imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 silaha deadly sürmek için armslore + poisoning lazım değil mi? bi de deadly sürünce deadly vuruyor mu? warrioru sw yapıcam galiba poi ile takılıcam belki daha işe yarar bi şey olur. yada fence yaparım. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 mace baya gıcıktı diye hatırlıyorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Red said: the others bizim gültün alt tarafına koymuş castle sdfs abi bunlar ne kadar gerizekalı ve ezik insanlar ya ahaha. boktan pvp yaptığımızı biliyolar, oldu da birini kestiysek sinirden köpürüyolar falan. şimdi hırslarını alamayıp kale altına kale kurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Aluriel said: mace baya gıcıktı diye hatırlıyorum sanki bi işe yaramıyor. stam shot yalan. sakatlama desen daha 1 kere denk geldi saatlerce süren aksiyonlarda. en azından poi vurayım bari dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 aganın pokunun üstüne pok olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 xhi said: yildirimokur said: Ben bu nickleri ilk defa duyuyorum. Hangi yıllar arasında oynadın? Nick neydi? Serverın en iyi çarını nasıl bilmezsin ? Liv - GM Animal Tamer-Mage. En iyi olunca hacklendi tabi bi süre sonra. Hackleyen de Fistan diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 boxta pk olan adamlar çok komiğime gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ebn hackledim fisana itemları verdim oburune parayı verdim diğerleride hani bana hani bana diince hesabıda onlara verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Anca kendini hacklersin sen, daha yazı yazamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 karşımda heklediğim adam olunca elim ayağım titredi lorttum pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 imamizer said: Aluriel said: mace baya gıcıktı diye hatırlıyorum sanki bi işe yaramıyor. stam shot yalan. sakatlama desen daha 1 kere denk geldi saatlerce süren aksiyonlarda. en azından poi vurayım bari dedim. ipyden bahsediyorum ben ya. nebulayı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 2 gün oynamadım oyunu bırakmışsınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Artariel said: Red said: the others bizim gültün alt tarafına koymuş castle sdfs abi bunlar ne kadar gerizekalı ve ezik insanlar ya ahaha. boktan pvp yaptığımızı biliyolar, oldu da birini kestiysek sinirden köpürüyolar falan. şimdi hırslarını alamayıp kale altına kale kurmuşlar. En baştan kaleyi ıssız adalardan birine kuracaktınız arkadaş. En başta millet Ekşının merkezi olsun iki vadinin arasına koyalım Vadiyi kontrol edelim haraç keselim diyordu. Ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Başlığa hype bitti yazalım lütfen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yildirimokur said: xhi said: yildirimokur said: Ben bu nickleri ilk defa duyuyorum. Hangi yıllar arasında oynadın? Nick neydi? Serverın en iyi çarını nasıl bilmezsin ? Liv - GM Animal Tamer-Mage. En iyi olunca hacklendi tabi bi süre sonra. Hackleyen de Fistan diye tahmin ediyorum. oo yıldırım lortum cipi piliz nasıl unutmuşum :D özledim laynX( hype yeni başlıyo yazalım. 2 gün yılbaşında yoktuk adamlar oyunu bırakmış yazalımmmm aslkjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Beyler bırakıpta warlock charı olan varsa versin bari oynayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 saglam geri gitti server ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ya olm beni sıkıntı bastı yokmu oynıcak bi server bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 irkli bir Server acalim diyoruz 4irk 4er class ufak bir haritada maksat eglenmek.. eski usul ilk girilen basic skiller gm digerleri class altinda kasilacak şekilde oynariz aksamlari diyorsanız 203client zaten bug yok pusur yok gayet sade sekilde. hizlandiralim oluşumu bir haftaya acalim free acc altta alttan oynansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ben yardım ederim öm den skype falan yazın isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 lan guildde tek başıma kaldım kullanmadıgınız accountları craft mraft ne varsa verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 gm hırsızı olan kim var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 girdim baktım guilde kimse yok lan harbiden çok yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Az once bende girdim koskoca kalede tek basima olunca ciktim oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar