Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Savas cikmis da haberimiz yok

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Dun dogalgaz almaya gittim, kotaniz doldu, 100m3 verebiliyoruz, sonraki ay gelin dediler. Su anda yorganin icindeyim, usudum. Acamiyorum kombiyi adam gibi.

Kucukken dedem anlatirdi, Dunya Savasi ciktiginda her sey kotaya baglanmisti, karneler vermislerdi diye. Inanmakta zorlanirdim 6-7 yasinda ama basima geldi simdi aynisi.

http://forum.paticik.com/thumbnails/247/1ef/f29/bb7/865/8ba/6f5/158/dbb/526/44_450xNULL.jpg

Baska soze gerek yok. Tam yerel secim oncesi boyle olmasi iyi oldu ama.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Dun dogalgaz almaya gittim, kotaniz doldu, 100m3 verebiliyoruz, sonraki ay gelin dediler. Su anda yorganin icindeyim, usudum. Acamiyorum kombiyi adam gibi.

Kucukken dedem anlatirdi, Dunya Savasi ciktiginda her sey kotaya baglanmisti, karneler vermislerdi diye. Inanmakta zorlanirdim 6-7 yasinda ama basima geldi simdi aynisi.

http://forum.paticik.com/thumbnails/247/1ef/f29/bb7/865/8ba/6f5/158/dbb/526/44_450xNULL.jpg

Baska soze gerek yok. Tam yerel secim oncesi boyle olmasi iyi oldu ama.

yaymak lazım bu haberi.
çok ilginç.
Mesaj tarihi:
bütün ay evi mordora çevirdiyseniz adamlar haklı kota koymada eheh=)

gerçekten çok saçma ve duyurulması gerekn bir haber. Elektrik kesintileri de çok sık olmaya başlamış yurt genelinde...
Mesaj tarihi:
kapitalizmi bile beceremeyen bir hükümet ve bu hükümeti savunuyorlar.
sana ne lan? paramla doğal gaz yakacağım, ne demek kotayı aştınız?
valla bomba haber bence şu.
en az rüşvet skandalı kadar bomba haber.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

Neyi yayacaksın abi tüm Ankara biliyor bunu zaten. Hatta 200 liraydi kota gecen ay. Bu ay 300 mu ne yaptılar galiba. Kartlı gaz rezillik resmen ya.

:) bütün ankaranın bilmesi türkiyenin bilmesine yetmez canım.bak ben istanbuldayım,şimdi duyuyorum.bu çok önemli haber.
Mesaj tarihi:
Ankara'da 6 ay önce başladı mevsime ve metrekareye göre kotası var abonelerin bitince yedek bakiyenizi yükleyip aylık kotanız dolsa da kotanız kadar doldurta biliyorsunuz tekrar. Çok araştırmanıza gerek yok memura sorsanız anlatır eğitimli adamlarsınız lol
Mesaj tarihi:
adil kullanım limiti getirsinler.

lan bitince tekrar başvurduğumda yine kota vereceklerse ne anladım kotadan.

bence çok sert sevişenlerin kotası düşürülsün. çok çabuk ısınıyor vücut. ama sert ve terli sevişiyorsa biraz düşürün çünkü soğuk yerse terli olarak hasta olma şansı var.
Mesaj tarihi:
KehKeh said:

Ankara'da 6 ay önce başladı mevsime ve metrekareye göre kotası var abonelerin bitince yedek bakiyenizi yükleyip aylık kotanız dolsa da kotanız kadar doldurta biliyorsunuz tekrar. Çok araştırmanıza gerek yok memura sorsanız anlatır eğitimli adamlarsınız lol

Belediyenin Twitter hesabı buraya mesaj atmış lan :)
  • Yeni Oluştur...