Madcat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Fransuxa said: ABİ AHAHAHA GEBERİCEM GÜLMEKTEN AHAHAH PALA DİYE Bİ KAMİL VAR MİNOKTA :D HERİFİ TOKATLAMIŞLAR ZOS SATICAM DİYE GZ DIŞINA ÇEKMİŞLER HERİFİ BİRİ AN EXE ALMIŞ DİĞERİ 130K PARASINI ÇALMIŞ ZHAHUAUA LAN ÖLÜCEM osman kılıcımı çaldı returns back.
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Ülke karışmış durumda, yolsuzluktan rüşvetten ortalık çalkalanıyor, meydan sarsılıyor siz hunharca uo oynuyorsunuz. hem de nebulada. what a shame..
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 haters gonna hate, potatoes gonna potato
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Fransuxa said: olm lithran başlamış dalga geçeriz diye ifşa etmiyo kendini yapmayın abi böyle Günaydin ama sayende ifşa olduk bütün minoc ipnemiymiş lan bu diye peşimde geziyo dsdff
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 şöyle bir durum var benim (alın teri) para yok tüm parayı buna harcadım ama 1.4m falan gelecek buradan 19 saatte. yarın sabaha karşı falan 1m veririm ben kale için, yetişmezse guildstone için veririm.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 BeIlow said: Summonlarınıza sahip çıkamıyorsanız summonlamayın arkadaş sşdlfkslşdkf. Jacabo polar bear çağırıp beni öldürdü sonra şehre teleport olup kendini öldürdü :D brit bankta duran sen misin?
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bu arada ben de craft char a insc kasıyorum ama bu gece giremicem sanırım. kale alımına para yetiştiremezsem guild ihtiyacıdır, guild vendor kiralamadır onlara veririm para oldukça. ya da kale dışında ek evler alınması vs neyse
madcow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 PrudenT said: NolaxThensbane said: toplu yapmıyor mu zaten? bende toplu yapıyor belki belirli bir skillden sonra toplu yapıyordur dene bakalım shafter diye bi item var(tinker menüsündeydi sanırım), 100 logdan 400 shaft çıkarıyor onu kullanınoh be
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 arkadaşlar bu "kama" nedir? neye yarar? ben bs gm im ama niye craftlayamıyorum?
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Dworgian said: arkadaşlar bu "kama" nedir? neye yarar? ben bs gm im ama niye craftlayamıyorum? miner 100ken alıyorsun eline sadece iron ve granit taşları çıkartmaya yarıyor diğer madenler çıkmıyor ama her madende işe yaramıyor klasik madene gittin mi herşeyi çıkarıyor
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 güzelmiş. peki bunu bs craft etmiyor mu? benim bs menümde yok? özel recipe mi gerekiyor nedir?
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 tin ker ediyor, getir iron ben yapayım, dün 100 ledim
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 hmmm ok. yok bana niyeyse bs itemı gibi geldi de ondan bu merak =) yoksa acelesi yok zaten. ben benim craft char a tüm "yapma etme" denmesine rağmen bs/mine/tinker/lumberjack/carp/insc/mage kasıcam :D
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 tinker ve lj/carpenter kasma bende kasılmışı var ne istiyorsan mesaj atarsın yaparım
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 e abi napıcam peki ben bu bs/mine/insc/mage karakterin kalan 3 skill ini? boş mu kalsın arkadaşım. gerçi.....şu definecilik için ne gerekiodu onları mı kassam
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ben ne kassam ya. ins mage fisher cooker kastım sonrasında ne kascak olsam kasma bizde var diyorlar :(
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abi kas sen. ya da skill değil de scroll ile para kas şimdilik. en acili o. kale ve guild kurma. en kolay da insc le kasılıyor.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 benim karakter karma grisi olmuş yahu, nasıl düzeltebilirim bunu uğraşmadan? spiritspeak ile ilgili bir bilgi geçeyim, dün denedim bu sabah da biraz araştırdım. skill gain için ceset istemiyor. problem spirit speak'in 50 mana costu olması. ben 50 mana yapabileceklerini düşünmemiştim (nooblar ya). 50 mananız yoksa spirit kullandığınızda cast ediyor ama skill gelmiyor (çünkü aslında cast etmemiş oluyor).
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bingildak said: benim karakter karma grisi olmuş yahu, nasıl düzeltebilirim bunu uğraşmadan? spiritspeak ile ilgili bir bilgi geçeyim, dün denedim bu sabah da biraz araştırdım. skill gain için ceset istemiyor. problem spirit speak'in 50 mana costu olması. ben 50 mana yapabileceklerini düşünmemiştim (nooblar ya). 50 mananız yoksa spirit kullandığınızda cast ediyor ama skill gelmiyor (çünkü aslında cast etmemiş oluyor). skeleton fln kes veya lich fln. 10 tane fln kesince duzelir heralde :)
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 eyvallah akşam halledeyim o zaman
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 SIKICI isimli balıkçımın adı YeniIsimBul olmuş
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 öle kalsın lo elleme bakalım nolcak
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Log işine girdim ben birinden 10k ya alıyorum 25k ya satıyorum 500 tanesi . Iron ingotta çok para varmış
Öne çıkan mesajlar