Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 lol. iyi tmm ph dayken 4 kişi bulursak 2 kalvascı da uyar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 3 tane mage; 1 invis 2 flame strike cillop gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 hmmmmmm. tmm bende warlock var. invisci olurum. 2 mage lazım fs atabilecek. arada eglenelim edit; pardon ya benim craft karakterde 80 magery var. ama dmg ı düşük olur pure mage olmadıgı için. insc bonusu var da eva bonusu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 sanırım 40 küsür civarı vuruyor flame strike bonuslar olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 IPY3 açılana kadar eğlencesine takılabiliriz böyle ya, gerçi bu kadar dedm ama bende mage yok henüz dsfjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 eva bir saatte falan 100 leniyor sanırım makroyla ben büyük ihtimal 2. ins. karakteri hazırlayacağım da vaktim yok işte oynayacak. bugün yokum, yarın malum yokum, ertesi gün yokum. haftasonu da yoktum. anca makro falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 deprem sote yapın daha zevkli :) 1 mage adam cekiyor, cekerken in jux'ları alıyor ve 2 sn onceden team speak'ten depremi atlamaları için bas komutunu veriyor, 2 mage üst üste binip kendilerine in jux, ingconito atıp, deprem atıyor, önceden bastıkları için cekilen adamlar in vas por yazısını göremiyor ve cekilenler ekrana girer girmez yatıyolar. biz bu sekilde dünyaları kesmiştik eskiden, warrior'ların hiç şansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 macrodakiler kesmek için demiş arkadaş onları, gz içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 aynen. benim öyle canım yandı. başkalarının da yansın istiorum lkajsdsalk ayrıca normal karakterlerimiz olup mimlenmesin. incog da gezmek istemiyorum. app olsun işte vm kurmaya uğraşsam kendim yaparım da ona uğraşamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 AHAHAH dimi Kojiroh said: Ama o wuf sesinin hazzı? :( abi macrocu kesmek evet ! yalnız karma fame kaybından bok yoluna niyazi durumları var ya, dummy char olması lazım, adam guardlamadıkça, guard zone da guard gelmio dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yok gelmio da, adamların hepsinde "guards" macrosu hazır sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 guard makrosu spamlamıyolar sonuc olarak.2 fs aynı anda atıldıgı surece olmeden kacarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yarim saat mapi gezin herkes evinde macroda onları depremleyin işsizseniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Wolas said: guard makrosu spamlamıyolar sonuc olarak.2 fs aynı anda atıldıgı surece olmeden kacarsınız ben geçen gün macrodaydım, 2 dkk içinde ölüp lootlanmışım ceset de kesilmemiş. sanırım 2 fs 1 invis olayı oldu bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 resistin etkilerini test eden oldumu 0 resist ile 100 resist arasinda farklar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 biri yazmıştı da tam hatırlamıyorum, sanırım 10% a falan denk geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 peki direkt resist edebildiin buyuler varmi acaba ? misal clumsy/feeblemind/weaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 1. circle galiba / magic arrow hariç sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bu kadar kolay kasılan skille ve çıkan kolay ingotlara rağmen bu fiyatlara satışlar yapan BS lerin evlerini ateşler sarsın! önleri kesilsin! 10 saattir kasıorum gm lerken bi de charıma 14 tane set 20 tane kalkan 10 tane falan da silver yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 14 set? maşallah. daggerla gm lemedin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 mumble serverine giremiyorum bağlan kısmına basılamıyor gri kalıyor öyle halp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 aynen sadece dagger yaparak gm ledım. zaten her başarılı da gain alıyorum. 3 ingot lazım dagger için. toplam 500 kere artış alcan 1500 ingot lazım. failları falan kat 2500 ingot'a gm leniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 silver ne işe yarıyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yaratıklara fazla vuruyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Voys said: aynen sadece dagger yaparak gm ledım. zaten her başarılı da gain alıyorum. 3 ingot lazım dagger için. toplam 500 kere artış alcan 1500 ingot lazım. failları falan kat 2500 ingot'a gm leniyo new arenadan gidin vendorlardan dager la satır alın ve eritin sonra basın daggera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar