micha Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 S-H said: methodun blackhand progressinde 300 wipe yediğini okumuştum redditte, hatta 300den fazla diyorlar. midwinter 600 wipe yemiş mesela. 100 wipe işini nereden gördün ? bi de monk ve ekstra balance druid işi biraz rastlantı gibi geliyor bana eğer balance gerekliliğini bilseydiler transfer yapma ihtiyacı duymazlardı bence. bi de treckie ile anlaşamadıkları için sepetleyip bu yeni tankı aldılar, yani biraz rastlantı gibi geldi bana. Selam, Justmonk tanklarının nicki, aslında bir çok content'de windwalker olarak oynadı. Burada Aynı zamanda Officer olarak raid lead ediyor. Bu arkadaşta fragnance Burada Bu content main karakteri Burada Söylediğin gibi rastlantıda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 asdfklsdkassadfkaskdls o kadar kötüsün ki, çok iyisin. @valvyn Ben trollemem. Adamı kendi guild memberları trolleyip guildi patlattılar, ben de o dönem çapsızlıgıyla dalga geçtim, bu da kendi kendine yediremedi bizim realme gelip lvl1 char açıp küfretti falan filan, derdi o sanırım. Sonra guildi bi daha kurmuş bu content başı, geldi yine whisper atıp özür falan diledi, buzları eritelim bizim sizinle bir derdimiz yok temalı bir wall of text döşedi whisper penceremi gereksiz doldurdu. Cevap vermedim, tamamını okumadım bile buna da bozulmuş olabilir. Sonra o guild de dagılmış mı değişmiş mi ne bilmiyorum, onun suçunu da bana atabilir kendi hayal dünyasında, dostluk talebi whisperını cevapsız bıraktıgım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Drama queenlerin biri olgunlaşıyor, başkası başlıyor onun kaldığı yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 arkadaşa benden bi boost atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drerd Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 tebrikler catas ekibi yıllarca ilk 100'e girmenin hayal olduğu bir oyunda ilk 50 lerde gezinmek, istikrarı korumak tebrik edilmesi gereken şeyler. bakmayın millete. işinizi yapın boss kesin en güzel cevap. önemli olan keyifle birseyler basarabilmek herkese inat. imrenerek tekrar tebrikler ha drama olurmu kralı olur hemde biz seyredenlere eskileri anımsatıp güldürmeli sadece sen haklıydın ben haklıydım draması biryere baglanmıyor. mal gelen sığır gidiyor. bunu değiştirebilmek mümkün değil hehe umarım basarınız wowprogress.com da ilk sayfalara taşınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Doktor teşhisi koydu. dağılabiliriz `,-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Ragefreakyo said: asdfklsdkassadfkaskdls o kadar kötüsün ki, çok iyisin. @valvyn Ben trollemem. Adamı kendi guild memberları trolleyip guildi patlattılar, ben de o dönem çapsızlıgıyla dalga geçtim, bu da kendi kendine yediremedi bizim realme gelip lvl1 char açıp küfretti falan filan, derdi o sanırım. Sonra guildi bi daha kurmuş bu content başı, geldi yine whisper atıp özür falan diledi, buzları eritelim bizim sizinle bir derdimiz yok temalı bir wall of text döşedi whisper penceremi gereksiz doldurdu. Cevap vermedim, tamamını okumadım bile buna da bozulmuş olabilir. Sonra o guild de dagılmış mı değişmiş mi ne bilmiyorum, onun suçunu da bana atabilir kendi hayal dünyasında, dostluk talebi whisperını cevapsız bıraktıgım için. Şu çarpıtmaların çok komik. Sana zaten kaç mesaj önce oyun ile alakalı bir iddaam ve oyunculukla alakalı süperim şuyum buyum demedim. Açtırmışsın streami hunter arıyoruz diye slogan attırtıyorsun. Karandin konuşmasında hunterlar çok damage alıyo deterance basmıyor musın diyo. Yankı ah bizim hunterlar ne olacak bilmiyorum diyo. Kendi streaminde sığır mal dallama gibi konuşmaların duyuluyo. Kendi streaminde ettiğin küfürler kulak çınlatıyo. Geliyorsun bana küfür ediyorsun. Algında sıfır anlayışında sıfır empati kurma yetin sıfır. İzmir karşıyakalı olup bu kadar dönek bir adama rastlamadım. Çapsız çapsız kendi başlığını trolletmeye çalışıyorsun. Sen zararsın yakındada leşin kokar master'ın en azından aklı başında bir adam iyi analiz edebiliyor streamde dinlediğimiz kadarıyla. O guildde drama patlatma potansiyeli yüksek bir insansın. İzlep hep birlikte göreceğiz. Uzatma diyorum intent başlığından troll yapıyorsun 30 yaşlarında bir adama yakışır çizgin çapın olsun. Saçmalamamayı öğren biraz. Muhatab almıyım diyorum sürekli 2 lafından 1'i eniac çocuğunu mu kestik naptık anlamadımki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 http://i.imgur.com/fBa0VA7.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 http://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/04/popcorn_jon_stewart.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Formda en çok drama dönen topik Catastrophe'a ait galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Drama cikqcak bi olay yada rankleride yok aslinda biri slm nbr yazsa tuk guild gelip cevap veriyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Yanlis bilmiyorsam komple tum konuda ragefreak miraul ve chaosbreed harici hic catastrophe guildinden birinin mesaji yok. Butun guild nerede cevap veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Valla bilmiyorum da bu basarıyı saglamıs guildde ragefreak'ten daha ergen olmayan bir adam yok mu cevap verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Neye cevap verecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 drerd said: tebrikler catas ekibi yıllarca ilk 100'e girmenin hayal olduğu bir oyunda ilk 50 lerde gezinmek, istikrarı korumak tebrik edilmesi gereken şeyler. bakmayın millete. işinizi yapın boss kesin en güzel cevap. önemli olan keyifle birseyler basarabilmek herkese inat. imrenerek tekrar tebrikler ha drama olurmu kralı olur hemde biz seyredenlere eskileri anımsatıp güldürmeli sadece sen haklıydın ben haklıydım draması biryere baglanmıyor. mal gelen sığır gidiyor. bunu değiştirebilmek mümkün değil hehe umarım basarınız wowprogress.com da ilk sayfalara taşınır Aha harbi şunun üzerine daha konuşmayın. Doktor sözü dinleyin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Catze said: Neye cevap verecek? Baslıkta yazılanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 İyimiş ya. Uzatmayın desemde devam :) Bu arada Dr. bile gelmiş abi emekli olmadın mı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 ergensiz guild olmaz.. Catastrophe'un ergeni ragefreak.. durduk yere laf atmalar falan.. Sonra karsılık gelince hemen eldekileri saydırma tripleri falan ahahajsfh Ateşi harlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Ragefreak kacta gelir acaba ? Bilen var mi yerimi ayirtayim da yeni bolum cata revenge , down of the michayi kacir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Micha aksam gibi buralarda oluyo Ragefreak genelde burda.. He bu arada şunu eklemeden geçemicem.. onların ikisinin bildigi kadar benim unutmuşlugum vardır bu oyunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 hmmmss threesome kokusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Eternal da konuk oyuncu olarak geldi güzel:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 fourth olsam mı acaba ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Ne konuk oyuncusu beyler.. Adamlara meydanı boş bıraktıkca bokunu cıkardılar.. Bizim yazdıgımız makalelerle ögrendiler lan bu oyunu 10 sene önce burda.. Açıp açıp okuyarak.. Şimdi pist boş tabi veryansın .. Oldu .. arada bir hatırlatıcaksın gençlere gazlarını almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar