spompas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 denedim olmadı bi format atiimda gelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ya arkadaş şu fire-ice robe yapmak ne kadar karın ağrısı bir şeymiş, ice-fire crystal düşmez diğer malzemer desen .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 malzemeleri moonglow'daki bir vendorda satılıyordu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ya zaten 5 tane falan büyük dragon kestim düşmedi fire crystalı o vendordan aldım diğer malzemeleri görünce bi daha küstüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 aynen monglowda saatıyolar ugrastıgına degmez aynı surede para kassan alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bu arada pure mage oynamak çok efetif olmuş şu robeyi giydikten sonra bayaa bayaa avantajlı silah bonuslarını test eden oldumu bilmiyorumda o bonuslar düşükken warlock falan oynanmaz net söylüyorum, 2 gün boyunca +lı spearla pvp yaptım 1 kere attan düşürdü düşünün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 server patates bunda çoğumuz hemfikiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 server pattes ve açıkcası staff içinde oturup kod yazıp adam edecek kimse de yok gibi. ben hala adamların eski nebulayla alakalarının olmadığını, nebula ismiyle çakallık yaptıklarını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 magic resist kasınca normalden daha fazla büyü damage ı almak benim için son nokta oldu açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 tabansız bir emulatör olduğu için sphere ile açılan her server yamalı bohçadan başka hiçbir şey olamaz. o serverın sonucu mutlaka yamalı bohçaya dönüşecek. çünkü sistemler birbiri arasında tutarlı değil, kompanse etmek için başka bir şeye bonus eklerken çok farklı başka bir şeyden de kaybediliyor. sonsuza kadar gider bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 HocaEfendi said: dusuncelihayvan said: öff feci patladım res scroll için 80 magery de lazımmış nebula forumlarında inscriptionı gmle res scroll ile para kas sonra magery kas diyorlardı mal gibi atladım varımı yoğunu yatırdım para kalmadı :) nerdesın yardım edeyım sana biraz. valla sevinirim :) Akşam girerim oyuna. Moonglow'da takılıyorum kuzey magery'e gidiyorum orada blank scroll oluyor. res scroll ile para yapıp daha efektif bir char kasmak lazım pvp için. Pure mage zor olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 tek karakter res ile de para biriktirmek zormuş görmüş oldum. tower alayım istiyorum da ohooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 iş yeridneyim, iki client işini yapamıyorum varmı para aktarabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 benim eve ortaksın işte kullansana ne ev alacam diye kasıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 sanki ilelebet oynayacaksın. baksana bırakmayı satmayı vs düşünüosun. ev olsun küçük olsun benim olsun. öyle "kaldırdı mı" vs diye düşünmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ne kaldırıcam abi al senin olsun enteresansın ha evi satmam - sende 2 haftaya bırakıcaksın zaten bırakırken red e verirsin, unutma atlama ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 benim canım acayip eve online çekti bu arada ya afgsgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Certhas said: magic resist kasınca normalden daha fazla büyü damage ı almak benim için son nokta oldu açıkçası. aahahhah yuh ya gerçekten böyle mi :) ben kasamadan bıraktım açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 banada geçen gün geldi de evden çalışan biri olarak eve oynarsam en geç 3 aya işsiz kalırım. ofiste çalışırken bile eve hayatımı ele geçiren bir kanser gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bingildak said: ne kaldırıcam abi al senin olsun enteresansın ha evi satmam - sende 2 haftaya bırakıcaksın zaten bırakırken red e verirsin, unutma atlama ama asdkjda sen böyle yapınca bir anda "eee ev de alınca ne kasıcam ben" dedim. dur düşünim. amaçsız kalıyorum bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 imamizer said: benim canım acayip eve online çekti bu arada ya afgsgsd girdikten 5dk sonra çıktım, uzay gemisi mi uçuruyoruz oyun mu oynuyoruz belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 olm siz böyle deyince ben de lan ev alsam ne almasam ne zaten yarın öbürgün patlayacak moduna girdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Bende eve oynamak istiyorum, hatta iki pilot şu an açık skill kasıyor. Ama bir farm+maden corpuna girmek istiyorum, araştırmıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 dusuncelihayvan said: olm siz böyle deyince ben de lan ev alsam ne almasam ne zaten yarın öbürgün patlayacak moduna girdim :( hypecılar bozdu moralimi gerçekten. bir de dün laptopta scroll yazarken (gözüm karakteri görmezse rahat edemiyorum) farcry 3 oynadım, "aaa oyun oynamak ne güzel" dedim. uo fln bilemiyorm pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 abi ben o kadar para yaptım, o parayla gear stoklayıp şuursuzca pvp yapacaktım. karaktere necro kasarken 100 int yaptım, 25 dex kaldı. macroda nasıl olduysa karma grisi oldu. karma grisi olunca haliyle stat arttıran enstrümanlara gidemedim. dedim ki giyeneyim çıkayım 25 dex bile olsa 3-5 mob keserim kendini toplar. bütün mezarlık + orc kampı + wild bear falan kestim. bir karma almadım. geriye oturup dex kasmak kalıyordu, başlarım şiperine dedim kapattım geçtim. evde 3 pc boşta yatıyor açmıyorum bile. keyifsiz yani hiçbir şey çalışmayınca insanın şevki kırılıyor. zaten benim için necro/resist/spirit/magical olmadan bonus çalışmaz noktasında bitmişti. parayı bitirene kadar şuursuzca çar çur edecektim onu bile yapamadım yani. zaten şu aralar çok sıkışığım iş güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar