Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 kaba şey seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 adam macrolar sampiyonu asfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 4. sayfayi yazabilecek inscription arkadaşlar var mı ? insi 100 ledik mage'i kasmak lazim simdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 kitapta yoksa da yazabiliyosun demisti birileri. emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 neyse allahtan cok yogunumda hype traine tam binemedim gazımı ipy3 e saklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bakalım 3 karakterde de 100 skill olunca saatlik balık sayısı kaça çıkacak 2300 lerdeydi sanırım düşük skillerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 stealth çok yavaş geliyor yeav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 evet kitabında olmasa bile yazıyorsun oha adam makroda beni geçti acil eve gidip deliler gibi 3 pcden 2 ser tane fisher acıp bırakmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 madcow said: kitapta yoksa da yazabiliyosun demisti birileri. emin degilim oha yaptı aeheah eyw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 fishing sacma sapan bisey para kasmak icin pismis balık 6gp den giderken gunde 3m falan kasardım 15 saatte. 3 accountla 3gp den gunde 5m falan cok kolay bi de pisirmeyecegini dusununce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 pişirince 6gp vermiyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 mübarekler bana biraz dolu spellbookla runebook cözebilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 tiLi said: necro olmasın ya konuşalım silencerla ona bir ulaşabilsem laflar hazırladım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: pişirince 6gp vermiyor ki?eskiden dedim zaten onu simdi 3gp den pisirmeden satıyosun rahat 3 account ile 5m eder iste 15 saatte falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 madcow said: kitapta yoksa da yazabiliyosun demisti birileri. emin degilim şu doğru dün denedim kitapta olmayanı yazıp kendi kitabını yapabiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ne 5m'i abi haha kaç saattir tutuyorum daha 100k olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 100k ne gp mi ? balık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 gp abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 senin dediğin rakam ağ ile mi çünkü ben köylü pole ile tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 lel @ bingildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: senin dediğin rakam ağ ile mi çünkü ben köylü pole ile tutuyorum100k gold olmadıysa macrolarını optimize etmeyi dusun. sdf. eger sonsuza dek balık kasıyım sehre bi kez donsem yeter diyosan. britten cıkıp haritanın sonuna gidip yukarı assagı yapmak iyi. tabi macroya forward stop ları eklersen daha effektif bi coverage olacaktır. geri donerken de bi gemi boyu yandan geri gidicen balıklar refresh olmus oluyo o surede zaten. pole ile tutmak daha iyi zaten agın avantajı sos bottle dusmesi baska bi islevi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 balık pısımek ıcın kındle yetıomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 beyler yün(kumaş) spellbook ve runebook ihtiyacım var brit banktayım yardımcı olabilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 senin dediğin rakamlar pole ile tutarak mı? yoksa net mi? çok fazla balık yok diyor zaten aynı parkurda gitmeme rağmen anlamadım. makro man ile tek bir noktaya atıyor sürekli olarak, çok efektif bir makro değil zaten ama çalışırken tutuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 map uzerinde paintle gosteresim var asuhfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar