Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Dun dogalgaz almaya gittim, kotaniz doldu, 100m3 verebiliyoruz, sonraki ay gelin dediler. Su anda yorganin icindeyim, usudum. Acamiyorum kombiyi adam gibi. Kucukken dedem anlatirdi, Dunya Savasi ciktiginda her sey kotaya baglanmisti, karneler vermislerdi diye. Inanmakta zorlanirdim 6-7 yasinda ama basima geldi simdi aynisi. http://forum.paticik.com/thumbnails/247/1ef/f29/bb7/865/8ba/6f5/158/dbb/526/44_450xNULL.jpg Baska soze gerek yok. Tam yerel secim oncesi boyle olmasi iyi oldu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 en temizi eski sayaç kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 2014yılında doğalgaz kotası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 :D türk halkının %60'ı gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 60 çok iyimser oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 aziz nesin diyor oradan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi internet mi bu ne kotası asddfsfsd bi kombiyi aç kapa bakıyım ip değiştirsin bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 GERGE said: Dun dogalgaz almaya gittim, kotaniz doldu, 100m3 verebiliyoruz, sonraki ay gelin dediler. Su anda yorganin icindeyim, usudum. Acamiyorum kombiyi adam gibi. Kucukken dedem anlatirdi, Dunya Savasi ciktiginda her sey kotaya baglanmisti, karneler vermislerdi diye. Inanmakta zorlanirdim 6-7 yasinda ama basima geldi simdi aynisi. http://forum.paticik.com/thumbnails/247/1ef/f29/bb7/865/8ba/6f5/158/dbb/526/44_450xNULL.jpg Baska soze gerek yok. Tam yerel secim oncesi boyle olmasi iyi oldu ama. yaymak lazım bu haberi. çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 baslik cok uyumlu olmus, hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bütün ay evi mordora çevirdiyseniz adamlar haklı kota koymada eheh=) gerçekten çok saçma ve duyurulması gerekn bir haber. Elektrik kesintileri de çok sık olmaya başlamış yurt genelinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 kapitalizmi bile beceremeyen bir hükümet ve bu hükümeti savunuyorlar. sana ne lan? paramla doğal gaz yakacağım, ne demek kotayı aştınız? valla bomba haber bence şu. en az rüşvet skandalı kadar bomba haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Neyi yayacaksın abi tüm Ankara biliyor bunu zaten. Hatta 200 liraydi kota gecen ay. Bu ay 300 mu ne yaptılar galiba. Kartlı gaz rezillik resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ülkede gaz yok, adamlar ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 soğuktan ölenler varken abanırsanız böyle olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ahmedinejad said: Neyi yayacaksın abi tüm Ankara biliyor bunu zaten. Hatta 200 liraydi kota gecen ay. Bu ay 300 mu ne yaptılar galiba. Kartlı gaz rezillik resmen ya. :) bütün ankaranın bilmesi türkiyenin bilmesine yetmez canım.bak ben istanbuldayım,şimdi duyuyorum.bu çok önemli haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Ankara'da 6 ay önce başladı mevsime ve metrekareye göre kotası var abonelerin bitince yedek bakiyenizi yükleyip aylık kotanız dolsa da kotanız kadar doldurta biliyorsunuz tekrar. Çok araştırmanıza gerek yok memura sorsanız anlatır eğitimli adamlarsınız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Ayrıca Maltepe'den kota artırımı için başvuru yapabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 adil kullanım limiti getirsinler. lan bitince tekrar başvurduğumda yine kota vereceklerse ne anladım kotadan. bence çok sert sevişenlerin kotası düşürülsün. çok çabuk ısınıyor vücut. ama sert ve terli sevişiyorsa biraz düşürün çünkü soğuk yerse terli olarak hasta olma şansı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 öğrenciler duşa giriyo ondan oluyor bakan öyle demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ahahahah soris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 GERGE said: Su anda yorganin icindeyim, usudum. http://www.youtube.com/watch?v=xcMJ1GUx4nE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 KehKeh said: Ankara'da 6 ay önce başladı mevsime ve metrekareye göre kotası var abonelerin bitince yedek bakiyenizi yükleyip aylık kotanız dolsa da kotanız kadar doldurta biliyorsunuz tekrar. Çok araştırmanıza gerek yok memura sorsanız anlatır eğitimli adamlarsınız lol Belediyenin Twitter hesabı buraya mesaj atmış lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 NERDEN OKUDUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Jeotermal isitmanin baglanmasini bekliyorum. En guzel isi kaynagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 KehKeh said: NERDEN OKUDUN AHAHAHAHAHAHAHAH mukemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar