Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultime Online Hype Train Vol.3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hmmmmmm.

tmm bende warlock var. invisci olurum. 2 mage lazım fs atabilecek.

arada eglenelim

edit; pardon ya benim craft karakterde 80 magery var. ama dmg ı düşük olur pure mage olmadıgı için. insc bonusu var da eva bonusu yok
Mesaj tarihi:
eva bir saatte falan 100 leniyor sanırım makroyla

ben büyük ihtimal 2. ins. karakteri hazırlayacağım da vaktim yok işte oynayacak. bugün yokum, yarın malum yokum, ertesi gün yokum. haftasonu da yoktum.

anca makro falan işte.
Mesaj tarihi:
deprem sote yapın daha zevkli :)

1 mage adam cekiyor, cekerken in jux'ları alıyor ve 2 sn onceden team speak'ten depremi atlamaları için bas komutunu veriyor, 2 mage üst üste binip kendilerine in jux, ingconito atıp, deprem atıyor, önceden bastıkları için cekilen adamlar in vas por yazısını göremiyor ve cekilenler ekrana girer girmez yatıyolar.

biz bu sekilde dünyaları kesmiştik eskiden, warrior'ların hiç şansı yok.
Mesaj tarihi:
aynen. benim öyle canım yandı. başkalarının da yansın istiorum lkajsdsalk

ayrıca normal karakterlerimiz olup mimlenmesin. incog da gezmek istemiyorum. app olsun işte

vm kurmaya uğraşsam kendim yaparım da ona uğraşamıyorum
Mesaj tarihi:
AHAHAH dimi
Kojiroh said:

Ama o wuf sesinin hazzı? :(

abi macrocu kesmek evet !

yalnız karma fame kaybından bok yoluna niyazi durumları var ya,

dummy char olması lazım,

adam guardlamadıkça, guard zone da guard gelmio dimi?
Mesaj tarihi:
Wolas said:

guard makrosu spamlamıyolar sonuc olarak.2 fs aynı anda atıldıgı surece olmeden kacarsınız

ben geçen gün macrodaydım, 2 dkk içinde ölüp lootlanmışım ceset de kesilmemiş. sanırım 2 fs 1 invis olayı oldu bana da
Mesaj tarihi:
bu kadar kolay kasılan skille ve çıkan kolay ingotlara rağmen bu fiyatlara satışlar yapan BS lerin evlerini ateşler sarsın! önleri kesilsin! 10 saattir kasıorum gm lerken bi de charıma 14 tane set 20 tane kalkan 10 tane falan da silver yaptım
Mesaj tarihi:
aynen sadece dagger yaparak gm ledım. zaten her başarılı da gain alıyorum. 3 ingot lazım dagger için. toplam 500 kere artış alcan 1500 ingot lazım. failları falan kat 2500 ingot'a gm leniyo
Mesaj tarihi:
Voys said:

aynen sadece dagger yaparak gm ledım. zaten her başarılı da gain alıyorum. 3 ingot lazım dagger için. toplam 500 kere artış alcan 1500 ingot lazım. failları falan kat 2500 ingot'a gm leniyo

new arenadan gidin vendorlardan dager la satır alın ve eritin sonra basın daggera
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...