Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultime Online Hype Train Vol.3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

ABİ AHAHAHA GEBERİCEM GÜLMEKTEN AHAHAH PALA DİYE Bİ KAMİL VAR MİNOKTA :D HERİFİ TOKATLAMIŞLAR ZOS SATICAM DİYE GZ DIŞINA ÇEKMİŞLER HERİFİ BİRİ AN EXE ALMIŞ DİĞERİ 130K PARASINI ÇALMIŞ ZHAHUAUA LAN ÖLÜCEM

osman kılıcımı çaldı returns back.
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

olm lithran başlamış dalga geçeriz diye ifşa etmiyo kendini yapmayın abi böyle

Günaydin ama sayende ifşa olduk bütün minoc ipnemiymiş lan bu diye peşimde geziyo dsdff
Mesaj tarihi:

şöyle bir durum var benim (alın teri)

para yok tüm parayı buna harcadım ama 1.4m falan gelecek buradan 19 saatte. yarın sabaha karşı falan 1m veririm ben kale için, yetişmezse guildstone için veririm.

Mesaj tarihi:
BeIlow said:

Summonlarınıza sahip çıkamıyorsanız summonlamayın arkadaş sşdlfkslşdkf.

Jacabo polar bear çağırıp beni öldürdü sonra şehre teleport olup kendini öldürdü :D

brit bankta duran sen misin?
Mesaj tarihi:
bu arada ben de craft char a insc kasıyorum ama bu gece giremicem sanırım. kale alımına para yetiştiremezsem guild ihtiyacıdır, guild vendor kiralamadır onlara veririm para oldukça. ya da kale dışında ek evler alınması vs neyse
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

NolaxThensbane said:

toplu yapmıyor mu zaten?

bende toplu yapıyor belki belirli bir skillden sonra toplu yapıyordur dene bakalım

shafter diye bi item var(tinker menüsündeydi sanırım), 100 logdan 400 shaft çıkarıyor onu kullanın
oh be
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

arkadaşlar bu "kama" nedir? neye yarar? ben bs gm im ama niye craftlayamıyorum?

miner 100ken alıyorsun eline
sadece iron ve granit taşları çıkartmaya yarıyor diğer madenler çıkmıyor
ama her madende işe yaramıyor

klasik madene gittin mi herşeyi çıkarıyor
Mesaj tarihi:
hmmm ok. yok bana niyeyse bs itemı gibi geldi de ondan bu merak =)

yoksa acelesi yok zaten.

ben benim craft char a tüm "yapma etme" denmesine rağmen bs/mine/tinker/lumberjack/carp/insc/mage kasıcam :D
Mesaj tarihi:
benim karakter karma grisi olmuş yahu, nasıl düzeltebilirim bunu uğraşmadan?

spiritspeak ile ilgili bir bilgi geçeyim, dün denedim bu sabah da biraz araştırdım. skill gain için ceset istemiyor. problem spirit speak'in 50 mana costu olması. ben 50 mana yapabileceklerini düşünmemiştim (nooblar ya). 50 mananız yoksa spirit kullandığınızda cast ediyor ama skill gelmiyor (çünkü aslında cast etmemiş oluyor).
Mesaj tarihi:
bingildak said:

benim karakter karma grisi olmuş yahu, nasıl düzeltebilirim bunu uğraşmadan?

spiritspeak ile ilgili bir bilgi geçeyim, dün denedim bu sabah da biraz araştırdım. skill gain için ceset istemiyor. problem spirit speak'in 50 mana costu olması. ben 50 mana yapabileceklerini düşünmemiştim (nooblar ya). 50 mananız yoksa spirit kullandığınızda cast ediyor ama skill gelmiyor (çünkü aslında cast etmemiş oluyor).

skeleton fln kes veya lich fln. 10 tane fln kesince duzelir heralde :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...