BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Şu balık tutma macrosunu neyle yaptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 makroman le yapan var, easyuo ile yapan var. uoassist yeni hatırladım ona bakacağım akşam ben nasıl bir programdı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 walla hiç bişi gözükmüyo uo yu bidamı kursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 kur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 heal geliştirecek varsa bende archery kasayım üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 replikasını yüklemişsin sen nbl nın sitesinden indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 heal kasacak adama ok atarsan bandajı yırtılmaz mı diye düşündüm bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 resist spell nasıl kastınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Dworgian said: makroman le yapan var, easyuo ile yapan var. uoassist yeni hatırladım ona bakacağım akşam ben nasıl bir programdı diye. easyuo ile yapan kim var kafayı yiycem. kimse bana easyuo vermiyo lan. benim çok iyi scriptlerim vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Bende yakın zamanda pvp skillerini kasmaya başlamayı düşünüyorum, ama işte bi buluşma yerimiz olsaydı, orada takılırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 aslında main skiller (işte magery, silah skill, heal fln) kastıktan sonra minoc maden yukarısında fine tune yapsak arada pk gelir onları da alırız gibi? alamaz mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Suark said: Korax said: abi deliricem her seferinde macrolar gidiyo ya, yokmu sunun bi cözumu şey vardı ya macroları kaydet baba sonra bir kere log out de normal yollardan oyundan çık. onuda yaptim delircem neyse du bastan bi windoz yukleyem su makineye bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 loop said: Bende yakın zamanda pvp skillerini kasmaya başlamayı düşünüyorum, ama işte bi buluşma yerimiz olsaydı, orada takılırdık. catzenin ev var işte minoc maden yukarısı markını veririm isteyene gate açarım gelin oraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Olabilir, minoc banktayım ben şu an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Aile kuralım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 moon glowda bingilducklar var bizden mi onlar aheahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Bu arada vendora satmayıp biraz uğraşarak balıkları 4 gp yerine tanesi 10 gp den insanlara satabiliyorsunuz. biner biner alıyorlar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yeni başlayacak arkadaşlara her türlü yardım yapılır. bune ya 70 sayfa olmuş takip edemiyorum:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Madcat said: moon glowda bingilducklar var bizden mi onlar aheahe bilgildak ın evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=k26rXxiRhc8 ben bunu dinlerken oynuyorum ağlayasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 akşama pati akademiyi atıyorum skill kasacak yiğitlerin harmanlandığı mekan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Ben yıllardır HOMM3 dinlerim, oyunların büyük kısmında hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 BeIlow said: Bu arada vendora satmayıp biraz uğraşarak balıkları 4 gp yerine tanesi 10 gp den insanlara satabiliyorsunuz. biner biner alıyorlar genelde Pişirildikten sonra 12 gpye satılıyo sanırım vendora Olmadı ben saf cook char açiym, pişirip duruurm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 pişirilmemiş 3 g pişirilmiş 4 g vendor fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Aynen ucuz net satılmıyor filan balıkçılığı öldürmüş ibneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar