elaidi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 "char açtım" olarak okumuşum onu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 use next mobile muabbetini çözdüm ben. ama yinede bi d-click gerekiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 cahilsiniz, cahil kalın. ghostmouse diye diretiyorsam bi bildiğim var di mi nooblar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 bu jester kimin fake i lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Saeros said: "char açtım" olarak okumuşum onu sdf çok cahilsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Fake olduğuna göre çaşıttır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 kermit said: Saeros said: "char açtım" olarak okumuşum onu sdf çok cahilsin ya biliyorum abi keşke ölsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Çaşıt olduğuna göre banlanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 hakkaten çok cahilsiniz. ghostmouse ile atın healthbarına çift tıklayarak kaydedilen HIZLANDIRILMIŞ bir recordun tek tuş ile klavyeden kontrol edilmesi sonucu ata inip biniliyor nooblar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Gidin bir tane ata hızlı in bin yapan tanımadıgınız adama sorun, samimi biriyse anlatır sevabına zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 JestersTear said: hakkaten çok cahilsiniz. ghostmouse ile atın healthbarına çift tıklayarak kaydedilen HIZLANDIRILMIŞ bir recordun tek tuş ile klavyeden kontrol edilmesi sonucu ata inip biniliyor nooblar. Bi aydınlanma yaşıyorum şu an gözlerim etrafı seçemez oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 dsfsgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 mage eva scribe medi heal anat poi mage'yi böyle mi kasıyorduk arkadaşlar, gerçi scribe ilerde parayı bulunca parry ile değiştirilebilir ama... Bir de res.spell ile işimiz yok mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 JestersTear said: hakkaten çok cahilsiniz. ghostmouse ile atın healthbarına çift tıklayarak kaydedilen HIZLANDIRILMIŞ bir recordun tek tuş ile klavyeden kontrol edilmesi sonucu ata inip biniliyor nooblar. koçuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum sen ultimayı mario'nun expansionu sanarken biz 8 li liche 1 gate ten 67 kişi girip lagdan oyun oynayamazdık. hadi bakalım sen şimdi pvp serverlarına falan koştur birazcıkta ölünce itemin gitmesin renkarenk boyanırsın hemi abim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 olm banlandığında seni ben ihbar etmemiştim, niye bana karşı kinlendin bu kadar? söylediğim ghostmouse olayı doğruydu, teşekkür edeceğine yaptığın muhabbete bak. ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 oha alındı. olm bilseydim alıştıra alıştıra saldırırdım. pff :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 JestersTear said: hakkaten çok cahilsiniz. ghostmouse ile atın healthbarına çift tıklayarak kaydedilen HIZLANDIRILMIŞ bir recordun tek tuş ile klavyeden kontrol edilmesi sonucu ata inip biniliyor nooblar. attan düşürülen adamın hızla atına geri binmesinden bahsetmişler. sen in bin gösterisini anlatıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 attan düşürülen adamın tek tuşla ata hızlı bi şekilde geri binmesini anlatıyorum aksine, ama anlayana =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 üzerine bindiğin atın healthbarı nasıl açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 yok selectnext diye bi zımbırtı var ordan mobile seçiyosun inince direk ona basınca sol üstte atın barını açıyo oraya d-click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 açık durur kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 healtbarı köşeye çekiceksin atın attan inip sonra ata binince o healthbar orada kalıyor gri şekilde ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 bizim zamanımızda kalmıyodu ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 adama left d-click yaptıgın zaman o bar kapanıyo ama canısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar