Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Catastrophe Guild Başlığı - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

S-H said:

methodun blackhand progressinde 300 wipe yediğini okumuştum redditte, hatta 300den fazla diyorlar.

midwinter 600 wipe yemiş mesela.

100 wipe işini nereden gördün ?

bi de monk ve ekstra balance druid işi biraz rastlantı gibi geliyor bana eğer balance gerekliliğini bilseydiler transfer yapma ihtiyacı duymazlardı bence.

bi de treckie ile anlaşamadıkları için sepetleyip bu yeni tankı aldılar, yani biraz rastlantı gibi geldi bana.

Selam,

Justmonk tanklarının nicki, aslında bir çok content'de windwalker olarak oynadı. Burada Aynı zamanda Officer olarak raid lead ediyor.

Bu arkadaşta fragnance Burada
Bu content main karakteri Burada
Söylediğin gibi rastlantıda olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

asdfklsdkassadfkaskdls o kadar kötüsün ki, çok iyisin.

@valvyn Ben trollemem. Adamı kendi guild memberları trolleyip guildi patlattılar, ben de o dönem çapsızlıgıyla dalga geçtim, bu da kendi kendine yediremedi bizim realme gelip lvl1 char açıp küfretti falan filan, derdi o sanırım.

Sonra guildi bi daha kurmuş bu content başı, geldi yine whisper atıp özür falan diledi, buzları eritelim bizim sizinle bir derdimiz yok temalı bir wall of text döşedi whisper penceremi gereksiz doldurdu. Cevap vermedim, tamamını okumadım bile buna da bozulmuş olabilir.

Sonra o guild de dagılmış mı değişmiş mi ne bilmiyorum, onun suçunu da bana atabilir kendi hayal dünyasında, dostluk talebi whisperını cevapsız bıraktıgım için.
Sosyal ağlarda paylaş

tebrikler catas ekibi

yıllarca ilk 100'e girmenin hayal olduğu bir oyunda ilk 50 lerde gezinmek, istikrarı korumak tebrik edilmesi gereken şeyler.
bakmayın millete. işinizi yapın boss kesin en güzel cevap. önemli olan keyifle birseyler basarabilmek herkese inat.
imrenerek tekrar tebrikler

ha drama olurmu kralı olur hemde
biz seyredenlere eskileri anımsatıp güldürmeli sadece
sen haklıydın ben haklıydım draması biryere baglanmıyor.
mal gelen sığır gidiyor. bunu değiştirebilmek mümkün değil hehe

umarım basarınız wowprogress.com da ilk sayfalara taşınır
Sosyal ağlarda paylaş

Ragefreakyo said:

asdfklsdkassadfkaskdls o kadar kötüsün ki, çok iyisin.

@valvyn Ben trollemem. Adamı kendi guild memberları trolleyip guildi patlattılar, ben de o dönem çapsızlıgıyla dalga geçtim, bu da kendi kendine yediremedi bizim realme gelip lvl1 char açıp küfretti falan filan, derdi o sanırım.

Sonra guildi bi daha kurmuş bu content başı, geldi yine whisper atıp özür falan diledi, buzları eritelim bizim sizinle bir derdimiz yok temalı bir wall of text döşedi whisper penceremi gereksiz doldurdu. Cevap vermedim, tamamını okumadım bile buna da bozulmuş olabilir.

Sonra o guild de dagılmış mı değişmiş mi ne bilmiyorum, onun suçunu da bana atabilir kendi hayal dünyasında, dostluk talebi whisperını cevapsız bıraktıgım için.

Şu çarpıtmaların çok komik. Sana zaten kaç mesaj önce oyun ile alakalı bir iddaam ve oyunculukla alakalı süperim şuyum buyum demedim. Açtırmışsın streami hunter arıyoruz diye slogan attırtıyorsun. Karandin konuşmasında hunterlar çok damage alıyo deterance basmıyor musın diyo. Yankı ah bizim hunterlar ne olacak bilmiyorum diyo. Kendi streaminde sığır mal dallama gibi konuşmaların duyuluyo. Kendi streaminde ettiğin küfürler kulak çınlatıyo. Geliyorsun bana küfür ediyorsun. Algında sıfır anlayışında sıfır empati kurma yetin sıfır. İzmir karşıyakalı olup bu kadar dönek bir adama rastlamadım. Çapsız çapsız kendi başlığını trolletmeye çalışıyorsun. Sen zararsın yakındada leşin kokar master'ın en azından aklı başında bir adam iyi analiz edebiliyor streamde dinlediğimiz kadarıyla. O guildde drama patlatma potansiyeli yüksek bir insansın. İzlep hep birlikte göreceğiz. Uzatma diyorum intent başlığından troll yapıyorsun 30 yaşlarında bir adama yakışır çizgin çapın olsun. Saçmalamamayı öğren biraz. Muhatab almıyım diyorum sürekli 2 lafından 1'i eniac çocuğunu mu kestik naptık anlamadımki.
Sosyal ağlarda paylaş

drerd said:

tebrikler catas ekibi

yıllarca ilk 100'e girmenin hayal olduğu bir oyunda ilk 50 lerde gezinmek, istikrarı korumak tebrik edilmesi gereken şeyler.
bakmayın millete. işinizi yapın boss kesin en güzel cevap. önemli olan keyifle birseyler basarabilmek herkese inat.
imrenerek tekrar tebrikler

ha drama olurmu kralı olur hemde
biz seyredenlere eskileri anımsatıp güldürmeli sadece
sen haklıydın ben haklıydım draması biryere baglanmıyor.
mal gelen sığır gidiyor. bunu değiştirebilmek mümkün değil hehe

umarım basarınız wowprogress.com da ilk sayfalara taşınır

Aha harbi şunun üzerine daha konuşmayın. Doktor sözü dinleyin biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne konuk oyuncusu beyler..
Adamlara meydanı boş bıraktıkca bokunu cıkardılar.. Bizim yazdıgımız makalelerle ögrendiler lan bu oyunu 10 sene önce burda.. Açıp açıp okuyarak.. Şimdi pist boş tabi veryansın .. Oldu .. arada bir hatırlatıcaksın gençlere gazlarını almak için.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...