Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 benım la ageofkoylusu ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Llama said: ulen bugün ne iyiliğim üstümde ha gece sekste yapmadım ama iyi iyi madem iyiliğin üstünde, bana bir full book ayarlasak mı? bir de rune book tabii (sadece brit moonglow ve minoc olsa olur). akşama spordan gelince yeni karakter açayım da aksiyon olsun diyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Tenekeadam said: bu daggerları hangı vendor satın alıyor mınocta bankanın alt tarafında sağdaki binada var. içeride sağda vendor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Dworgian said: madem iyiliğin üstünde, bana bir full book ayarlasak mı? bir de rune book tabii (sadece brit moonglow ve minoc olsa olur). akşama spordan gelince yeni karakter açayım da aksiyon olsun diyorum da full spel book işine hayatta girmem abi runebook ayarlarım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bana da runebook ayarlayın mübarekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 beyler ıron ore karsılıgında elımdekı dıger oreları verbılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Dworgian said: bingildak said: abi çantada 200 scroll var, satmak yerine oyunu silmeye çok yakınım. yok mu bunun bir kolayı, 3 displayli listede 200 item satılır mı satılır ağlama. sileceksen bana ver hesabı. multi açarız bir işe yarar bari sitesinde hesap veriyor lan, sanki parayla satılıyor, gir al adama bak leşçi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Llama said: Dworgian said: madem iyiliğin üstünde, bana bir full book ayarlasak mı? bir de rune book tabii (sadece brit moonglow ve minoc olsa olur). akşama spordan gelince yeni karakter açayım da aksiyon olsun diyorum da full spel book işine hayatta girmem abi runebook ayarlarım ama tamamdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: Dworgian said: bingildak said: abi çantada 200 scroll var, satmak yerine oyunu silmeye çok yakınım. yok mu bunun bir kolayı, 3 displayli listede 200 item satılır mı satılır ağlama. sileceksen bana ver hesabı. multi açarız bir işe yarar bari sitesinde hesap veriyor lan, sanki parayla satılıyor, gir al adama bak leşçi asdasd kasmışsın işte hazır biraz. sdsakldasj. boşa mı gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 guild niye kurmuyoz onu anlamadım ben paramızmı yetmiyor farkirmisiniz laan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 gençler EasyUo'yu çalıştıramadım bir türlü administrator olarak açıyorum. Scripti yükleyip run deyince. uygun client bulunamadı diyor. NE yapmam gerek? Nebula clientını seçtim de onu sallamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 skıller kaca kadar gıdıyor mınıng 100.8 oldu kapattım acım mı ne yapım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 show real dedin mi aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 skillerin altında show real var onu tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 dememişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mortis said: gençler EasyUo'yu çalıştıramadım bir türlü administrator olarak açıyorum. Scripti yükleyip run deyince. uygun client bulunamadı diyor. NE yapmam gerek? Nebula clientını seçtim de onu sallamadı. abi nereden indirdiniz biz de denesek. ben sitesine girdim "hoop register olsana sen bi" dedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 makroman kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi easy uo çalışıyor mu böyle custom clientle? ben çalışmaz diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 off lan işyerinde bi yerim şişicek şimdi. canımı çektirdiniz. yıl 2014 oldu yok mu artık böyle browserdan uo falan ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bu bilgiler ışığında macroman kullanalım. not: eski nebulada easyuo çalıştırıyorduk gayet. pvp de çok işe yarıyordu (yanlış mı hatırlıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Black-ice said: off lan işyerinde bi yerim şişicek şimdi. canımı çektirdiniz. yıl 2014 oldu yok mu artık böyle browserdan uo falan ya asdf aynen ya. cepten xcom bile var uo yok fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 uu loop x (by lisa) bunu kullanıyorum ben on numara valla ama cift clinet işini halledemedik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 xp mode veya vmware kurucan halledemedim deme bari uğraşmadım de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bugün eve gidince 3. ins kasssammı diyorum sonra scroll bulamam o kadar fazla gerek yok diye vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Yalnız forum bir kaç gün içerisinde UltimaTR'ye geri döndü. Ne oyunmuş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar