JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 şu olayı bi çözseniz jester büyüksün diye yağdıracaksınız ama işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ghostmousela artislik nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Neden hala kimse koymamış ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Fransuxa said: adama left d-click yaptıgın zaman o bar kapanıyo ama canısı. targetnext ve attack macrosu olmadan uo da pvp yapmaya çalışıyorsan bırak sen bence zaten. git bowcraft falan kas en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ben mesela dün oynarken bişi farkettim bu questler varya iskeletin taşşağını getir bilmemneyin göğüslerini kes falan diye. ben ceset yere düştüğü anda tıkladığıma inanıyorum zaman kaybetmeden. loot penceresi açıldığı anda itemı adam 0.1 saniyede alabiliyodu. yani quest kağıdına tıklayıp üstüne birde o itema 0.1 saniyede tıklayabiliyor. bunun açıklamasını yapacak varmı program falanmı ? hızlı diyeceksiniz adamada yok öyle bi dünya ya cidden çok çok çok hızlı alıyor adam last object macrosu var desen önce cesede tıklıyor o makro bozuluyor sonra loot penceresi açılınca çantasındaki kağıda tıklıyor, sonrada cesetteki iteme tıklıyor. yani bunu max 0.2 snde yapıyorlar. çok anlamsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 JestersTear said: Fransuxa said: adama left d-click yaptıgın zaman o bar kapanıyo ama canısı. targetnext ve attack macrosu olmadan uo da pvp yapmaya çalışıyorsan bırak sen bence zaten. git bowcraft falan kas en fazla. bak bunu alın burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 kermit said: ben mesela dün oynarken bişi farkettim bu questler varya iskeletin taşşağını getir bilmemneyin göğüslerini kes falan diye. ben ceset yere düştüğü anda tıkladığıma inanıyorum zaman kaybetmeden. loot penceresi açıldığı anda itemı adam 0.1 saniyede alabiliyodu. yani quest kağıdına tıklayıp üstüne birde o itema 0.1 saniyede tıklayabiliyor. bunun açıklamasını yapacak varmı program falanmı ? hızlı diyeceksiniz adamada yok öyle bi dünya ya cidden çok çok çok hızlı alıyor adam last object macrosu var desen önce cesede tıklıyor o makro bozuluyor sonra loot penceresi açılınca çantasındaki kağıda tıklıyor, sonrada cesetteki iteme tıklıyor. yani bunu max 0.2 snde yapıyorlar. çok anlamsız milisaniyelik gecikmeler olabilir mi? onun macrosu imkansız gibi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 razorda var auto loot. yaklastigin cesedi otomatik acma, icinden istersen herseyi, istersen onceden ayarladigin itemlari otomatik lootlama vs. PK falansan baya islevsel, otomatik nightshade/weapon lootlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ben çantayı açtıktan 0.2 sn sonra kayboluyordu item ciddiyim bu arada abartma falan değil yani ben çantayı açıp, kendi çantamdaki itema tıklayıp tekrar targetlayarak cesetteki iteme ala sürem çok hızlı olsamda 1 saniyeyi geçer ya ceset yere düşer düşmez tıklıyorum çünkü easy uo falan dicem ama çalışmıyo dediniz anlamadım yani bide adam taşşak geçer gibi alamazsın yavrum diye geziyordu herkesle dalga geçiyo 6 kişi var bütün lootu 2 kişi alıyodu ve dalga geçiyodu bildiğin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Razor yasakdı en son nebulada, hala öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 loot değil işte quest itemi çantandaki kağıda tıklayıp quest itemine tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 o zaman, ceset oto aciliyodur, adam da last objectte cantadaki itemi bekletiyodur, last object makrosuyla direkt itema tikliyodur sen canta falan acana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 cesedi razorla açıyor yani otomatik iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 en iyi tahminim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 razorda oto loot olması lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 razor custom clientlarla çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 auto loot değil ya demekki cesedi otomatik açıyor last objecti quest kağıdında bekletiyo, o yüzden hızlı yapıyor razorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 kermit said: ben çantayı açtıktan 0.2 sn sonra kayboluyordu item ciddiyim bu arada abartma falan değil yani ben çantayı açıp, kendi çantamdaki itema tıklayıp tekrar targetlayarak cesetteki iteme ala sürem çok hızlı olsamda 1 saniyeyi geçer ya ceset yere düşer düşmez tıklıyorum çünkü easy uo falan dicem ama çalışmıyo dediniz anlamadım yani bide adam taşşak geçer gibi alamazsın yavrum diye geziyordu herkesle dalga geçiyo 6 kişi var bütün lootu 2 kişi alıyodu ve dalga geçiyodu bildiğin lol easyuo gibi bir sey calisiyor, instant vendor satisi ve alisi yapan adam gordum ben onceden yazmistim. eski versiyonudur, baska bir programdir bir seyler yapmistir abeciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ya parmaklarımı yormaya değmez sonuçta bıraktım imporylemi bekliyorum ama, bu tarz şeyleri yasak olduğu bi serverda (yasak diyebiliyorum) adamın hep yapıp, hemde pişkin pişkin alamazsın ehehehe benden hızlı olamazsın diye böbürlenmesi cidden soğuttu yani. neyse 12 gün kaldı amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 easy kesin calısıyo. eski modellerinden biridir buyuk ihtimal ben bulamadım hangisi oldugunu. teleportlu falan taming kasanlar var afk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 abi bu serverda craft bile patates yani, yapilacak tek sey pvp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 end of hype era'ya girdiniz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 adam akıllı pvp yapmadan hype biterse küfür ederim pvp oyunu oynuyoruz lan, pvp yapmadan hype bitirmeyelim doğrusu ben yokken yaptınız mı ettiniz mi bilmiyorum da millet gömüldü crafter kasmaya etmeye... serverın sunduğu tek şey pvp abi o kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 pvp çar yapın abi işte. daha bunun moongate genkleri var mezar baskını var. bitirin pv çarlarıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 nasıl pvp i yapmadık canı sıkılan bizim kaleye baskına geliyor :) her saniye pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar