Argoel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 tunca said: hay allam ya skilltotalim 700ü geçmişmiş diye jail gibi bi yere almışlar gm yok ortada nebula işte Nasıl yani ? skillerin 700 ün üzerine çıkmasına oyun müsade ediyor ve çıktığı için seni mi suçluyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 JestersTear said: NPC'lerin health barını çektiğiniz için çöküyor olma olasılığı %85 gibi geldi bana. Eğer NPClerin health barını çekerseniz, client göçer. Çekmeyin, çökmediğini göreceksiniz. ahahah bu ne abi böyle bug mı olur. Olursa da düzeltilmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 anlatamadım sanırım vendoru ismi ezberimde ahmet mehmet gibi yani önce ahmet buy diyorum sonra ahmet bye diyorum ama yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Tamam şöyle diyeyim o zaman, gidin bir merchant npc'nin health barını çekin mousun sol tıkıyla basılı tutarak. Client'ın BİR SÜRE sonra çökeceğini garanti ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 arkadaş anlamıyormusun health bar falan çekmiyorum all names diye bi olay var oyunda adamın ismini yazıp buy diyorum. neyini anlamadın bu kadar ? health barını falan çekmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 abi uonun clientin klasik sorunları bunlar. ilk defa şimdi yaşıyor olmanız imkansız. herkes unutmuş heralde client 203ün otuz saniyede bir çöktüğünü falan. clientler open source değil staffın da bi yere kadar müdahalesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 eskiden olmazdı valla hiç mal bunlar bi boku beceremiyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ben vendorların health barlarını çekiyorum hep bişey olmuyo, jester yalan söylüyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 kermit becerememiştir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ben de istediğimi yapıyorum olmuyor bi bok. uonun klasik kıllığı abi önceden yaşamadıysanız da şans sadece oynadığınız yerin iyiliği kötülüğü vb. değil yani. hatta bugüne kadar açılıp kapanan 51654648 serverın forumlarını açsalar bi baksak mesajların %33.33333ü client çökmesiyle ilgilidir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 yok zaten sikerler dedim kapadım oyunu isteyen varsa 2m vereyim diyecektim ama oyuna girmeyede üşendim niyeyse 2 hafta sonra mükemmel server açılacak imporylem bekle beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 yoktu dotta göçme falan, boku çıktı artık ya gunde 50 kere client göçüyor a deesen göçüyor b desen göçüyor yürüsen göçüyor koşsan göçüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 abi geyiğin dibine vurduk resmen briti gemiyle basarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Pk olmuşsunuz hepiniz, bende oradayım ezik okçumla, bir iki ok atayım size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ABİ YOK BÖYLE BİŞEY AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ölüodum bi ara gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 kermit said: arkadaş anlamıyormusun health bar falan çekmiyorum all names diye bi olay var oyunda adamın ismini yazıp buy diyorum. neyini anlamadın bu kadar ? health barını falan çekmiyorum sadece sana yönelik mi yazıyorum sanıyosun lan kurbağa? sphere'in değişmez client göçertme numarasıdır npc health barı çekmek, aaa liseli gibi atar yapıyo bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 sphere ile alakası yok clientle alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 guild masteri deistirdik gelcek varsa gelsin kaleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 gelmeye üşenenleri zorla götürme hizmetiniz var mı? craftları da sokuyor musunuz bi de guilde? yarım üye falan ileride sıkıntı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 JestersTear said: kermit said: arkadaş anlamıyormusun health bar falan çekmiyorum all names diye bi olay var oyunda adamın ismini yazıp buy diyorum. neyini anlamadın bu kadar ? health barını falan çekmiyorum sadece sana yönelik mi yazıyorum sanıyosun lan kurbağa? sphere'in değişmez client göçertme numarasıdır npc health barı çekmek, aaa liseli gibi atar yapıyo bi de. spherela alakası yok, 2014 yılında 70lerden kalma 203 kullanıyolar hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Ya bende katılmak istiyorum, Britain bankta bi buluşma mı ayarlasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Gaboo said: JestersTear said: kermit said: arkadaş anlamıyormusun health bar falan çekmiyorum all names diye bi olay var oyunda adamın ismini yazıp buy diyorum. neyini anlamadın bu kadar ? health barını falan çekmiyorum sadece sana yönelik mi yazıyorum sanıyosun lan kurbağa? sphere'in değişmez client göçertme numarasıdır npc health barı çekmek, aaa liseli gibi atar yapıyo bi de. spherela alakası yok, 2014 yılında 70lerden kalma 203 kullanıyolar hala 203 değil 6x client Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 surekli olume kosuyorum yatiyorum sonra. gemiyle brit baskininin ss lerr ini bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 beilow bana vesperda bekle gelicem dedi ve gelmedi. aldattı beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar