gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ya az once baktım buna benzer bi topic acilmis. burdan bende kendimizden bahsediyo zannettim baktim deyilmis. icimde kalmasin bi topicte ben acayim dedim. baktım acanda olmamis. acayim gitsin dedim. soru 2004 yılı nasıl gecti? beklentileriniz neydi? ne kadarini yapabildiniz.?[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ben istediklerimin bi cogunu gerceklestirdim. bi vize alamadım bide en onemlisi bu sene yine evlenemedim. :([signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yarısında manyak matematik hocamla, kalan yarısında da öss ile uğraştım. öss ile bi 6 ay daha uğraşacam.[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Güzel geçmedi işallah 2005 :( Aşk yönünden gülemedim.. yani hiç bi yönde gülemedim.. hadi 2005 =)[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 hadi bakalım demekki aynı umutlarla yola cikiyoz.:lol:[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 eh iste fena diil.. en azindan yaz ayina kadar fena diildir..gerisi gzl gecmedi. belki de gecen senelerin guzelligni ilerde farkederiz..[signature][hline]Su olsam , Ates olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ÖSS ile geçti, hatta ÖSS oldum yanii ezdi geçti, hiç acımadı:( Öss gerçekliğiyle tanışıp 2 senelik fenci yaşamıma ing. iktisata girerek veda ettim:) bol bol hayat gerçekliğiyle tanıştım bu sene, pek(!) eğlenceliydi bi sonraki maça bakacaz artık:-D üniversiteli olmak da ayrı bir zevk, liselilere tavsiye ederim:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Release:Insomnia..... cık, olmadı:( Deli_Haci in, Borbag out :hrr: beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 çok iyi geçti,hayatımın aşkını buldum..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ilginç bir yıldı. değiştim baya.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Hayatım boyunca geçirdiğim en güzel yıldı :) Süfer eğlendim ama çok ağladığım hatta depresyona girdiğim dönemlerde oldu.Her yönden ilginç bir yılduı ve gerçekten deiştim...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Horrible, 23 Aralık 2004 16:32 tarihinde demiş ki: Hayatım boyunca geçirdiğim en güzel yıldı :) Süfer eğlendim ama çok ağladığım hatta depresyona girdiğim dönemlerde oldu.Her yönden ilginç bir yılduı ve gerçekten deiştim... baya bi deişik olmuş hem sufer hemde depresyon. ikisi bi arada ilginc:D[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ne bu acele daha bitmediki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: crocodile, 23 Aralık 2004 16:35 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 23 Aralık 2004 16:32 tarihinde demiş ki: Hayatım boyunca geçirdiğim en güzel yıldı :) Süfer eğlendim ama çok ağladığım hatta depresyona girdiğim dönemlerde oldu.Her yönden ilginç bir yılduı ve gerçekten deiştim... baya bi deişik olmuş hem sufer hemde depresyon. ikisi bi arada ilginc:D Eheheh öledir valla ya sınav stresi fln şubat aylarında bayaa kötüydüm.Ama diğer yandanda arkadaslar fln hiç bu kdr güzel bir sene yaşamadım yani artılar eksileri götürüo elde var sıfır :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: _ILuVaTaR_, 23 Aralık 2004 16:43 tarihinde demiş ki: ne bu acele daha bitmediki said: crocodile, 23 Aralık 2004 15:33 tarihinde demiş ki: ya az once baktım buna benzer bi topic acilmis. burdan bende kendimizden bahsediyo zannettim baktim deyilmis. icimde kalmasin bi topicte ben acayim dedim. ben zaten bi aciklama yaparak acmistim. daha bitmedi ama tam yazmaya calisirken diger topicte bi baktim bizimle alakali degil. o yuzden actim yani..yoksa catlardım..[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bende evlenemedim:) said: crocodile, 23 Aralık 2004 15:41 tarihinde demiş ki: ben istediklerimin bi cogunu gerceklestirdim. bi vize alamadım bide en onemlisi bu sene yine evlenemedim. :( [signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 nefis bi yildi... 2004 ocak civari, work sux ulan dedim, isi gucu herseyi biraktim, bunalimli dertli tasali korkunc gecen son 3-4 yili, kalp agrilarini ve yitirilmis guzel insanlarin acilarini geride birakip guzel hatiralarini yanimda goturup ingiltereye yerlestim. 28 yasindan sonra yeniden ogrenci oldum. sigarayi biraktim. sahane bi sevgili edindim =] ama tabi her seyin bi bedeli var... mesela kedimi geride biraktim... arkadaslarimi ve ailemi de. cok ozledigim gozlerimin doldugu zamanlar oluyo elbet... bi de kopegim oldu, goremedim son bi kez... ama artilari ve eksilerini dusununce, cok verimli, faydali, beni kendime getiren, keyifle yasadigim bir yildi... tahtaya vuruyorum, siz de vurun nazariniz degerse banlerim lol =p [Bu mesaj athea tarafından 23 Aralık 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 lise 1 in son dönemi çok acılı geçti ancak ağustosta huzura erebildim... şampiyon olduk feci dağıttım.. yazın tekirdağ kumbağa gittik..iyi geçti her yönden... bu sene okula başladım arkadaşlarımı özlemiştim ama en sevdiğim eleman tm seçti ayrıldık... şu anda 6 tane kırık var nasıl kurtarcam onu düşünüyorum... bi de devletin karizmasını çizdikçe çizdi AMPÜLler...ona sinir oldum ama yine de iyi sayılır... he bi kezde iddaadan 5 milyon tutturdum o kadar :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bu arada okuldan 5 kere atildim... dersaneye gitmedim... okul deisiyodum oss bilgileri falan beter oldum... rastgele 2005 diyerek (.) yi koyuyorum !!![signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 2005ten beklentim çok. 2004 yorucu yıpratıcı bir yıldı. Ama yine de geri dönüp bakarsak iyiydi be.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 2004 berbat gectı umarım 2005 daha guzel gecer *!Hmpf*[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: insight, 23 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: bu arada okuldan 5 kere atildim... dersaneye gitmedim... okul deisiyodum oss bilgileri falan beter oldum... rastgele 2005 diyerek (.) yi koyuyorum !!! ahahahaha bravo sana. :tebrikz:[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Guzel gecti, ozellikle universite hayati zor oldugu kadar zevkliymis de. Sabanci'da belki de baska hicbir yerde bir arada bulamayacagim kadar kaliteli insanlarla tanistim.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MisTaKe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 igrenç bi yıldı yani yılların en igrenciydi desem yeri var bidaha böle bi yıl olmasın.[signature][hline]Sevmek çay gibidir,sevilmek şeker, bizim gibi garipler çayı şekersiz içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 nisana kadar iğrençti.... nisandan sonrası hayatımda geçirdiğim en iyi ayları geçirdim[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bi iyi bi kötü genelinde iyi[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar