Maggoc Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Kıskanmak kıskanılanı aşağı çekme isteğini tetikler, imrenmek ise ona ulaşma isteğini. kıskanmak kıskanılandan rahatsız olmaktır, imrenmek imrenileni takdir etmek. kıskanmak kıskanılanın bütün enerjisini alıp götürürken imrenmek imrenileni motive eder. (İşyeri - link atamama - copy pasted - ekşisözlük.) Yok drama dönüyomuş da binlerce wipe yeniyomuş. Tanımam etmem, imrenilecek bir başarı tablosu. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Bende arada yankinin yayinlari izliyorum gayette basarili buldum guildi ve basarilarinin devamini diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Bu kadar uzun sure ismi canli tutmak bile basari . Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Ben hayatta bosslar icin kasmam bukadar pvp icin kasarim sadece. Adamlarin terciihleri tamamen. Son derece de basarili adamlar. Elestiriler yapiciysa ona da takmamak lazim ama kimden geldigine gore tabi savunmaya gecme haklari da var. Sonucta Cata gururumuz. Bu tabloyu yillarca disiplin ve yetenekleriyle kendileri olusturdu. Son boss u da kisa zamanda indirirler ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Ragefreak veya Catastrophe ile şahsi bir problemim yok. Streamde gördüğüm yanlışları tarafsız eleştirdim, demekki bir gün iyi bir gün kötü olabiliyor yanlışlar var ise düzeltilebiliyor. Yazdıklarım okunup hemfikir olunup düzeltildiyse ne mutlu. WoW da bir iddaam yok hardcore raiderda değilim aslada sizin gibi oyuncular da olamam. Sürcü lisan olduysa affola başarılarınız devamını bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Utanmadan hala tarafsız eleştirdim deme bari. Yaptıgın şeyin adı gelip burada kudurmuş bir şekilde fesat dolu şekilde iftira atmak, karalamaya çalışmak, bok atmak, etc. Sebebi de streamde gelip artiz artiz konuşman yüzünden memberlardan birinin sana "sıgır ve takoz" demesi. Artık daha fazla birşey yazmana gerek yok. Senin saçmalıklarına kulak asıp da guildde birşeyler degiştirdigimizi, yıllardır yaptıgımızdan farklı birşeyler yaptıgımızı düşünmen bile ne kadar aptalca boşbeleş düşünebildigine bir örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Ragefreakyo said: Utanmadan hala tarafsız eleştirdim deme bari. Yaptıgın şeyin adı gelip burada kudurmuş bir şekilde fesat dolu şekilde iftira atmak, karalamaya çalışmak, bok atmak, etc. Artık daha fazla birşey yazmana gerek yok. Senin saçmalıklarına kulak asıp 10 yıllık guildde birşeyler degiştirdigimizi düşünmen bile ne kadar aptalca düşünebildigine bir örnek. Üsluba bak yazık. senin gibi nerd hırs dolu, zamanı boş boş geçirip ,tek amacı,dünyası oyundan ibaret olan ve aşağılık duygularına sahip değilim. World 1st çeksen bu üslubunla gözümde adam değilsin . Son mesajımdır. Hakaretlerinle başarılar. "Ateş olsan cümrün kadar yer yakarsın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 catastrophe'a başarılar. türk oluşumları böyle başarı elde edince ben de mutlu oluyorum. competitive oyunlarda zaten bir avuç ismi bilinen türk guildi, clanı vb. var. onları da desteklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 İnsanda biraz bilinç olmalı. Çapını bilmeli, az çapını bil şu topice gelip yazı yazarken. Herkes biliyor nasıl ve ne çeşit bir beyin yoksunu oldugunu. Yalan yanlış iftiralarla gelip lafı eline alınca nerdsünüz pis kakasınız, evet biz nerdüz hadi canım bu topic seni aşar, söyledigin komik şeylerle de kimsenin gözünü boyayamazsın. Sus ve git. micha said: Son mesajımdır. Hakaretlerinle başarılar. görücegiz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 knox said: ilk 20 icin, hangi guild daha cok issiz oyuncuya sahipse onlar girecek iste. bir boss icin 600 kusur deneme diyorlar! nasil bir mide varsa bu insanlarda artik. midesizlik değil bu olay dedication tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Killere bakıyodum da, hep realm 2 gördüm, acaba realm firstleri kim yapmış diye bakayım dedim, method'muş. sdfsd Bide PvE'de horde / ally dengesi hala yok, heryer horde. İlk 20 de bile 4 tane ally var. 10/10 yapan sayısı 6'ya yükselmiş bu arada. Bide haftanın 4-5 günü 8-12 veya 7-12 arası raid yapmak full nerd, hayatı oyundan ibaret olan ve hatta hayattaki amacı oyun olmak demek değildir. Milyonlarca insan yıllardır oynuyo, bi yerden sonra insanların sosyal dünyası haline geliyo o raidler, vent muhabbetleri. Ha dışarı çıkıp bişeyler içerken muhabbet etmişsin, ha raid yaparken, arasında pek bi fark yok. Ragefreak ve diğer member arkadaşlarda cevap vermesin trollere, onlar yazar yazar, sonra iplenmediklerini anlayınca giderler, baktınız gitmiyolar çakın öm'yi mod arkadaşa, bölüm banı + mesajlar silinir gider. World 50 içinde olan bi guild böyle drama queen'lerin seviyesine inmemeli. Bide ben şu stream linkini bulayım da, denk geldikçe izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 knox said: ilk 20 icin, hangi guild daha cok issiz oyuncuya sahipse onlar girecek iste. bir boss icin 600 kusur deneme diyorlar! nasil bir mide varsa bu insanlarda artik. sen 20 değil 200 tane işsiz adamla gir abi raide, bakalım kaç sene sonra kesebiliyosunuz. Olay işsizlik değil, tactic,skill,positioning ve boss fight süresince max dps/hps yapmak, gerektiği yerde nuke gerektiği yerde kite yapabilmek. Kusura bakmayın ama türklerin %90 ve daha fazlasında şu dediklerim 1-2 deneme falan sürüyo, sonra birileri sürekli ipin ucunu kaçırıyo. Disiplin yok yani,o yüzden işsizlik/midesizlik diyip kendinizi kandırmayın boşuna, olay beceriksizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 JrStorMesT said: knox said: ilk 20 icin, hangi guild daha cok issiz oyuncuya sahipse onlar girecek iste. bir boss icin 600 kusur deneme diyorlar! nasil bir mide varsa bu insanlarda artik. sen 20 değil 200 tane işsiz adamla gir abi raide, bakalım kaç sene sonra kesebiliyosunuz. Olay işsizlik değil, tactic,skill,positioning ve boss fight süresince max dps/hps yapmak, gerektiği yerde nuke gerektiği yerde kite yapabilmek. Kusura bakmayın ama türklerin %90 ve daha fazlasında şu dediklerim 1-2 deneme falan sürüyo, sonra birileri sürekli ipin ucunu kaçırıyo. Disiplin yok yani,o yüzden işsizlik/midesizlik diyip kendinizi kandırmayın boşuna, olay beceriksizlik. Şuna pek katılmıyorum. 20 kişilik Mythic kadrosunda 6 ile 8 arasında becerikli adam yetiyor. Özellikle raid liderin iyi olması gerekir. Fight düzhün bir şekilde kontrol ediliyorsa geri kalan 12 beceriksiz adamın kafasına vura vura 200. denemede falan hatasız oynamasını sağlayabiliyorsun. Sonuçta en beceriksiz adam bile bir deneme sayısından sonra refkleks haline getirip fightı kusursuz oynayabiliyor. Yada yaptığı kusurları başkası kapatabiliyor. Tecrübe ile sabittir. Yoksa herkesin muhteşem oynadığı bir wow guildi olsa idi Kimse 400 - 500 deneme atmazdı bosslara. Sanmayın ki Method daki ve Paragondaki adamlar kusursuz. Onlarda kusurlu herşey çok deneme yapmaktan ve çok zaman ayırmaktan başlıyor. Bir kapıyı kırmak istersen o kapıya çok vurmalısın çünkü böylelikle kapıyı tanıyıp zayıf noktalarını yaklayabilir ve taktiğini o noktalara doğru ayarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Bende gördüklerimi söylüyorum zaten, soo da kutu açmalı fight da 2 kişi bombaları bırakmayı öğrenemedi, ya bırakılan bombanın üstüne bırakıp patladı, ya da ortalara saldı tüm raidi katletti, bana göre bizim türklere iş vermiceksin, onlara butcher gibi fight olucak, stand and spam yapıcaklar, tbc den beri türk guildlerinde gördüğüm bu benim. Bide o 6-8 yetenekli oyuncu da beceriksiz tayfaya fazla katlanamıyo,bi süre sonra onlarda mala bağlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 ikili atışmaları bi noktadan sonra kişisele taşımak daha iyi olur ayrıca her ne olursa olsun karşılıklı yorumlarımızda saygı çerçevesinden çıkmayalım mümkün mertebe sinir-stress ile mesajlaşmak yerine yazılanları okuyup uzlaşma yoluna gidelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Beta'da denemeler yapanlar daha rahat content'e başlıyor. Method'un setup'ı blackhand için uygun hale getirilmiş. 4 balance druid var. Fragnance main'i bu content warriordı fakat blackhand physical damage adam gibi işe yaramadığı için Druid ile oynamış. Rogue ve Druid ağırlıklı bir setup. Paragon muhtemelen 600 küsür try alırken method'un 100 küsür try ile world first çekmesi setup ile alakalı. 3 hunter 2 lock 2 mage 4 balance 4 rogue . 2 holy paladin de mesela 2. Phase için uygun devo cd avantajı var. Ayrıca mobility tank tercih etmişler. Monk damage yemiyor. Ally horde dengesine gelince haklı olabilirsin ancak kesen 7 guild'in 2'si ally. İnsanlar neden horde seçer bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 monk tankin amacini yazabilirmisin? tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Miraul said: monk tankin amacini yazabilirmisin? tesekkurler stagger özelliğinin avantajını kullanıyor olması diyebilirim. Defensive CD'leri yine aynı şekilde en azından bir druid ve paladin'e göre daha kullanışlı. Energy regenation'ı haste ile belli bir seviyede cap'ledikten sonrasında kullandığı castler hızlıca spamlanabilir. Bunun dışında yaptığı dps'de yüksek aynı şekilde self heal'da başarılı. Mobility ise 3 farklı şekilde kendini hızlıca kite edebilme özelliği var. İlk talent tiger's lust. Monklara özel instant roll özelliği ve son olarak flying serpent kick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Flying Serpent Kick bir daha düşün... BAPPPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 sence ne monk tankın amacı Miraul ? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 ben bilmem :( taktik konusunda cok bilgili micha arkadasimiz methodun monkunun ne yaptigini aciklarsa seviniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Zergling said: Flying Serpent Kick bir daha düşün... BAPPPP Doğru değinmişsin. So close :/ O zaman http://www.wowhead.com/spell=101643/transcendence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Flying Serpent Kick atmadığı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 biliyorMUŞ gibi görünmek çok hoşuna gidiyor arkadaşın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Bu sese kulak verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar