cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Abi ben akşam işten sonra giriyorum, kas kas para getir bana Necro mf - miner alch enchanter - mage thief kasıcam:/ Hiçbirinden para gelmez:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Tamam ben paracı başı oldum o zaman. Karakterlerin hepsini gm leyim 4 bilgisayardan macroya koycam fisher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 10:45'de 3 gm fisherla çıktım yeni macro'mla bakalım 11:45'de ne olacak elde avuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Olm artık tek bilgisayardan birden fazla client açılıyor bir programla 4 bilgisayar kitleme boşuna:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bingildak said: 10:45'de 3 gm fisherla çıktım yeni macro'mla bakalım 11:45'de ne olacak elde avuçta Bingildak biraz bizi de besle yahu, açlıktan ağzı kokuyor charların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 4 bilgisayarda boşta dslkjfklsjdf nese öle bişi varsa 10 tane fisher kasarım :D bingildak : net denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ben 3 pc'den çalıştırdım valla full afk kasıyorlar zaten ben conjure food ile yiyorum tavsiye ederim asdasdsad abi millet günde 5m falan diyor ben hala 500k çıkaramadım lan nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ortalama 100 balık veriyor net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 hayır abi işte bende onu soruyorum tailor'ım yok, net yapabilen bir adam denesin de uğraşmaya değer mi bir öğrenseydik. fishing pole ile çalışıyor çocuklar kaç use'u var o zaman, 100x? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 1 use Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ama sanırım captainship kasarsan daha fazla balık veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 vakit kaybı o zaman, normal pole 8 tane falan çekebiliyor, sıfır uğraş 0 maliyet yarn toplamak için dolaş babam dolaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 şöle basit güzel fishing macro vamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ben makroman'de önündeki 3 node'a tıklayacak şekilde yaptım paralel olarak kaptan forward diyor 2 ileri gidince stop diyor bu kadar asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 stealing kasıcak varmı akşam 7 de bırakıcam server göcene kadar kasacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Wolas said: stealing kasıcak varmı akşam 7 de bırakıcam server göcene kadar kasacak Ben ben ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 karakteri makroyla hareket ettirebiliiomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 gemi abi, komutla forward, stop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 stealing kasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yok tamıng kasıormda spawnlar arası kosayım dıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bildiğim kadarıyla oyunun keybind ederek macro yaptığın default opsiyonunda hareket seçenekleri de var, mesela f1 - move forward gibi olması gerek. onlarla yaparsın ama easyuo falan olmadan kesin sapıtır bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 anaaa çakala bak adamın biri macroyla teleport olup tameleyıp gıdıyor sdsfsss spawnları arası teleport tame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ya sıçarım ben akşam dalaşabilecek bi karakter açıp bu macrocuları kesicem HOHHO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 cicibeybe said: Wolas said: stealing kasıcak varmı akşam 7 de bırakıcam server göcene kadar kasacak Ben ben ben threesum yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Suark said: ya sıçarım ben akşam dalaşabilecek bi karakter açıp bu macrocuları kesicem HOHHO main karakterim fencer warlock. pk olmayacağı kadar yardım ederim skill kasma bitince. gerçi fencing gm o yeter macrocuya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar