Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki kadın arasında kalmak.

bliksem

Öne çıkan mesajlar

merhaba,
kişisel'in diger bölümlere göre daha agırbaşlı bir ortamı oldugu için çok fazla troll yemeden tavsiyeler alabilecegimi umuyorum.

burada okudugum şeylerle net bir karar elbette vermeyecegim, ama şayet kafama yatan yorumlar olursa kendi kendime yaptıgım telkinlerde faydalı olacaklarına inanıyorum, üstelik burada çok başka hayat tecrübelerine sahip insanlar olacagından bu olayı her şekilde düşünme olanagı olacak.

5 ay kadardır devam eden bir uzun mesafe ilişkim var. sevgilim haftaya nihayet şehre gelecek, mesafeler çok uzun (izmir-edinburgh/oslo arası) oldugundan dolayı sürekli bunları yapma şansı ne yazık ki bulamıyoruz. bir şekilde her zaman günün her saatinde irtibatta kalmayı becerebildik, telefondan olsun akşamları skype'tan olsun hep görüşüyoruz.

iletişim problemi o açıdan yok o yüzden. sadakat de bir sıkıntı degil keza sevgilim fazlasıyla güvenilir biri ancak beni pek çok konuda anlayamadıgını görüyorum. şöyle ki, ben izmir'in çok da iyi olmayan semtlerinden birinde büyüdüm, çocukluguma dair en belirgin hatıram cumartesi sabahı çizgifilm izlerken eve icra gelip televizyonu götürmeleri, ergenligim açtıgım davalarla mahkemelerde geçti, yine de bir şekilde kendimi adam edip ülkenin iyi okullarından birinin itibarlı bir bölümüne girdim, okuyorum. sevgilim ise oslo'da büyümüş bir insan, bugüne kadar ailevi yahut ekonomik hiçbir sıkıntıyla ugraşmamış, dünyanın neredeyse her ülkesini gezebilmiş ben vize alacak parayı denkleştiremezken.

temel sıkıntının da bu olduguna inanıyorum, o gezdigi her ülkeyi haritada ignelerken ben buraya çivilenmiş vaziyetteyim. hala hayatımda iyi gitmeyen çok fazla şey var ve ben bunları paylaştıgımda sevgilimden kuru temennilerden başka birşey duyamıyorum, bunun iyiligimi istememesiyle alâkası olmadıgının farkındayım, sadece beni anlayamayacagı (ve anlamadıgı için de aslında çok mutlu oldugum) konular var, ama en yakın oldugum kişiyle bu kadar farklı hayatlardan olmak çok fazla yoruyor beni. beraber oturup hayat hakkında konuşamayınca tanışma sebebimiz olan edebiyat ile her gün geçmiyor, çok tıkanıyoruz bazen.

enter ikinci kadın
"ikinci kadın" da korkunç kötü bir tamlama oldu ama kafam o kadar karışık ki başka nasıl betimleyebilecegimi bilemedim.
onunla bölümümde tanıştık, kısa zamanda inanılmaz yakınlaştık. onu da dört aydır falan tanıyorum. öncelikle, benden hoşlandıgını biliyorum, paragrafa bununla girmek istiyorum çünkü bunun önemli olduguna inanıyorum. hayatı dertlerle boguşarak geçmiş bir insan, o yüzden çok iyi anlaştık, çok fazla yakınlaştık. vaktiyle çocuklugunu geride bırakıp bir ülke degiştirmiş, şimdi burada, sıfırdan bir dil ögrenmesi yepyeni bir kültürü tanıması gerekmiş. çok güzel bir kadın, beni gönülden anlayabildigini biliyorum, beni sevdigini biliyorum, çok akıllı biri oldugunu biliyorum, bekâr bir adam olsam durmaz basardım nikahı resmen, muazzam bir insan çünkü.

ama bekâr degilim işte. babam 40larını yiyip bitirmiş bir adam, 50. yaşlarına başlamak üzere ve eski hızlılardan. onunla konuşurken annemle evli oldugu sürede ki bu 17 yıla falan tekabül ediyor, bir kere bile başka bir kadına bakmadıgını söyledi. 50 yaşıma geldigimde ben de bu cümleyi kurabilmek istiyorum, o yüzden söyledim bu kıza, "bizim yaptıgımız bazı şeyleri sevgilim yapmış olsa kavga çıkarırdım, aramıza bir çizgi çekmemiz lazım." diye ve çok üzüldüm, ama ne kadar hoşlanırsam hoşlanayım erdem oldugunu düşündügüm şeyler hep baskın geliyor.

TL;DR iletişim problemli ama muazzam bir sevgiyle başlayan bir uzak mesafe ilişkim var, bir de yanıbaşımda beni iyi anlayan, seven ve güzel bir kadın var. wat do?

tekrar teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

bliksem said:

merhaba,
[i]kişisel'in diger bölümlere göre daha agırbaşlı bir ortamı oldugu için çok fazla troll yemeden tavsiyeler alabilecegimi umuyorum.

şurdan sonra okumayı bıraktım

ya ben burada çok fazla derdini açan insan gördüm, üstelik paticik'te çocugu, evliligi olan insanlar var, onlardan ögrenebilecegim hayat tecrübeleri olduguna inandıgım için buraya yazdım.

//ben şimdi antrenmana gidecegim, akşam eve gelene kadar bakamam muhtemelen, o yüzden yanıt veremezsem kusura bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

17 yaşında adam nasıl farklı ülkeden 2 tane manita buluyo lan. ben bulduğum manitaların yurtdışıyla bağlantısı genellikle "muacırız biz" , "selanik göçmeniyim" den ileri gitmiyor anasını satayım.

abi adam 17 yaşındayım dememiş, annesiyle babası 17 yıl evli kalmış ve benim anladığım boşanmışlar veya başka bişi olmuş. hatta direk bu anlaşılıyor konuşmasından.

merak ettiğim bir husus var; sevgilinle daha uzun bir süre bu şekilde devam mı edecek uzak ilişkiniz yoksa bir süreliğine mi böyle bu durum? benim ufaktan anladığım senin gönlün ikinci kıza kaymaya başlamış ve mantığın da aynı şekilde bastırıyor.

ben çok müthiş bi ilişki geçmiş olmasam da 7-8 ilişkim oldu bunlardan 2 tanesi ciddiydi ki 2 yıldır beraberiz sevgilimle, yarım yamalak tecrübemle diyeceğim şey iki farklı dünyanın insanı birlikte olmuyor abi. farklıdan kastım işte aynı zorlukları yaşamamış, hayatta ailesinin durumu iyi olup da el bebek gül bebek yetişmiş biri ile tam tersi durumda büyüyen biri arasında bir süre sonra bitiyor kontak.

2 satırlık yazılarına göre ne desek yanlış olur burda ama sanki benim tercihim ilkiyle güzel biçimde ilişkimi bitirmek ve 2. ablayla arayı kurmak olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

akşam eve gidince uzaktaki ile konuş
yaşadığın şekirdeki ile de takıl

mis gibi

bunu yapıyorum ben 1 aydır fln mutluyuz uzaktakiylede sanal seks yapıyoruz bazen herkes mutlu (tu)

edit: uzaktakine söylemelisin tabi aşkım sen bir yana o bir yana sadece işimi hallediyorum vs diye güzel bir konuşma geç baktın olmaz diyor ayrıldım de devam et
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

TL;DR iletişim problemli ama muazzam bir sevgiyle başlayan bir uzak mesafe ilişkim var, bir de yanıbaşımda beni iyi anlayan, seven ve güzel bir kadın var. wat do?

uzak mesafeli ilişkin var, bir de yanı başında seni seven ve güzel bir kız var sen bir erkek olarak hangisini seçersin?

hakketen sinirim bozuldu lel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...