Certhas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 www.nebula.web.tr den indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 indirirken jdownloader gibi bir program kullanırsan kanser olmazsın sitenin kendisi 50kb/s hızla falan çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ultima da var mı orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Sabah mark yaparken müşteriler geldi yeni bitti işim arkadaştan özür dilerim gittim bi anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 alchmy artmıyo herşeyi denedim tavsiyesi olan varmı şuan 37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bi de teker teker olan scrolları toplu satma tutorialı yapsanız:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Skill 100 olunca scrollar düzene giriyor Bowcraft için hangi aleti kullanıyoruz ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abi kaç kere söylendi. dagger ile log a tıklayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Pardon. Bilgi kirliliği var , kaçırmışım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 artık yarın bir şeyler yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ne gibi bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ok yapacaksanız shafter diye bir alet var, 100log'dan 400 shaft çıkarıyor, ondan kesin alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ben birazdan başlıyorum beyler online olanlardan yardım bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 her vendor alışverişinden sonra vendor bye dememize rağmen clien göçmesini çözebildimizmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bende hiç çökmedi daha nazar değemsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ya amk cahil lamerleri sene 2014 oldu sürekli client göçüyor sikeyim yapacakları işi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 valla o olay şöyle oluyor ben çözdüm vendora bye demeden o solda vendorun targetının çıktığı esnada birisi gidip vendora çift tıklarsa eğer bişey almak için client çöküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abi vendora bye dememe rağmen çöküyo en son dellenip sövücem gmlere canım çok istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 cift tiklamadan buy diyerek alisveris yaptigimdan beri cokmedi. tesaduf olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Başlamak için hala geç kalmış sayılmam dimi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 kermit said: her vendor alışverişinden sonra vendor bye dememize rağmen clien göçmesini çözebildimizmi ? Ezik buy diyerek alisveris yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 kermit said: abi vendora bye dememe rağmen çöküyo en son dellenip sövücem gmlere canım çok istiyo vendorlara çift tıklama özellikle mage ve at satanlara, isimlerini yaz "buy" de o şekilde alışveriş yap sonra bye falan da yazma ben o şekilde bayadır rahatım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ismiyle buy de sonra ismiyle bye de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Abi o bizim kulede beni iron fencelerle çeviren kimdi makrodayken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Oyunda Kubat Damage'den bazıları yanımdan geçti gitti :) Pati'nin guild'ına katılmak için ne yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar