olabilir o yuzden sessisligini koru bence.... Kolay Gelsin ,Geçmiş Olsun.....[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Evet su an itibariyle hastaneden geldik olaylar su sekil gelisti Ilk once cebime bir telefon babam aradı tulay teyzenlerin evin arkasından arabayı al aliyi de al devlet hastanesine gel ! Arkı aldım yolda trafik kazasını anlattım . hastaneye gittigimizde herkez aglıyordu ve ogrendikki amcası kazasırasında ölmüş usak cezaevi yakınlarında kafa kafaya carpıstıgı bir araba sonucu araba hurda ve kafası kopmus arkım cok kotu durumda su an[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Allah rahmet eylesin..Sevenlerine başsağlığı..Arkadaşınıda fazla boğma,yardımcı olmaya çalış..[signature][hline]Kömürlü Kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Allah rahmet eylesin...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mekanı cennet olsun.[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Başsağlığı ve sabır.[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 cok saolun[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 [Bu mesaj Eray_GNR tarafından 23 Aralık 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 allah rahmet eğlesin arkınada yardım etsin geçmiş olsun[signature][hline]John_Petrucci, 03 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: Bide Nükleer başlıklı kız var o daha iyi bence... If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE ---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD LETS DANCE ALL AROUND UNTIL WE PUKE AROUND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monarchy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 eray kanki ilk önce geçmiş olsun ölüm haberini yazdıktan sonra okuyabildim ayrıca başınız sağolsun allah sabırlar versin mekanı cennet olsun elimden bişey gelirse soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 off fena olmuş ya. geçmiş olsun.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Allah rahmet eylesin. Bol sabır diliyorum.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 başından beri okuyunca hiç adını bile duymadığım bi insan için üzüldüm. Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun :([signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ve belki inanmazsiniz ama arkamda tepine tepine aglayan birisi var kankimin ablasi :( gercekten kotu birsey ya[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 öncelikle geçmiş olsun... 2 gün önce benimde amcam trafik kazası geçirdi suratı felan yaralanmış hastanedeymiş. Ankarada geçirmiş oda bugün öğrendim.. [signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 [Bu mesaj nedanko tarafından 23 Aralık 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar