tunca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 kim duruyo kalenin önünde yarım saattir recall olamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 bi ev almak için ins kastık, scroll yaparken 2 dkk ekrana bakmadık app archerın biri gelip öldürmüş bir anda tiksindim yahu yakında bırak evi gp kalmıcak eeeh diyip bırakıcam lksajdlskaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Ins kasmak için mage açtım, spellbook'umda 7 büyü var, NPC'lerde hiç scroll kalmamış tey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 gerek yok abi ins kasman için scrolla sahip olmana. istedigini istedigin eşkilde yazabiliyosun skillin yetiyosa eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Bi scrollu yapabilmek için spellbookunda var olmasının herhangi bir önemi yok. Al blank ve reg yaparsın istediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Oha çok acayipmiş, eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 aynen bak dene görüceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Çok temizmiş, şimdi geriye kaldı scroll bulmak sdfhjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 spellbook, runebook kopyalanamaması ve evden banka acamamak cok sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 arkadaşlar birisi brit banktan gelip beni guild yerine götürebilir mi , gate açıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 nick ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Çok mu lag var bana mı öyle geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 var var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 sinir oldum saatlerdir quest yapıcam geçmyiro lag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 hay allam ya skilltotalim 700ü geçmişmiş diye jail gibi bi yere almışlar gm yok ortada nebula işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 neyse geldi gm de locklayın skilleri aynı şeyin olmaması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Gözümüz skill total de olacak o zaman son zamanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 lag yüzünden kaç kere yattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Ben kaleye mount falan bıraktım, eğer aynı kasaya pet trading contact bırakırsanız bol bol benim için, tameleyip koymaya devam edebilirim, zira para kazancak bişi yok bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Kojiroh said: Çok mu lag var bana mı öyle geliyo? Bu akşam nedense birazcık lag var gibi geldi. Ben Superonline'dan bağlanıyorum belki TTNET vs. kullanıcılarında iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Aynen ben de Superonline'dan bağlanıyorum. Yaklaşık bi 15-20dk önce fena değildi de şu an nasıl bilemiyorum, lag varsa da makroya bıraktığım için hissetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 şimdi düzgün biraz rezaletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 yok arkadaş gmlere page attım adamlarda "bye" yazmama rağmen sorunu çözmeye çalıştıklarını söyledi gerçekten baydım ve bıraktım oyunu sanırım ya her alışverişten sonra çöküyor client gerizekalılar bi boku becerememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 NPC'lerin health barını çektiğiniz için çöküyor olma olasılığı %85 gibi geldi bana. Eğer NPClerin health barını çekerseniz, client göçer. Çekmeyin, çökmediğini göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar