elesso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 abi niye doğalgaz alınıyor? kartın üzerindeki şifreyi kazıyarak mı yüklüyonuz kombiye... ay sonunda fatura gelmiyo mu kullanıma göre hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Bu gaz alım limitinin neden var olduğunu yazan oldu mu bilmiyorum da; temel nedeni gaz olmaması falan değil. Bu kartlı sistem devlete çok sağlam girdi geçtiğimiz senelerde. Millet gaz ucuzken 5000 lira 6000 liralık gaz alıyordu ve 1-2 sene doğalgaz zamlarından etkilenmiyordu. O yüzden adamlar çareyi kota koymakta buldular. Sonra da zaten kartlı sistemi kaldırdılar. Artık yeni inşaatlara ya da başvurulara klasik usül saat takıyorlar. Onlarda da kota mota yok. Dikkat ederseniz havalar ısındıkça kota düşüyor; milletin gaz stoklamasının da böyle önüne geçiyorlar sdflşksdj Yani devlet diyor ki, tek akıllı sen değilsin; o zam girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 elesso said: abi niye doğalgaz alınıyor? kartın üzerindeki şifreyi kazıyarak mı yüklüyonuz kombiye... ay sonunda fatura gelmiyo mu kullanıma göre hehe. Noob, Kart var ona yükletiyon akbil yükler gibi; sonra da sayaca okutuyon kapının önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Of ankara... Haritadan silinecekler listesinde emin adimlarla yukseliyo. Bir onunde elazig ve konya var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 bunu, akepeyi savunanlara özellikle de; ama önceden tüp, şeker, yağ kuyruğuna GÖRÖYORDOK, SOZ BİLMOZSONUZ.' diyenlerin bir tarafına sokmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 100metreküple ben elimi ısıtıyorum anca lan. ahah fakirliğe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Eski ev 1+1'di, 1 senede 179 m^3 yakabildim. sağım solum, arkam, altım üstüm, çaprazlarım falan hep daireydi; 2 cam vardı sadece. Şimdi 2+1'e taşındım, her kat 1 daire, yeni bina, üstümdeki bankacı bekar hatun, altıma taşınmadılar daha. 2 haftada 120 m^3 yaktım. Daha beton falan buz gibi, sabah açık bırakıp gitmezsem akşam ısınmıyor ev dsflkjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Göt kılı olan insandan beklenecek şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 dun salonda spor yapiyodum tshirtle, ciktim bi disari telefonla konusmak icin. aksamin 9'unda bile usumedim. dogal gaz filan hikaye izmir sahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 deadwoll said: elesso said: abi niye doğalgaz alınıyor? kartın üzerindeki şifreyi kazıyarak mı yüklüyonuz kombiye... ay sonunda fatura gelmiyo mu kullanıma göre hehe. Noob, Kart var ona yükletiyon akbil yükler gibi; sonra da sayaca okutuyon kapının önünde. ne garip yerlerde yaşıosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 100 liralık aldım baktım hafta sonunu çıkaramayacak kızılay metrodan sonuna kadar kökledim pencere kapılara sünger çektim 1.5 ay gider inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 bu dogalgaz alam isi nasil yau gidip aliyoz filan diyenler var. ay sonuna kadar yeter ins diyenler var. la kullanip ay sonunda borcunu odemiyon mu? prepaid mi yoksa bu? bidonla getirmiyonuz dimi eve dfgdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 bir de egokart kuyruğunda 3bin kişi filan vardı arkadaş akbil diye bir şey var 15 yıl oldu hiç duymadın etmedin bu nasıl bir vizyonsuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 kontörlü gaz ya bildiğin ibnelik eski evde bunun su için olanı vardı duşta kalıyosun aşağıya inip kartı yüklüyon duştan çıkacak kadar avans veriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Bu çağda rezalet ya, faturaları otomatik ödemeye vermesen onlar bile çekilmez dert, bi de üstüne gidip gaz kontörü doldurtuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Abi kontorlu suyun allah bin belasini versin. 3 kere bitti 2si sacimi sampuanlarken. Ben bi de gidip 50 60 yukluyorum. 2 3 ay gidince unutuyorum kontrol etmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 gaz hadi neyse de su nasıl lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ashdaha kontörlü su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Of cok acikli soyle hikayeler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 30 gun kullanmayinca bitiyo mu beles mesajlariniz pardon suyunuz gaziniz panpalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ben gittim 250 liralık kontorlu su yükledim 1 sene yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Aslinda bu kontor sustemini koyluler odesin diye yapiyolar. Bodrumda koyde su parasi odeyen yok. Alamiyo da belediye, her hanenin 3-4bin borcu var. Saka gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Yazlıkçılar için güzel olur aslında kontörlü su, elektrik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Kontörlünün esas olayı adam kullanmadan erkenden parayı almak bana kalırsa. Kontörlü su dünyanın en saçma şeyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 küheylan said: Tori said: Deathblade said: Doğalgaz'da %90 üzerinde dışa bağımlıyız. "PÖRÖ VÖRÖYÖM GÖZ NÖRÖDÖ" mantığınız güzelmiş. şu. Ayrıca yarın chp iktidar olsa bu durum değişicek değil mi sfddfd. hay sizin mantığınıza tüküreyim ya, tiksindiriyorsunuz iyice kendinizden. hiç bir şeyi sorgulamadan mal gibi yaşayın, tek dayanağınız şu olsa farklı mı olacak? Farklı olmayacak belki birader ama bu senin koyun gibi her olana he demeni gerektirmez. 1-Benim mantığım neymiş merak ettim? 2-Bir de karşınızdaki insanın yanlış bildiğini düşündüğünüz bir fikri varsa, doğru yolu gösterin ve fikrinizi söyleyin ki, yanlış tekrarlanmasın. 25 yaşı aşkın adamların bir sonuç sunmadan "he malsın, götsün, mantık 0" demesi komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar