Lyv Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 once sadece surdurdugun iliskiye odaklanip gercekten yuruyup yurumedigini gormen gerekir diye dusunuyorum. yoksa kendini kandirmis olursun. gereksiz uzuntuler seni bulur. saglikli iliski istiyorsan tek bir kisiyi dusunmende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 evlencek kadar sevmiyosa(ki norveçteyse evlenirdim ben olsam sdf) bu başlık ne abi yazı tura yapsa olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Gerçekten benim için doğru kız bu dese okuldakiyle yakınlaşmazdı hiçbir şekilde bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 peki evlenmeyecek kadar sevmek nedir abi ahaha. - cnm seni evlenmeyecek kadar ck svyrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ajsgdfajdalhda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Okumadım tabiki büyük memeli olanını seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi cidden cocuk gibi yorumlar goruyorum dayanamiyorum post ustune post atasim geliyor. ulan adam sevdigi kadini webcam araciligi ile goruyor. bolumunde kendisinden hoslanan ve her gun kanli canli gorebildigi kiz var. su an surdurdugu iliskiden tatmin olmamasi cok normal fakat bunun sebebi bence ne o kiza duydugu sevginin yetersizligi ne de o kizin kendi yetersizligi. tamamen uzak iliskinin boklugu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Lyv said: peki evlenmeyecek kadar sevmek nedir abi ahaha. - cnm seni evlenmeyecek kadar ck svyrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Masakari said: Okumadım tabiki büyük memeli olanını seç qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Lyv said: peki evlenmeyecek kadar sevmek nedir abi ahaha. - cnm seni evlenmeyecek kadar ck svyrm sevmek kavramı mantık ile ilişkisiz, ama mantığını devreye soktuğunda aslında sevdiğin kadının evlenmek istediğin kadın olmadığını anlayabilirsin. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Lyv said: abi cidden cocuk gibi yorumlar goruyorum dayanamiyorum post ustune post atasim geliyor. ulan adam sevdigi kadini webcam araciligi ile goruyor. bolumunde kendisinden hoslanan ve her gun kanli canli gorebildigi kiz var. su an surdurdugu iliskiden tatmin olmamasi cok normal fakat bunun sebebi bence ne o kiza duydugu sevginin yetersizligi ne de o kizin kendi yetersizligi. tamamen uzak iliskinin boklugu iste. Şahsen ölü bi hatun için canlılardan vazgeçiyorum bazen, belki geri zekalılık ama senin dediğini çürütüyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Dworgian said: Lyv said: peki evlenmeyecek kadar sevmek nedir abi ahaha. - cnm seni evlenmeyecek kadar ck svyrm sevmek kavramı mantık ile ilişkisiz, ama mantığını devreye soktuğunda aslında sevdiğin kadının evlenmek istediğin kadın olmadığını anlayabilirsin. gibi bu sekilde dusunen birine mutsuz bir evlilik seni bekliyor diyebilirim. cok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Lyv said: abi cidden cocuk gibi yorumlar goruyorum dayanamiyorum post ustune post atasim geliyor. ulan adam sevdigi kadini webcam araciligi ile goruyor. bolumunde kendisinden hoslanan ve her gun kanli canli gorebildigi kiz var. su an surdurdugu iliskiden tatmin olmamasi cok normal fakat bunun sebebi bence ne o kiza duydugu sevginin yetersizligi ne de o kizin kendi yetersizligi. tamamen uzak iliskinin boklugu iste. aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Eğer ikinci bir kadın varsa , ilkini artık sevmiyosun demektir , ilkini sevseydin ikinciye bakmazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 wastyrx said: Lyv said: abi cidden cocuk gibi yorumlar goruyorum dayanamiyorum post ustune post atasim geliyor. ulan adam sevdigi kadini webcam araciligi ile goruyor. bolumunde kendisinden hoslanan ve her gun kanli canli gorebildigi kiz var. su an surdurdugu iliskiden tatmin olmamasi cok normal fakat bunun sebebi bence ne o kiza duydugu sevginin yetersizligi ne de o kizin kendi yetersizligi. tamamen uzak iliskinin boklugu iste. Şahsen ölü bi hatun için canlılardan vazgeçiyorum bazen, belki geri zekalılık ama senin dediğini çürütüyor galiba. abi saygisizlik etmek istemem ama bu konuyla bi alakasi oldugunu dusunmuyorum. "iliski" diyebilmemiz icin iki tarafin birbiriyle iletisime gecmeye devam etmesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Nako said: Bekar adamsın. Rahat ol. abi olay bu! istediğinin peşinden koş! ama önce ne istediğine karar ver! gerçi karar vermiş olsan başlık açmazdın. ne kadar da kötü lan insan ne istediğini bile bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 http://s3.roosterteeth.com/images/MisterSir51854e5f8d5e5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Dworgian said: Lyv said: peki evlenmeyecek kadar sevmek nedir abi ahaha. - cnm seni evlenmeyecek kadar ck svyrm sevmek kavramı mantık ile ilişkisiz, ama mantığını devreye soktuğunda aslında sevdiğin kadının evlenmek istediğin kadın olmadığını anlayabilirsin. gibiSevdiğin kadın ile hayatını geçirmek istemiyorsan devam etmek mantıksız. Friends with benefits olur ondan, ilişki olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 erdemlerini bi kenara bırak bu kadar genç yaşta herangi bir erdemi hak edecek bir kız yok bu zamanda, çok duyuyorum çok görüyorum bizzat yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bliksem said: spark'ın dediklerine katılıyorum. o yüzden sana söyleyeceklerimi akıl vermek olarak algılama.sadece hayat tecrübesi biraz daha fazla bir ağabeyinin bu anlattıklarına bakışı olarak bil isterim.neticede yetişkin adamsın ve yaşadığın onca tecrübeden sonra iyi ve kötü, doğru ve yanlış'ı kendinle ilgili konularda sadece ve sadece sen en doğru şekilde değerlendirebilirsin. öncelikle 5 aylık bir ilişki bence uzun süreli bir ilişki değil. mesafe çok uzak,sen de söylüyorsun ve yaşadığınız çevre, yetiştiğiniz çevre, dolayısıyla oluşan kültürel altyapı ve dünyaya bakışınızdaki algı çok farklı. bundan sadece fırtınalı bir aşk hikayesi çıkar.bedensel ve fiziksel çekim çıkar güzel kardeşim.sen sorunlarını doğal olarak kendine en yakın gördüğün insan ile paylaşmak istiyorsun ve bunu yaptığında daha bir yakın ilgi,daha bir meseleyi içselleştirme bekliyorsun.bunu göremiyorsun ve göremeyeceksin dostum. bir de her zaman inandığım bir şey var, gözden uzak olan, gönülden uzak olur. ikinci kadın bana senin için daha uygun bir kadın gibi geliyor.benzer tecrübeler yaşamış ve birbirine ilgi duyan insanların birlikteliği bence daha uygun.üstelik hemen yanında.kendini evli gibi hissetmen yani bekar saymaman kusura bakma bana saçma geldi.5 aylık bir karşılıklı etkilenme seni bekar statüsünden çıkarmaz canım kardeşim. sana ilgi duyan ve sorunlarını paylaşan,kendi sorunlarını seninle paylaşan,hayatın hep toz pembe olmayacağının farkında olan bir kadını bir eli yağda,bir eli balda bir kadına tercih etmen daha mantıklıdır diye düşünüyorum. Ne karar verirsen ver, bu vereceğin karar içini rahat ettirecek bir karar olmalı.kafanda hiç bir soru işareti bırakmamalı. Şimdiden kararında başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Lyv said: Dworgian said: Lyv said: peki evlenmeyecek kadar sevmek nedir abi ahaha. - cnm seni evlenmeyecek kadar ck svyrm sevmek kavramı mantık ile ilişkisiz, ama mantığını devreye soktuğunda aslında sevdiğin kadının evlenmek istediğin kadın olmadığını anlayabilirsin. gibi bu sekilde dusunen birine mutsuz bir evlilik seni bekliyor diyebilirim. cok net. yanıldıgını söyleyebilirim. çok net. edit; insan hayatta 1 kişiyi sevmez. yanlış insanı da sevebilir. bir süre sonra bitirir o yanlış insanı. doğruyu bulduğunu düşününce de evlenir. ben öyle yaptım tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Holy said: Dworgian said: Lyv said: peki evlenmeyecek kadar sevmek nedir abi ahaha. - cnm seni evlenmeyecek kadar ck svyrm sevmek kavramı mantık ile ilişkisiz, ama mantığını devreye soktuğunda aslında sevdiğin kadının evlenmek istediğin kadın olmadığını anlayabilirsin. gibiSevdiğin kadın ile hayatını geçirmek istemiyorsan devam etmek mantıksız. Friends with benefits olur ondan, ilişki olmaz. herşeyi yaşadığınızı sanıp böyle ahkam kesmenize bayılıyorum bir gün aslında evlenmek istemeyeceğinizi bildiğiniz birine aşık olur ve kopamazsanız nickimi hatırlarsınız. ha çoktan evlendiniz ise Allah mutlu etsin tabii :) edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 vereceğin hiç bir kararda için %100 rahat etmeyecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Lyv said: abi saygisizlik etmek istemem ama bu konuyla bi alakasi oldugunu dusunmuyorum. "iliski" diyebilmemiz icin iki tarafin birbiriyle iletisime gecmeye devam etmesi gerekir. Şöyle ki seviyorum dediğim 2 kızdan biridir kendisi, birisini sevince gözün bir daha yanında olamayacak bile olsa başkasına pek bakmıyor işte. Uzaktaki olan kızı seviyorum ülen diyebilecek kadar sevseydi okuldaki kız friendzonedan yakına sokulamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 evlenmeyin demiyorum ama hobi olarak evlenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar