Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultime Online Hype Train Vol.3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tunca said:

hay allam ya skilltotalim 700ü geçmişmiş diye jail gibi bi yere almışlar gm yok ortada nebula işte

Nasıl yani ? skillerin 700 ün üzerine çıkmasına oyun müsade ediyor ve çıktığı için seni mi suçluyorlar :)
Mesaj tarihi:
JestersTear said:

NPC'lerin health barını çektiğiniz için çöküyor olma olasılığı %85 gibi geldi bana.

Eğer NPClerin health barını çekerseniz, client göçer. Çekmeyin, çökmediğini göreceksiniz.

ahahah bu ne abi böyle bug mı olur. Olursa da düzeltilmez mi
Mesaj tarihi:
arkadaş anlamıyormusun
health bar falan çekmiyorum
all names diye bi olay var oyunda
adamın ismini yazıp buy diyorum. neyini anlamadın bu kadar ? health barını falan çekmiyorum
Mesaj tarihi:
abi uonun clientin klasik sorunları bunlar. ilk defa şimdi yaşıyor olmanız imkansız. herkes unutmuş heralde client 203ün otuz saniyede bir çöktüğünü falan. clientler open source değil staffın da bi yere kadar müdahalesi var
Mesaj tarihi:
ben de istediğimi yapıyorum olmuyor bi bok.
uonun klasik kıllığı abi önceden yaşamadıysanız da şans sadece oynadığınız yerin iyiliği kötülüğü vb. değil yani.

hatta bugüne kadar açılıp kapanan 51654648 serverın forumlarını açsalar bi baksak mesajların %33.33333ü client çökmesiyle ilgilidir zaten.
Mesaj tarihi:
yok zaten sikerler dedim kapadım oyunu
isteyen varsa 2m vereyim diyecektim ama oyuna girmeyede üşendim niyeyse
2 hafta sonra mükemmel server açılacak
imporylem bekle beni
Mesaj tarihi:
yoktu dotta göçme falan, boku çıktı artık ya gunde 50 kere client göçüyor a deesen göçüyor b desen göçüyor yürüsen göçüyor koşsan göçüyor
Mesaj tarihi:
kermit said:

arkadaş anlamıyormusun
adamın ismini yazıp buy diyorum. neyini anlamadın bu kadar ? health barını falan çekmiyorum

sadece sana yönelik mi yazıyorum sanıyosun lan kurbağa?

sphere'in değişmez client göçertme numarasıdır npc health barı çekmek, aaa liseli gibi atar yapıyo bi de.
Mesaj tarihi:
JestersTear said:

kermit said:

arkadaş anlamıyormusun

sphere'in değişmez client göçertme numarasıdır npc health barı çekmek, aaa liseli gibi atar yapıyo bi de.

spherela alakası yok, 2014 yılında 70lerden kalma 203 kullanıyolar hala
Mesaj tarihi:
Gaboo said:

JestersTear said:

kermit said:

arkadaş anlamıyormusun

spherela alakası yok, 2014 yılında 70lerden kalma 203 kullanıyolar hala

203 değil 6x client
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...