Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2004 yılı sizin icin nasıldı..

gokhaan

Öne çıkan mesajlar

ya az once baktım buna benzer bi topic acilmis. burdan
bende kendimizden bahsediyo zannettim baktim deyilmis. icimde kalmasin bi topicte ben acayim dedim. baktım acanda olmamis. acayim gitsin dedim.
soru 2004 yılı nasıl gecti? beklentileriniz neydi? ne kadarini yapabildiniz.?[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına
Türk Milleti denir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

yarısında manyak matematik hocamla, kalan yarısında da öss ile uğraştım.
öss ile bi 6 ay daha uğraşacam.[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz.
Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz.
Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz.
Charles Manson
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ÖSS ile geçti, hatta ÖSS oldum yanii
ezdi geçti, hiç acımadı:( Öss gerçekliğiyle tanışıp 2 senelik fenci yaşamıma ing. iktisata girerek veda ettim:)
bol bol hayat gerçekliğiyle tanıştım bu sene, pek(!) eğlenceliydi
bi sonraki maça bakacaz artık:-D
üniversiteli olmak da ayrı bir zevk, liselilere tavsiye ederim:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
Release:Insomnia..... cık, olmadı:(
Deli_Haci in, Borbag out :hrr:
beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatım boyunca geçirdiğim en güzel yıldı :) Süfer eğlendim ama çok ağladığım hatta depresyona girdiğim dönemlerde oldu.Her yönden ilginç bir yılduı ve gerçekten deiştim...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 23 Aralık 2004 16:32 tarihinde demiş ki:
Hayatım boyunca geçirdiğim en güzel yıldı :) Süfer eğlendim ama çok ağladığım hatta depresyona girdiğim dönemlerde oldu.Her yönden ilginç bir yılduı ve gerçekten deiştim...

baya bi deişik olmuş hem sufer hemde depresyon. ikisi bi arada ilginc:D[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına
Türk Milleti denir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crocodile, 23 Aralık 2004 16:35 tarihinde demiş ki:
said:
Horrible, 23 Aralık 2004 16:32 tarihinde demiş ki:
Hayatım boyunca geçirdiğim en güzel yıldı :) Süfer eğlendim ama çok ağladığım hatta depresyona girdiğim dönemlerde oldu.Her yönden ilginç bir yılduı ve gerçekten deiştim...

baya bi deişik olmuş hem sufer hemde depresyon. ikisi bi arada ilginc:D

Eheheh öledir valla ya sınav stresi fln şubat aylarında bayaa kötüydüm.Ama diğer yandanda arkadaslar fln hiç bu kdr güzel bir sene yaşamadım yani artılar eksileri götürüo elde var sıfır :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 23 Aralık 2004 16:43 tarihinde demiş ki:
ne bu acele daha bitmediki

said:
crocodile, 23 Aralık 2004 15:33 tarihinde demiş ki:
ya az once baktım buna benzer bi topic acilmis. burdan
bende kendimizden bahsediyo zannettim baktim deyilmis. icimde kalmasin bi topicte ben acayim dedim.

ben zaten bi aciklama yaparak acmistim. daha bitmedi ama tam yazmaya calisirken diger topicte bi baktim bizimle alakali degil. o yuzden actim yani..yoksa catlardım..[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına
Türk Milleti denir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

Bende evlenemedim:)

said:
crocodile, 23 Aralık 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
ben istediklerimin bi cogunu gerceklestirdim. bi vize alamadım bide en onemlisi bu sene yine evlenemedim. :(
[signature][hline]www.RankHosting.net
bilgi için msn: [email protected]
--- --- --- --- --- ---
$imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu...
--- --- --- --- --- ---

Saygılarımla

KJ.
Sosyal ağlarda paylaş

nefis bi yildi...

2004 ocak civari, work sux ulan dedim, isi gucu herseyi biraktim, bunalimli dertli tasali korkunc gecen son 3-4 yili, kalp agrilarini ve yitirilmis guzel insanlarin acilarini geride birakip guzel hatiralarini yanimda goturup ingiltereye yerlestim.

28 yasindan sonra yeniden ogrenci oldum. sigarayi biraktim. sahane bi sevgili edindim =]

ama tabi her seyin bi bedeli var... mesela kedimi geride biraktim... arkadaslarimi ve ailemi de. cok ozledigim gozlerimin doldugu zamanlar oluyo elbet... bi de kopegim oldu, goremedim son bi kez...

ama artilari ve eksilerini dusununce, cok verimli, faydali, beni kendime getiren, keyifle yasadigim bir yildi... tahtaya vuruyorum, siz de vurun nazariniz degerse banlerim lol =p

[Bu mesaj athea tarafından 23 Aralık 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lise 1 in son dönemi çok acılı geçti ancak ağustosta huzura erebildim...
şampiyon olduk feci dağıttım..
yazın tekirdağ kumbağa gittik..iyi geçti her yönden...
bu sene okula başladım arkadaşlarımı özlemiştim ama en sevdiğim eleman tm seçti ayrıldık...
şu anda 6 tane kırık var nasıl kurtarcam onu düşünüyorum...
bi de devletin karizmasını çizdikçe çizdi AMPÜLler...ona sinir oldum ama yine de iyi sayılır...
he bi kezde iddaadan 5 milyon tutturdum o kadar :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada okuldan 5 kere atildim...
dersaneye gitmedim...
okul deisiyodum oss bilgileri falan beter oldum...

rastgele 2005 diyerek (.) yi koyuyorum !!![signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 23 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
bu arada okuldan 5 kere atildim...
dersaneye gitmedim...
okul deisiyodum oss bilgileri falan beter oldum...

rastgele 2005 diyerek (.) yi koyuyorum !!!

ahahahaha bravo sana. :tebrikz:[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına
Türk Milleti denir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...